Бяхме почти 3 месеца заедно. Аз го оставих, защото не издържах ината му, детинщината му, капризите му, грубиянството му.
Ако искаш по-конкретна причина. Точно накрая когато вече казах окончателно край. Нацупи ми се, понеже му казах, че искам да се прибера да спя в нас, да мога да се наспя като хората. След няколко сцени си тръгна, а аз продължих да вървя с другите към центъра. После ми се обади да ме пита къде съм (тва след 5-10 минути). Пак почна да ми мрънка да съм ходела в тях. И двамата бяхме супер уморени и се нуждаехме от сън. После ми вика, че искал да го издухам.. и аз вече ми кипна тотално, щото е пълен тъпак и не разбира от дума.
Засякохме се нацентъра, там ме чакаше. И почнахме да се караме и да си крещим. Инатеше се, че искал свирка и туй то, ама дали аз съм на кеф не го бърка. Казах му, че има ръце и че ще изтрае до другия ден, той продължава. Накрая почна да ме дърпоти грубо, да ми стиска ръцете... Казах му, че утре ще говорим, той ми каза че няма да дойде "нито утре, нито другиден, нито по-другиден", а аз вдигнах ръмене и си тръгнах.
По-късно ми се обади по телефона, еди кой си го накарал да се обади и ми вика най-нагло и все едно нищо не е станало "Кво става", аз му се развиках и му казах, че тва му е било... И така ;д