Здравейте , значи ситуацията е такава ... преди 1 месец се хванах с едно момиче от моя клас , но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена . Тя ми каза че не знае какво иска и че ще има нещо м/у нас но по късно. След около 1 седмица тя започна да ми дава намеци : да се бута в мен да се закача и такива . Аз и предложих и тя ме отряза много брутално . и сега след 2-3 седмици след " отрязването " тя започва да ме гледа в час и да казва на другите момичета колко ме харесва. И една приятелка (обща) ми каза че тя много ме харесва . ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана ) . Та въпроса ми е да тръгна с нея ( но няма да продължи защото е малко неориентирана ) или да я игнорирам да й стане гадно ( защото начина по който ме отряза беше много гаден)? Незнам мисля че игноринането е по справедливо , ( докато се заиграваше с мене , тя съшо се заиграваше с още 2ма които я скъсаха) . Как да постъпя ? И моля без подигравателни коментари ! Благодаря предварително !