.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Бивши

Бивши

извиняваите ако има вече такава тема.
    Та въпроса ми е как приключи последната ви връзка, кои беше виновен и колко време сте били заедно?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Две тегави и трудни седмици, в който приятелите му се месеха адски много в отношенията ни, накрая той ми излезе с жалкото оправдание, че вече нямал чувства към мен.
    Бяхме заедно 1 месец ( ако трябва да съм честна най-прекрасният в живота ми ).

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Хм.. лапешка история е общо взето..
    Една тъпа приятелка ни раздели, защото аз и казах на базик, че искам да го зарежа и тя отишла и му казала и то толкова му е и трябвало на него... и ткам..
    Доста трудно го превъзмогнах.. и само заради няколко думи не на място загубих важен човек за мен..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Бяхме почти 3 месеца заедно. Аз го оставих, защото не издържах ината му, детинщината му, капризите му, грубиянството му.

Ако искаш по-конкретна причина. Точно накрая когато вече казах окончателно край. Нацупи ми се, понеже му казах, че искам да се прибера да спя в нас, да мога да се наспя като хората. След няколко сцени си тръгна, а аз продължих да вървя с другите към центъра. После ми се обади да ме пита къде съм (тва след 5-10 минути). Пак почна да ми мрънка да съм ходела в тях. И двамата бяхме супер уморени и се нуждаехме от сън. После ми вика, че искал да го издухам.. и аз вече ми кипна тотално, щото е пълен тъпак и не разбира от дума.

Засякохме се нацентъра, там ме чакаше. И почнахме да се караме и да си крещим. Инатеше се, че искал свирка и туй то, ама дали аз съм на кеф не го бърка. Казах му, че има ръце и че ще изтрае до другия ден, той продължава. Накрая почна да ме дърпоти грубо, да ми стиска ръцете... Казах му, че утре ще говорим, той ми каза че няма да дойде "нито утре, нито другиден, нито по-другиден", а аз вдигнах ръмене и си тръгнах.

По-късно ми се обади по телефона, еди кой си го накарал да се обади и ми вика най-нагло и все едно нищо не е станало "Кво става", аз му се развиках и му казах, че тва му е било... И така ;д

Бяхме заедно 2 години..Карали сме се много пъти,разделяли сме се-и сме се събирали..
    Ноо преди 3 месеца му написах като човек да ме отблокира в феиса(понеже преди ме беше блокирал)да му видя снимките от Турция..оф и от там започна всичко....навлизала съм му в личното пространство ..и такива простотйй и ме блокира..И на мен ми писна да се ядосвам..и да става каквото ще.ПИСНА МИ

Приключи тежко, преди .. около 5 месеца вече (shake) .. и все още ми е тежко, защото много го обичам. Най гадното е, че ако искам, мога да съм с него, но.. няма как да стане. Защото няма добре за мен, той не е от най-примерните момчета.. и въпреки това бях много щастлива.
    Проблемите Ми (защото той беше ок с тях), се появиха почти от началото на връзката ни, първоначално незабележими.. Той почти винаги предпочиташе да бъде с приятелите си, вместо с мен.. или ако сме сами, ще си намери повод да ги извика. Не че имах нещо против тях, даже много ги харесвам.. но Той прекаляваше..
    Един прекрасен ден ми заяви, че вече няма чувства, след което аз бях като убита.. След няма и две седмици ме потърси, пак се събрахме.. после още няколко пъти се разделяхме и събирахме, докато накрая уж всичко беше наред, но той спря да ми си обажда. Изчаках една седмица и приключих..
    Иначе бяхме заедно около 4 месеца.. най-хубавите в живота ми.
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Повече от фен Аватара на LDto
    близо 6 месеца и двамата сме виновни ... как го преодолях .... ми след близо 6 месеца вече загубих всичко към него... той не един път ме предаде и това ми помогна да го забравя да боли ме,но се ми е тая не е последния на света... макар,че много държах на него .... Даже и да види това все ми е тая... Той ме предаде и много добре знае,че съм му простила,но няма начин вече да има място в сърцето ми.Желая му много любов и да мисли преди да прави някой неща

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima

Една тъпа приятелка ни раздели, защото аз и казах на базик, че искам да го зарежа и тя отишла и му казала и то толкова му е и трябвало на него... и ткам..
    Абсолютно същото, въпреки че сега като се замисля беше по-добре за мен да не сме заедно..
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ми харесват обвиненията тип "ти си виновен, аз съм виновна".
    За да се е стигнало до раздяла в повечето случаи и двамата са виновни.
    Иначе на мен по един и същи начин ми приключват връзките - разочарование от моя страна заради неизпълнени очаквания.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ние бяхме заедно два пъти, но втория път продължи 3 месеца. Понеже той прекарваше много време с мен приятелите му не одобряваха това и му казаха, че излизам с друг, че са ме видели и такива работи... за съжаление той им повярва и се разделихме... общо взето детски работи
    In a mad world , only the mad are sane...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Приключи тежко за мен... защото по принцип всичко преживявам, въпреки че аз скъсах с него ... Но сега сме само приятели, виждаме се от вр на време, пишем ... съвсем нормално като фр .... Бяхме заедно половин година.

anonymous708973
    Guest
    С възпитан разговор. Приятели сме, излизаме поне 2-3 пъти седмично.
    Няколко месеца бяхме заедно.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Последното ми отношение с момче беше тип без обвързване.
    Докато той не се влюби доста силно.
    При мен също се родиха чувства,но едва в края на цялата работа.
    Доста време не исках обвързване,и може би това беше фактор да му дотегне. Изяснихме се,разбрах,че той е наранен и не иска да продължава това повече, аз също , въпреки породените чувства. И приключихме по взаимно съгласие. Беше тегаво в началото,ноо се свиква и в момента сме добри познати..
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хм, сигурно и двамата сме били виновни. Мисля, че просто не си пасвахме. Той после ни направи раздялата кошмарен период. Наистина вложи старание в това и макар че сме още "приятели" с времето наистина спрях да го обичам по какъв да е начин. Радвам се обаче, че нещата се развиха така, защото ако не ме беше скъсал, нямаше да срещна сегашния ми приятел. Голяма услуга ми направи с това. Сега съм щастлива.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Аз скъсах с него,понеже се осъзнах,че не го харесвам достатъчно,пък и не го познавах много добре и определено нямаше смисъл и двамата да си губим времето.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Град
    Студентки град .. ;d
    Ами след връзка 7 месеца , почнаха много неща да ме изнервят и другото е , че тя не беше себе си ... Говорих един път с нея , но нищо не се промени и след седмица , вече бях сигурен , че няма смисъл да се лъжем и за това пак и обясних как стоят нещата и я скъсах ... всички ми повтаряха как е било тъпо да го правя , но в крайна сметка така бях преценил , така направих ... и не съжалявам

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Радвам се обаче, че нещата се развиха така, защото ако не ме беше скъсал, нямаше да срещна сегашния ми приятел. Голяма услуга ми направи с това. Сега съм щастлива.
    и при мен се получи точно така. две години и половина бяха, като последната беше кошмарна за мен без другия да го осъзнава.

но така имах шанс да опозная сегашното си момче и да съм наистина щастлива.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Бяхме почти 3 месеца заедно. Аз го оставих, защото не издържах ината му, детинщината му, капризите му, грубиянството му.

Ако искаш по-конкретна причина. Точно накрая когато вече казах окончателно край. Нацупи ми се, понеже му казах, че искам да се прибера да спя в нас, да мога да се наспя като хората. След няколко сцени си тръгна, а аз продължих да вървя с другите към центъра. После ми се обади да ме пита къде съм (тва след 5-10 минути). Пак почна да ми мрънка да съм ходела в тях. И двамата бяхме супер уморени и се нуждаехме от сън. После ми вика, че искал да го издухам.. и аз вече ми кипна тотално, щото е пълен тъпак и не разбира от дума.

Засякохме се нацентъра, там ме чакаше. И почнахме да се караме и да си крещим. Инатеше се, че искал свирка и туй то, ама дали аз съм на кеф не го бърка. Казах му, че има ръце и че ще изтрае до другия ден, той продължава. Накрая почна да ме дърпоти грубо, да ми стиска ръцете... Казах му, че утре ще говорим, той ми каза че няма да дойде "нито утре, нито другиден, нито по-другиден", а аз вдигнах ръмене и си тръгнах.

По-късно ми се обади по телефона, еди кой си го накарал да се обади и ми вика най-нагло и все едно нищо не е станало "Кво става", аз му се развиках и му казах, че тва му е било... И така ;д
    Баси тъпакът.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Реших,че не е за мен.Търпях толкова много,толкова много,но накрая каза нещо,което просто не можех да осъзная чак..още го помня.Сещам се колко по-спокойно ми беше след като се махнах.И така и до ден днешен продължава да ме търси той..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ами приключи доста гадничко, насаждане на вина, обвинения, общо взето много драма. Лошото е че сега се виждаме почти всеки ден, защото сме колеги и преди движехме заедно. Сега е доста неудобно. Аз пробвах да говоря с него, ама той е горделив и инат и т.н. и едва ли не ми се сопка всеки път като опитам да говоря с него. Никак не е приятно

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    с много пренабити филми xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От една страна зле,от друга добре.. останахме си приятели.Ходехме близо 2 седмици Виновната бях аз..

Бяхме заедно 5 години и половина и и 2мата сме виновни, защото и 2мата сме изневерили

Фен Аватара на smarty
    Град
    Sofia.
    Не знаех какво искам, на него му писна и ме заряза.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    С рев и сополи. Бяхме 1 месец заедно, но тъй като работех на морето, както и той, там се запознахме и там се разделихме, защото сме от различни градове, твърде далеч един от друг. Оплаквах го, ревах.. сигурно 2-3 месеца и накрая ми мина. Появи се сегашният ми приятел, с когото след месец правим две години и... това е в общи линии.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си