- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблеми в любовта
моля помогнете ми ! ! ! много харесвам едно момче, но и приятелката ми го харесва. той всащност не я харесва и щеше да ми предложи но аз се направих на приятно разсеяна за да не убидя приятелката си моля ви кажете ми какво ще е по добре да направя![]()
Отиде вече...какво да направиш, изпусна си шанса
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Порастни.
Поговори с прителката си, дори и с риск да й разбиеш сърцето, просто трябва да знае как стоят нещата.Трябва да си изясниш и отношенията с това момче, така може би ще разбереш какво изпитва и какъв е по характер, как ще постъпи в тая цялата история.
Това е моя съвет и мнение.![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Като станеш на 12 ще тръгнете,имай търпение
>>DjBelev<<
Научи се да пишеш!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
1+Първоначално написано от sunman
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Тц тц тц, абе нямате ли си уроци, бе, баси...![]()
Live now, this is your time!
о Ожас.. той е ШТял да ти предложи, но ти всАШТност, не си искала да обидиш най-добрата си приятелка... Колко сърцераздирателна история е това, че си неграмотна. Просто ми се къса сърцето![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Избираш любовта или приятелството хах![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Ако ти е много добра приятелка, зарежете ги тези момчета. Не си заслужава. Седнете с нея и си поговорете сериозно, за да намерите решение.. Но ако е само заради едната химия, не си губи времето.
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
И се научи да пишеш ,което също е изключително важно .Първоначално написано от Sh@d0w
ama az sam po4ti na 14 |-(Първоначално написано от ForzaFelipe
приятелката ти е супер зле,а и този на който ходиш погъза и той не остава по назад!!!!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Именно! Гледай си уроците! След време ще разбереш за какво ти говоря. Зарежи ги тея глупости за 2-3 години и не си прави погрешни илюзии.Първоначално написано от GabriellaSixx1
![]()
Първоначално написано от Boyman
![]()
за да нема погрешни илюзии трее опит
и акъл де, ама закъде без опит
REGGAE BOOM <3
И без опит става, стига както казваш акъла да си е на мястотоПървоначално написано от antifashionshit
![]()
^ идеята е там, че няма смисъл да се казва на 11-12-13-14 годишните 'не ви е времето, учете си там'
просто... де да знам, трудно е да стигнеш до нещата, без никой да ти ги обяснява, затова е хубаво да има кой да им обяснява като на идиот, така че да чатнат нещо
сега някой ще попита защо не го направиш ти, ама мен ме мързи, хипокрит го раздавам нещо
REGGAE BOOM <3