.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Просто не му показвай,че те боли,а по въпроса за рожденния ден ако се натиска на някоя друга и като се почустваш гадно поискай да си тръгнеш или вобще недей да ходиш.Ако той съжалява и реши,че иска да продължи да е с теб сам ще те потърси,ти не го търси!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма никакво значение за какво са се скарали. Щом са ходили година и половина, значи си я е харесвал такава. Ако толкова не и е търпял характера, да си го е казал на първия месец и край. Иначе наистина е мега смотано, инфантилно и идиотско вместо да поговориш нормално с някого и да си изясните проблемите, ти да се лигавиш като някой настъпен пубер, да блокваш в скайп и то с някви там заплахи за фейсбук все едно уааааау, край: блокната във фейсбук - няма живот повече за нея. Жалък е, да. Нея никой тук не я знае дали е цвете за мирисане или е невротичка, която често вдига скандали, но това реално няма значение. Всеки, абсолютно всеки, заслужава да се поговори с него като с човек.
    За година и нещо, хората се привързват, разбират се, приемат си недостатъците и е супер смешно да се разделят по такъв начин без значение от обстоятелствата.
    Авторке, на него просто не му пука за теб. От постовете ти се вижда, че ти го търсиш, молиш му се, звъниш му, пишеш му, а той се надува и се прави на мнооого голям и сърдит. Ами остави го да си се големее.
    На тоя рожден ден - не ходи. Както си чувствителна в момента, най-много да се разревеш там или да стане някоя сцена и хем да се унижиш ти, хем да му вдигнеш на него акциите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Няма никакво значение за какво са се скарали. Щом са ходили година и половина, значи си я е харесвал такава. Ако толкова не и е търпял характера, да си го е казал на първия месец и край. Иначе наистина е мега смотано, инфантилно и идиотско вместо да поговориш нормално с някого и да си изясните проблемите, ти да се лигавиш като някой настъпен пубер, да блокваш в скайп и то с някви там заплахи за фейсбук все едно уааааау, край: блокната във фейсбук - няма живот повече за нея. Жалък е, да. Нея никой тук не я знае дали е цвете за мирисане или е невротичка, която често вдига скандали, но това реално няма значение. Всеки, абсолютно всеки, заслужава да се поговори с него като с човек.
    За година и нещо, хората се привързват, разбират се, приемат си недостатъците и е супер смешно да се разделят по такъв начин без значение от обстоятелствата.
    Авторке, на него просто не му пука за теб. От постовете ти се вижда, че ти го търсиш, молиш му се, звъниш му, пишеш му, а той се надува и се прави на мнооого голям и сърдит. Ами остави го да си се големее.
    На тоя рожден ден - не ходи. Както си чувствителна в момента, най-много да се разревеш там или да стане някоя сцена и хем да се унижиш ти, хем да му вдигнеш на него акциите.
    Моите думи.

Мега фен Аватара на Hilary_
    омг и за к'во ревеш? За оня дето духа!!
    Алооооу момиче осъзнай се! Като е такъв кретен да те скъса без сериозна причина (по твоите думи) не си заслужава изобщо да ревеш за него ..
    Тази вечер отиваш на купона с високо вдигната глава и да не ти пука!
    Няма да е първия, нито последния ..

Град
    Varna~
    Преживей го! Човек, който е нямал смелостта да се раздели с теб на на живо не заслужава да страдаш за него

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    О УЖАС, БЛОКИРАЛ ТЕ Е В СКАЙП. КАТАСТРОФА !
    Много обичаме да драматизираме
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Остави извиненията и моленето.Така си го научила.Дръж се безразлично,покажи му какво е да си без него,да и той ще те дразни с приятелки,но и двамата ще си правите нарочно.Пък ако се обичате ще се съберете.
    (Личен опит)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Амииииииии какво да ви кажа ... отидох на рождения ден.
    Влизаме и той се затичва да седне до едно момче от съвсем различна компания, седя малко и понеже до мен седеше от едната стр.момче и от другата до едното имаше свободни места..и един тръгна да сяда и той се провиква "Ей не сядай,че аз ще седна до него" но онзи седна ... После дойде по-към нашата компания,но беше далече от мен... до него имаше св.място, видях че нещо си смигваше,говореше с едно момиче..тя се премести до него и такаааааа...... цяла вечер седяха един до друг.. Момичето от което го ревнувам НАЙ-много... След малко станаха момичетата и отидоха в една стая..и става и той и казва, че отива да пусне една песен.. влезна и затвори ..... седяха седяха седяха много време.. при тях влизаха мн хора.. и един идва и ми вика, че тия са нещо страшно, оправили са го,свалят го,натискат му се ..викал на тая където седеше до нея,че му обещала нещо..пък вече минало толкова време.... ии някакви такива ..

Следователно аз се ядосах и започнах да си говоря,да се занимавам,да гушкам другите момчета..особено това до което той искаше да седне.. И така с онази не спряга да си говорят цяла вечер, излизат момичетата навънка,веднага излиза и той ...влизат в стаята,той също .. А пък аз весела весела весела ..... ест.се правя :s.. Всичките ми проблеми и усмивката на лицето ... Тя му дава да си хапне,лъже го,пие й от чашата пф..... АЗ му давах да си хапва..АЗ го лъжех така..от Една чаша пиехме,с Една вилица ядяхме,АЗ го гушках,той Мен гушкаше..на Мен ми се радваше..МЕН Обича ...Бяхме НИЕ ....сега е Той,Тя,Те и Аз ... Започна една бавна песен и един негов приятел,който преди ме сваляше, но приятелят ми ...така де бившия .. казваше че не ме ревнува от него .. покани ме да танцуваме, гушках го и тн.. гушках и момчето което седеше до мен, гушках и рожденика....

По едно време ги видях Него и Нея, ядосах се, стана ми адски гадно, не се сдържах просто и му написах смс - нещо катоо --Подло и долно е ако отношенията ви са били винаги такива-- ..видях му изражението,сдуха се,започна да гледа в една точка, седя седя седя така и стана .. мина покрай мен наведе се и ми пошушна "Солено ще ти излезе където го прегръщаш оня" и замина ... стана ми още по-скапано.. сдухах се,пък и ми се доспа ... написах му 2ри смс .. не си спомням точно,защото го изтрих, ноо.. --Не правя нищо тази вечер,сравнение с твоите постъпки, и все пак не забравяй, че ние още се обичаме ....-- нещо такова беше... Никакъв отговор,нищо .. първоначално даже не седеше при нея, пък после пак излизаха той,др момчета и момичета ... пак се развесели, докато на мен ми беше скапано и ми личеше ... Мина се доста време и отидох в едната стая и легнах, там имаше и други хора, които седяха .. лежах,говорихме си .. дойде и той .. Дойдоха още момчета ..всички налягаха по спалнята накриво напряко ... легна и той .. нямаше как,краката ми,стъпалата се бяха притиснали в неговите по-нагоре, бях заклещена едва ли не не можех да мръдна .. бтв момичетата вече си бяха тръгнали,той седя навънка да ги изпраща и тн ..... както лежахме аз си говорех с момчетата,нещо се бъзикахме и тн ..той се бъзикаше и той до едно време .. после се закроти и само мълчеше и лежеше.. Казаха да си ходим и станахме и си тръгнахмее ... Той вика хайде минете от тук,за да ме изпратите поне и без това е на път от тука нз си квоо ... а на мен по принцип ми е по-далече, те се съгласиха.. това момче където седях до него вика да те изпратя,да те изпратя..викам не не, аз ще си отида с едни други ... И така ..това беше .. Друг път Винаги,Винаги,Винаги ме изпращаше ........

Даже пък момчето до което седях ми вика .. "Май ми се струва, че даже иска да те дразни.." викам защо? и той .. "Еми виж говори, говори, говори с тази и се обръща поглежда към тебе, обръща се и така.." и наистина и аз го забелязах ..доста пъти ни се засичаха погледите ..да не кажа постоянно .. засичат се и бързо и двамата гледаме на друга страна хаха....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз ти казах,че ще се дразните нарочно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз просто ще отида при оная, ще я хвана за косата и ще я попитам какво прави с моето момче. Дори да е за шоуто.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Много драма, много нещо.

отиди на рождения ден .. бъди нежна, красива и сдържана.. не прави глупости за да привличаш внимание.. тъпо е .. заговори някое момче.. смейте се забавлявайте се.. някоя и друга невинна прегръдка.. абе да види бившия ти че се забавляваш и че си щастлива и че си ок без него.. ще му стане страшно тъпо и със сигурност ще те потърси

Абе преживява се. Не е дошъл края на света.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Много драма, много нещо.
    Именно.
    Много добре, че сте се разделили, не виждам смисъл от такива грозни отношения..
    Само си хабите нервите, само се тормозите, липсва каква да е хармония в отношенията ви!
    Просто зарежи. Прекрати тая драма веднъж завинаги. Както е казано: Some things aren't mean to be. Be like soldier - know when to fight and when to surrender

*напомняш ми на мен как се вкопчвам в една личност и не искам да я пусна xD Адски лошо и натоварващо качество, не носи нищо добро и само сълзи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си