Здравейте! Не от дълго време излизам с едно момиче, с което много се харесваме (а тя дори твърди, че вече ме обича). Нещата с нея вървят много добре и нямаме никакви видими пречки във връзката си (освен малко възрастта - тя е по-малка от мене с 2 години, не е много).
Но...напоследък чувам много неща за нея, тя ми е разказвала за момчетата с които е била - множко са, но не се е стигало до секс (поне тя така казва, не съм проверил все още, хахах) но проблемът е че тя връзвала (уж) на всеки....и много мои приятели и неприятели я познават и дори когато ме видят да си пиша с нея повечето казват "тая и на теб ли ти пише ? " и тем подобни. Знам че сега не си пише с други момчета, но миналото й не е много светло и дори понякога ме досрамява да кажа на някого че ходя с нея.
Аз лично мисля, че момичетата стават курви заради момчетата, които търсят секс бомби и оборотни мацки (тъй да се каже). Е, аз не търся това и тя го е забелязала и ми изтъкна че много се различавам от другите боклуци.
И сега искам да ви питам вас какво мислите по въпроса - вие бихте ли ходили с момиче, което целият град познава като "курва" ?