.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: К*чка

Hybrid View

К*чка

Здравейте , значи ситуацията е такава ... преди 1 месец се хванах с едно момиче от моя клас , но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена . Тя ми каза че не знае какво иска и че ще има нещо м/у нас но по късно. След около 1 седмица тя започна да ми дава намеци : да се бута в мен да се закача и такива . Аз и предложих и тя ме отряза много брутално . и сега след 2-3 седмици след " отрязването " тя започва да ме гледа в час и да казва на другите момичета колко ме харесва. И една приятелка (обща) ми каза че тя много ме харесва . ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана ) . Та въпроса ми е да тръгна с нея ( но няма да продължи защото е малко неориентирана ) или да я игнорирам да й стане гадно ( защото начина по който ме отряза беше много гаден)? Незнам мисля че игноринането е по справедливо , ( докато се заиграваше с мене , тя съшо се заиграваше с още 2ма които я скъсаха) . Как да постъпя ? И моля без подигравателни коментари ! Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Имай малко достойнство и разкарай пиклата. Не си струва въобще.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: К*чка

Цитирай Първоначално написано от conyay
    но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена
    ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана )

Егати филмите.

По твоите думи, става въпрос за момиче, което не знае какво иска и се сваля не само с един. Защо ти е? Не ти трябва...

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    точно и аз тва мисля мерси все пак

Цитирай Първоначално написано от Darinella
    По твоите думи, става въпрос за момиче, което не знае какво иска и се сваля не само с един. Защо ти е? Не ти трябва...
    да точно мерси

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Детинска работа!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Отрежи я сега ти. Заради такава патка не бях спал седмици.
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Град
    Студентки град .. ;d
    а защо трябва да ходите .. или просто си прави кефа с нея , като е такава ... или както казаха тотално я одрежи . На твое място бих правил 1вото , пък ако ми заговори за връзка вече , ще и тегля майната .. че и по гадно ш и стане какви сме съдисти

Покажи й това, което показва бебока на аватара ми и не се занимавай с нея
    Момиче ^^

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Нека те светна:

К*рва - момиче, което пуска на всеки, а К*чка - момиче, което само на теб няма да пусне!

Както и да е... Естествено, че единственото решение е да я разкараш.
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Със съученичка...никога не се занимавай !!! Разкарвай я че да не ти се качи на главата
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Когато те ударят, удари и ти!

Кажи й, че докато не порасне и не уважава хората, не струва и 5 стотинки.

Не може да те обича и да те реже брутално. Ако я е страх да тръгне с теб или е несигурна, поведението й отново не е нормално.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пък на Пена куцата малкия братовчед е тайно влюбен в нея. Или т'ва беше от сапунката по БТВ ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Със съученичка...никога не се занимавай !!! Разкарвай я че да не ти се качи на главата
    Съгласен съм.
    Съученички/колежки...не си е работа.
    Аз винаги съм се стремял да ги избягвам, независимо дали ше ми идва да си тегля ножа...хаха
    знам, че все пак ше е за добро и се надявам да отмине по-бързо...и тва ме топли ;д

Повече от фен Аватара на fibichkaa

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена
    ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана )

Егати филмите.
    Шъ ма цака той с топъл филм . Къв ти филм е такива пикли се съдират от рев казвам ти

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Мани я тая... С тва поведение много ми лъха на бъдещ к*pволък..

Голям фен
    Изчукай я и я зарежи!
    love is gone!

Супер фен Аватара на gabsit000
    Аз ти предлагам да зарежеш тия неща и да не се занимаваш с глупости ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Голям фен Аватара на slimbo

Здравейте , значи ситуацията е такава ... преди 1 месец се хванах с едно момиче от моя клас , но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена . Тя ми каза че не знае какво иска и че ще има нещо м/у нас но по късно. След около 1 седмица тя започна да ми дава намеци : да се бута в мен да се закача и такива . Аз и предложих и тя ме отряза много брутално . и сега след 2-3 седмици след " отрязването " тя започва да ме гледа в час и да казва на другите момичета колко ме харесва. И една приятелка (обща) ми каза че тя много ме харесва . ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана ) . Та въпроса ми е да тръгна с нея ( но няма да продължи защото е малко неориентирана ) или да я игнорирам да й стане гадно ( защото начина по който ме отряза беше много гаден)? Незнам мисля че игноринането е по справедливо , ( докато се заиграваше с мене , тя съшо се заиграваше с още 2ма които я скъсаха) . Как да постъпя ? И моля без подигравателни коментари ! Благодаря предварително !
    хич не и се вързвай тя го прави за да може да те контролира ама не и се подавай!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Boyman
    Нека те светна:

К*рва - момиче, което пуска на всеки, а К*чка - момиче, което само на теб няма да пусне!

Както и да е... Естествено, че единственото решение е да я разкараш.

А ,като гледам тя и двете . Епик фейл ^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

+1
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Къде ти е достойнството??Тя да те отреже 2 пъти и ти пак да се занимаваш с нея?!Върти те на малкия си пръст !!! Игнорирай я,даже пусни слух (да стигне до нея, разбира се), че я мислиш за супер тъпа и задръстена,че наистина да и` стане гадно !! Нищо лично,просто изглеждаш някак си отчаян!!Сякаш винаги си готов да отидеш при нея щом тя пожелаее...все едно вечно ще я чакаш...

REVENGE
    so sad ...

Фен
    Град
    Костинброд
    о боже.. игнорирай я.. явно е много самоуверена щом си мисли, че всяко момче ще и се върже и, че колкото и да си играе с тях все ще и ходят по свирката...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    иам чуството,че сички момчета изпростеха ... остаате се да ви праат луди некви неориентирани пикли...Главата горе има и други.Аз ако ми го направат на мен тва (едва ли ше стане шот преценявам г/д коя ква е ) ше смачкам като отида при друга...Винаги има начин да я самажеш стига да знаеш как и да се държиш кат мъж,а не като момченце ! Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си