.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Може ли малко помощ

Таа на 14 съм,иии съм 8 клас,мойте най-добри приятелки много се лигавят и хилят непрекъснато.Един ден се гримирахме в тоалетната и се смеехме наистина много и едно по голямо момиче мисля че беше 10 или11 клас,но не ни познава,защото сме още нови ии ни зададе въпроса вие 4клас ли сте..?Попринцип от 1 до7 са 1 смяна...а от 8 до 12 2ра.Според вас трябва ли да продължаваме с лигавштините или е време да пораснем и да спрем да се излагаме..??? Мерсииии предварително ))))
    Коя съм?Не ви трябва да знаете.Чия съм?Ничия.Само на себе си.Каква съм?Различна.И никога еднаква.Къде съм?Навсякъде.И преди да се усетиш ме няма...

Нормално е, в пубертет сте. Но все пак оставете лигавщините на по-малките от вас...

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Кифлички, продължавайте в същият дух

споко 2-те момичета от нашият клас не спират да се лигавят/едната е на 18г, другата на 19г/ тъпички са дори не знаят колко страни има триъгълника

Вземете се стегнете. Лигавщините за у вас.

И какво е това помощТ ?
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пораснете и спрете да се излагате!
    И бду,пише се помощ без т!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    помощT ? 8-ми клас ???
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

''Може ли малко помощт ''

С правописа ли ? Пробвай с ''внимаване в часовете по български език , стига бе , българи сме ! Защо се излагате така ?

И да не е спам ( еми извинявам се ама ... ) Дръж се както ти е кеф и другите не те интересуват
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Спрете да се излагате и се дръжте по-зряло! И на мен ми е втръснало да гледам лигави осмокласници да се кикотят из коридорите и да се държат все едно са в началното училище... грозно е!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Айде стига бе! Досега си траех, но как може 8-ми клас да не знаете как се пишат думите правилно? Аз съм 4-ти клас и за Бога нямам почти никакви такива грешки. Това ме разбива, българи, а да не знаят кое как се пише. Взимайте си правописни речници ако трябва ама се научете. Толкова е смешно с тези правописни грешки. А понякога ме разбивате от смях.. ;дд

да не ти пука и тя е била такава

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ей такива изказвания винаги уцелват болното място.

Няма да й се връзваш на онази голямата! Да не мислиш, че е много сериозна с нейните?!

Ще си гледаш кефа и няма да ти пука. Всички се лигавим, а онази просто си я издразнила. На всеки се случва!

Разбира се, че всичко си има граници. Спазвай ги!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Mirage3
    Познавам доста такива индивиди. И те включват това гримиране в тоалетните + лигавене. Селско е. :\ Разбирам да е в границите на нормалното, да ви е станало смешно, знам ли... Ама аз например като ги видя и ми призлява. Защо се гримирвате? Едната от вас си носи чисто новия си фон дьо тен и всички трябва да го пробват ли?
    Това за 4тия клас е ирония O.O Въобще няма нужда да ни обясняваш смените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си