.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Детската ми любов... ;х

Здравейте, на 14 години съм...Та не мога да разбера мамка му защо става така... Бил съм с 3 момичета, и мога да съм с много други но защо по дяволите не мога да спра да мисля за ЕДНО ЕДИНСТВЕНО момиче.. Последното момиче с което бях я зарязах.. защото просто не мога да спра по дяволите да мисля за това момиче.. сега сме малко далече защото тя кандидатства в друго училище...Та тя дойде днеска малко на гости в нашето училище и си побъбрихме малко.. Поканих я да излезем някъде след училище и тя се съгласи.. Ходихме, говорихме си.. нищо съществено...по едно време стана дума там за любов, че било тъпо такова дето некви момичета ревали и щели да се самоубиват заради някви момчета и т.н.. абе през цялото време си говорихме някви несъществени неща.. и останах с впечатлението, че тя иска да сме просто приятели.. А по дяволите аз ще откача, всяка секунда си мисля за нея..не мога да спра да мисля за нея..Ок, ще кажете да и призная, но после какво ако ме отреже и иска да сме само приятели..Просто ако се видим пак не знам, ще ми е някво тъпо.. просто не знам как да постъпя, имам предчувствието, че тя иска да сме само приятели но аз по дяволите ще откача, не мога така.. Знам, че има сумати други момиче, и да мога да тръгна с тях но какъв е смисъла като никоя не е като нея, ще кажете, че ще ми мине.. От повече от 1 година ми е в главата... И се познаваме от пеленачета но то си личи, че иска да сме само приятели...просто имам такова предчувствие.. мога да съм с много други момичета но само тя ми е в главата..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    На 14г. и вече бил с 3 момичета Брей, накъде отива този свят.

ми то тва са някви несериозни връзки...

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Цитирай Първоначално написано от poison1337
    ми то тва са някви несериозни лъжи...
    ЕДИТ.

може ли по темата..

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    може ли по темата..
    Съмнявам се.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    след 4-5 години мисли за връзка-ся задачата ти е да учиш-а и ще ти дойде друг акъл след някоя годинка- на мен въобще не ми трябва да се обвързвам в момента имам много по-важни работи, може би след 2-3 години като стана поне да 21-22-ся съм на 18 и не ми е времето още може би в университета или след него...за мен по важно е образованието и препитанието, щото първо тряя да завърша да започна работа да получавам стабилни доходи и самостоятелно жилище и тогава мога да мисля за връзка и за деца

5 години.. ? бате ще откача..

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    5 години.. ? бате ще откача..
    от липса на секс ли?

не ми е за секса .... ;х

Мега фен Аватара на Mi6inka
    не ми е за секса .... ;х
    така си мислиш...

ДА така мисля..

П.С. няма ли поне един свестен коментар бе мамка му...

Просто й кажи.Ако иска да сте само приятели приемаш го и това е.Нищо не губиш ако й кажеш,няма да ви се променят взаимоотношенията.

Излезте още няколко пъти,после я попитай направо дали иска да сте нещо повече от приятели.Нищо не губиш,може само да спечелиш.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    ДА така мисля..

П.С. няма ли поне един свестен коментар бе мамка му...
    Има.Моя
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Ох, младежо, на твоите години още тичах след топката и се събирах с приятели да играем карти пред блока и още много други... Остави ги тия любовни истории за по-нататък, няма да изпуснеш нищо... Изживей си детството, след време ще съжаляваш.
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    На 14г. и вече бил с 3 момичета Брей, накъде отива този свят.
    За по седмица и държене за ръката... може !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

ходете си пийте млякото и в леглото 'пръдлъо.
    Не съм перфектен но си струвам!

брейй.. много интересни сте станали.. като имате някъв проблем ревете, ама някой като има проблем си хейтвате на воля.. личи си кои са децата в тоя случай...

По-добре ще е да кажеш на това момиче какво чувстваш, защото си личи, че нещо те гризе. Ако и го кажеш и те отреже поне ще си спокоен, че си опитал и няма да се тормозиш.

такамм.. аз съм момиче на 14 също и не мисля , че би ти казала НЕ ако го направиш малко по малко . Излезте някаде на разходка , после седнете поговорете в удобен момент я целуни , прегърни и и кажи какво чувстваш .. ако сега ти каже НЕ което е малко вероятно като си спомни един два пъти за целувката и е твоя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си