- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Толкова е красива... <3333
А и тя е по-велика! Все пак в главата и живеят минимум 300 души. :дПървоначално написано от LambOfGod
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
И всичките са все обратни малолетни емовки, които я желаят.Първоначално написано от Luidgie
И много моля,не ми обиждай Алексчо... Все пак него са го давали по телевизията, той направи свой частен форум и е предрекал бъдещето на България за 20 години напред... България ще се казва Албена, президентът Алекс,а химнът ДОИП!![]()
Бе, то проблемите не идват от мушкатото и диазепама... АдецО е виновен за всички наши отклонения. :/Първоначално написано от Verminaard
Първоначално написано от LambOfGod
А ти защо подценяваш камината? Тя не е емо! Тя просто не може да се откъсне от емовския си вид! И си пада по момичета! А този и ник е за ебавка, ама понеже я мързи да си направи нов, се ебава с нас от този. Тя е мега пекана!
Пръски мозък се сивеят
Е, копеле, ти не знаеш ли, че тя е световно признат китарист и си има две гаджета, едното мъжко другото женско! ?И въобще как ти хрумна, че е емо? о.О Тя просто има естествена красота, която е толкова заслепяваща, че ние не можем да я възприемем и съответно веднага избиваме комплексите си, наричайки я емо.
Леле колко съм зле...Вярно е, че тя е по-по-най! Тя е велика, ослепителна, невероятна...обожавам я! А как искам да спя с нея, а тя как ме реже - аз за това я мразя, че не ме пуска в платинените си гащи...
Пръски мозък се сивеят
Ще се похилядолетя
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ми, ние обикновените хора, дето не сме рокзвезди няма как да си позволим такава елитна пичка. :СПървоначално написано от Luidgie
Ще се бесим ли? Не мисля, че мога да живея, ако тя не ми пусне... ;(Първоначално написано от LambOfGod
Пръски мозък се сивеят
Вишъс и тя <3...
Бе, няма да се бесим... Искаш ли да си принтираме нейни снимки и да мастурбираме на тях?Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
Да! Ама има ли някои по-голички така?![]()
Пръски мозък се сивеят
Надявам се тва да беше сарказъм...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Е, тя получи предложение от Плейбой, ама отказа, защото й били под нивото. :сПървоначално написано от Luidgie
Мамка му! Животът е скапан! ;(Първоначално написано от LambOfGod
Пръски мозък се сивеят
Ела да те черпя едно питие (което обещавам, че няма да е спирт и степче)Първоначално написано от Luidgie
и всичко ще е наред.![]()
спирт и степче... звучи добра идея за ако ударя банкрутПървоначално написано от LambOfGod
а ако ми трябва мезе може да опека някое куче от улицата![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Е то тя компанията е важна! :д Мани пиенето.Първоначално написано от LambOfGod
Пръски мозък се сивеят
Бе, разправяла съм ти, че верно съм пила такова..Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Иначе за мезе ще ти дам от мойте плъхове.![]()
ахахахах аз не съм изпадал повече от това да си купя една бутилка венец и да си я изпия сам (в смисъл бях сред компания, не че си пиех сам буквално), защото исках да се напия
на следващия ден се събудих с пижамата на сестра ми, която тогава беше на 12, а аз бях на 17 :Д
да, това вероятно съм ти го разказвал
а пък снощи бяхме със сестра ми, баща ми и гаджето на баща ми на масата и им споменах, че съм пушил трева, все едно нищо не е :Д
а баща ми каза, че е чул отнякъде... ама така де, той е умен човек и знаех, че няма да си е внушил, че тревата е някакъв наркотик
Веднъж майка ми влезна, докато пуших трева, нo мисля, че не забеляза.![]()