- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не намирате ли за много интересен факт
това,че двамата най велики български певци -Емил Димитров и Васил Найденов са хомосексуалисти.Аз много се гордея с този факт,това е важно да се знае от всички LGBT хора в България,да знаят,че има хора с които можем да се гордеем и да са нашите идоли.
Шизофреникът Аги си направи фейк, с който най-сетне да признае, че е педepаcт![]()
![]()
АВЕ ЕЙ![]()
Махни си гнусния, гаден, отвратителен подпис най-вече! По-добре да гледам оня с голия г*з отколкото т'ва!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Добре миличко стига се сърдиПървоначално написано от Concussion
.
Емил Димитров е бил от левите?![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Транссексуализмът ми е много странно нещо.. Трудно ми е да си представя колко е тежко да живееш с представата, че физиологически си някой друг... А по света има десетки хиляди такива хора. Несъмнено те са такива каквито се чувстват и самоопределят. Останалите сме длъжни да се съобразяваме с това.
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Дори сина му и снаха му признават,че е бил бисексуален.Трябва да прочетете биографията му.Имайки впредвид как хомотата са били осъждани по това време нищо чудно да си е чист гей.Бедния Емил,да живее цял живот в една лъжа,да се прави на нещо което не еПървоначално написано от pitfall
.
АЗИС е много по-велик и известен талант от тях
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
чакай , че ми приседна ...Първоначално написано от svodnika
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Можеш да гледаш Ma vie en rose,ако искаш,много е добър.Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
http://www.imdb.com/title/tt0119590/
Ще го погледна : ]
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Важното е,че всички най велики певци в бг-то са гейове.Кой е най великия попфолкаджия-кака василка,кой е най великия рокаджия-Ицо Петрофф,кои са най великите певци в България за всички времена-Васко и Емил.Когато фактите говорят и боговете мълчат.Първоначално написано от svodnika
Зле си.
Нее че нещо
Как ме караш да пусна тема с 938452745824 хубави български песни и изпълнители
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо да съм зле,защото казвам истината.Има сведения също така,че Васил Левски е бил гей и,че е имал любовник в някакъв манастир,но това е друга тема.Първоначално написано от ShtrudeL
Аз пък бях чел,че баба Лили Иванова е правила свирчоци на Емил Димитров,съвсем сериозно.
Абе, а Георги Христов последно полу-ляв ли е или изцяло ляв. И той е виден стълб в българския шлагер.
Бг Джордж Майкъл,изцяло ляв него го забравих.Много е пекан,такъв един тежкар,много ме кефиПървоначално написано от machoka
.