Аз съм много благодарна на бившия си приятел тъй като благодарение на него се запознах със сегашния ми приятел. Иначе с бившия ми прекарахме един що годе добър месец и нещо,докато все пак разбера че това което искам не е той,не е имало караници и обиди всичко приключи мирно и културно.
Цели 2 седмици. Ужас, как си го преживяла![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами нормално приключи без омраза,без филми и всякакви такива,просто нямаше смисъл да стават драми,просто момчето не беше преодолял предишната си приятелка.И не мисля,че има виновен и той избърза,и аз не трябваше да искам въобще да се хващаме,но шанс ...най-тъпо е че обеща да се обажда,да си пишем,в началото го правеше,но от седмица ниакакъв го няма,а аз след 5 дни заминавам![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Той скъса с мен,причината "уж" беше разстоянието,но не...уви.Според него аз съм много класи под него,нямам неговото потекло...Имахме различни ценностни системи,той обичаше парите,курвите,разврата,бе е материалист.В продължение на 1 месец ми обещаваше неща,които не успя да изпълни и как го приех ли :майната му! Аз разбрах поредния урок на живота,но едва ли той ще го разбере след време,когато съдбата му удари гаден шамар.
бяхме заедно 8 месеца.. приключи заради мен.. постоянно пътувах.. бяхме в колата му и му казах, че виждам че не се получава и го попитах защо не се отказва от мен .. и той ми каза : "Слизай от колата" .. после караници глупости .. и така
Приключи със скандал и разправия, както обикновено.
Не мога да обвинявам никого - и двамата си бяхме виновни. Просто имахме прекалено големи разминавания в характерите и разбиранията и това беше основната причина за раздялата.
Не съм изпадала в депресии не знам си колко време. Даже ако трябва да съм честна почти не ми пукаше и бързо продължих напред.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Момичета, колко често се виждате с бившите си, с които сте запазили наистина добри отношения, повече от просто "здравей-здрасти"?
Аз скъсах с него, защото разбрах, че не го познавам достатъчно, че да бъда с него. Бяхме заедно 4 месеца.
awerw♥
Опитвам се да си спомня.... и не мога. Наистина. Много е странно.![]()
Не знам какво сме си казали, как сме си казали... и това е много хубаво всъщност.Един кошмар по-малко.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Оня ден прекратих окончателно връзка продължила почти 2 години.
Просто видях, че нищо не е както преди и няма да бъде както преди. Няма ги чувствата, а доверието не беше на 100%. Просто не видях бъдеще на тази връзка и на самата себе си с този човек. Трудно решение, но правилно![]()
Бяхме заедно 10 месеца. Скъсахме, защото много съм ревнувала, задушавала съм го и т.н. След два дена разбрах, че си има нова. И аз бях виновната, естествено! Разделихме се преди година и няколко месеца. До скоро продължавах да мисля за него, честно... Но след всичките разочарования, пререкания помежду ни просто истинах ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз скъсах с него пред година и няколко месеца. Разделихме се, защото той беше егоист, грубиян и не можах да го изтърпя и скъсах с него.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Връзката ни беше повече от странна, май отношенията ни се крепяха на секса ... не помня кой с кого скъса, не помня и колко дълго продължи ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
При мен бяхме заедно близо 5 месеца. Тя е по-голяма с 5 години от мен и можеби това беше проблемът. Постоянно ми го натякваше мислейки се за много голяма и олегнала жена. Но всъщност главния проблем тръгва от това че ми сподели как е изневерила на стария си приятел и от там изгубих доверие в нея. След доверието започна да се кара с моите приятели един по един и накрая малко се получи така че трябваше да избирам да изляза с тях или с нея, но не всички заедно.
Бивши.. не мисля, че имам бивши просто защото преди всичко е било детска му работа ама буквално детинска... Сега имам приятел от 10 месеца без 2 дена и много много се надявам никога да не го наричам бивш, защото много се обичаме..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Последната ми връзка приключи приятелски. Буквално.
Бяхме заедно година (- няколко дни), но последните 1-2 месеца ги изкарахме като приятели. Онази искра беше изгаснала и вярвам, че го осъзнавахме и двамата, просто се надявахме отново да се разпали. Не се получи, за това се разделихме с усмивка и добри чувства. Все още сме приятели и излизаме заедно.
Дори го запознах със сегашния ми приятел малко след като тръгнахме. Аз също познавам неговата сегашна приятелка.
Този човек ми е страшно ценен и много се радвам, че все още мога да разчитам на него. С него се научих да обичам, а след това отново с него научих и истинското значение на думата "приятел".
И спря да се върти за миг земята..
Бяхме заедно 8 месеца и май се разделихме сравнително културно.
Виновната бях аз , аз бях тази, която до последно незнаеше какво и как го иска. Лигава работа беше, малко съжелявам, но приключи вече.
Сега се виждаме от време на време , приятели сме си, но няма как да е след едни невероятни осем месеца !
To infinity and beyond.
Не помня дали изкарахме три месеца заедно. Той си беше /и предполагам оше е/ свестен, разбран и амбициозен. Причината беше, че тръпката изчезна или може би не я е имало, а аз съм приела пеперудите в корема като луда любов. Явно е усещал и се е надявал вътре в себе си на промяна, докато една вечер получих от него СМС "Сбогом".
Оттогава съм го виждала само веднъж- бегло и отдалеч.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моята история е ацки дълга "има милиони подробности"... Та накратко бях с едно момиче 4г. бяхме щастливи до момента в които тя незапочна да харесва "моят наи-добър" приятел ..... до самият краи на връзката ни те двамата се караха постоянно ... бяха в контра за всичко ! , но явно са се обикнали по някакъв странен начин ...Събрах ги един ден и двамата и им казах ако искат да са заедно нямам против и си тръгнах ......След нз точното време но сиг имаше 2месеца лъжи от тях двамата единия твърдеше че несе харесват .... и другия твърдеше че нямат нищо общо .... Се оказа друго че се харесват и излизат таино (докато аз ходя на работа)... и така както и да е разпърдяха си гърнето, неизкараха и 2-3 месеца заедно и тя .....
Просто един ден ми се обади и искаше да се съберем ......Замислих се и си дадох сметка че "всичко съм давал за нея, чуждо момиче несъм погледнал докато бяхме заедно ...., никога несъм се карал с нея ....А тя не го е оценила ! .....Затова си стоя сам ...![]()
All under heaven........
Айди и аз да се вкарам в темата....
Бяхме година и 4 месеца. Никога не съм давала от себе си толкова, колкото вложих в тази връзка, най-вече компромиси.Не вярвах, че съм способна на толкова отстъпки и търпение. Той беше маминото синче, май все така ще си остане, въпреки че е с две години по-голям от мен. Мама го обгрижваше...понякога мн се ядосвах, но в последствие си казах - то си е за него. Обичах го да. Бяхме и свикнали заедно, много добре се познавахме, аз все го спасявах от неговите си перипетии и простотии, в които се забъркваше.Е, верно е че исках дете...но той трябваше да порасне...в последствие аз пораснах, разбрах че не е за мен и веднъж му звъннах и му казах, че трябва да се разделим.До колкото знам го е приел спокойно, ако не е..да е мислил на време...
Най-важното е че не го засичам, не го мисля... а и се появи ново момче на хоризонта![]()
![]()
Бяхме 3 месеца заедно.Разделихме се,защото не ме бил обичал..само така си мислил. ;д И още повече,че почна да се зарибява с една моя "приятелка" на която впрочем и бях разказала колко силни чувства имам към него,невър майнд.Колкото до това кой е виновен..хах според вас дали съм аз ? Той е с 3 години по-голям,но се държи буквално като лапе.Постоянно се лигавише,не можеше и за момент да бъде сериозен.Кво да ви кажа,неизживяно детство.
Много тъпо,той сложи край без дори да реши да ми сподели ,а избяга от прблема(както винаги е правил).Мисля ,че по скоро беше повече егоист.Бяхме близо 2 години заедно,не съжалявам ,че съм била с него ,съжалявам времето в което съм губила нерви и себе си в отношенията си с него.Може би и аз съм имала вина ,няма иначе как.Хората се разделят и събират ,всеки ден.Радвам се ,че ме спаси от себе си (защото може би ,аз нямаше да имам тази сила ) >.>
Щастлива съм ,че срещнах моето момче,а заради бившият ми се запознах с него <3.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Последната ми връзка беше е сега скоро беше 3 седмици и аз го скъсах ,защото ми писна и ми беше скучно![]()
Последната ми връзка траеше някъде към 3 години. Аз я прекратих. Всичко от моя страна беше изчезнало, от негова също, макар да не си признава. Стана съвсем неволно - аз казах нещо, той се захвана за него, спречкахме се - той каза *Искаш да си тръгна ли?* (живеехме заедно вкъщи), а аз този път не исках да се обясбявам и да се боря за нещо безсмислено и му казах *Да*. Ядоса се и излезе, след малко ми се обади по телефона да ме пита сигурна ли съм, аз казах да казах, че предпочитам лично да си ги говорим нещат, но щом той иска по телефона - ок. Обясних му, че от връзка в която аз съм пред компа , а той си свири на китарата 24/7 няма смисъл. Срещахме се само, за да хапнем понякога, излизахме заедно само ако някой приятел ни канеше на някакво събитие и така... Последваха заплахи как щял да се самоубие, как аз съм била всичко за него, хиляди пъти обвинения че съм имала друг и всякакви такива неочаквани неща от човек който отдавна вече не е на 20 години.
Всеки път като се засечехме на работа /бачкахме на едно място/ следваше въпроса защо съм го оставила и това около месец - два. После пък обясняваше как се бил влюбил в друга и изглеждаше супер опулен, като му казах, че се радвам за него, прегърнах го и му пожелах щастие с нея....
Не сме приятели сега, понякога си пишем по едно Кво става в скайп, като се видим се усмихваме дискретни това е. Сега сме щастливи аз си имам прекрасен човек, той си има жена, която го обича истински и така....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...