Здравейте, на 14 години съм...Та не мога да разбера мамка му защо става така... Бил съм с 3 момичета, и мога да съм с много други но защо по дяволите не мога да спра да мисля за ЕДНО ЕДИНСТВЕНО момиче.. Последното момиче с което бях я зарязах.. защото просто не мога да спра по дяволите да мисля за това момиче.. сега сме малко далече защото тя кандидатства в друго училище...Та тя дойде днеска малко на гости в нашето училище и си побъбрихме малко.. Поканих я да излезем някъде след училище и тя се съгласи.. Ходихме, говорихме си.. нищо съществено...по едно време стана дума там за любов, че било тъпо такова дето некви момичета ревали и щели да се самоубиват заради някви момчета и т.н.. абе през цялото време си говорихме някви несъществени неща.. и останах с впечатлението, че тя иска да сме просто приятели.. А по дяволите аз ще откача, всяка секунда си мисля за нея..не мога да спра да мисля за нея..Ок, ще кажете да и призная, но после какво ако ме отреже и иска да сме само приятели..Просто ако се видим пак не знам, ще ми е някво тъпо.. просто не знам как да постъпя, имам предчувствието, че тя иска да сме само приятели но аз по дяволите ще откача, не мога така.. Знам, че има сумати други момиче, и да мога да тръгна с тях но какъв е смисъла като никоя не е като нея, ще кажете, че ще ми мине.. От повече от 1 година ми е в главата... И се познаваме от пеленачета но то си личи, че иска да сме само приятели...просто имам такова предчувствие.. мога да съм с много други момичета но само тя ми е в главата..