- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за дрехите 2ра употреба?
Половината ми дрехи са от магазините за втора употреба.![]()
Значи първо :Първоначално написано от BonnieandClyde666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ии .. т'ва са супер маркови дрехи , намират се с етикетие. Ако ти разчиташ на ''оргиналната'' Терранова мен тва не ме бърка изобщо. От килата са супер готини и наистина оригинални нещата и освен т'ва никой няма като твоите дрехи, не като тея фенки-терановки дето са като клонинги :P :P PEACE
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Може да звучи така смешничко нали втора употреба туй онуй, ама пък да ви кажа съм виждала запазени, старшно евтинки, оргинални, качествени нещица...един път си намерих един страшно готин анцук на адисас , срашен оргинален и запазен който беше на смешната цена от 4 лв на който никога няма да кажеш че съм го взела от такъв магазин...![]()
Като имам свободно време - пазарувам от такива магазини. Не виждам нищо унизително в това , като се има предвид , че нещата са супер пазени , някои даже са си още с етикетите. Много по - яко си е (от икономическа гледна точка) - намираш си неща на една нищожна цена. Имам няколко добри попадения , трябва пак да проверя.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като имам свободно време - пазарувам от такива магазини. Не виждам нищо унизително в това , като се има предвид , че нещата са супер пазени , някои даже са си още с етикетите. Много по - яко си е (от икономическа гледна точка) - намираш си неща на една нищожна цена. Имам няколко добри попадения , трябва пак да проверя.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не посещавам такива магазини, но не намирам нещо лошо в тях, това че са носени от други хора не значи, че не може да се носят от още. Пъхаш ги в пералнята и си излизат чисти![]()
![]()
![]()
Половината ми гардероб е от такива магазини. Един от последните пъти си взех за 25 лева 10 дрехи, които си бяха с етикети, допълнителни копчета и всичко останало. Повечето от тях дори не бяха носени изобщо. Защо да давам по 30лв. за блуза, след като за тия пари мога да си взема 10 броя, че и по-качествено направени?
Купувам от всякакви магазини дрехите си и досега никой не е познал откъде пазарувам. Даже от втората употреба винаги излизат по-качествени дрехите, с хубав шев, добри платове. Нямат нищо общо с Теранова и прочие боклуци.
Вие обаче прдължавайте да си купувате тотални парцали за 30+лева, само защото сте "много разбиращи".![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
От кои такива магазини в Пловдив сте доволни ? Къде се намират ?![]()
Не си купувам оттам.Предпочитам да са първа употреба.![]()
![]()
![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
всъщност има дори магазини за втора употреба,в които карат спец. маркови дрехи т.е. 80% ако не и повече са такива..ако си от Ст. Загора дори мога да ти кажа къде се намира такъв магазинПървоначално написано от Rebirthing
иначе влизала съм в такива магазини и нито ми се струва унизително нито гнусно.. по принцип нямам време,но иначе имам 1-2 неща от такива магазини 1во защото влизам мн мн рядко поради липса на време и 2ро защото повечето пъти като съм влизала е било преди да заредят 1/2а дена и е нямало останали хубави неща![]()
Дали Теранова или втора ръка ... същото си е,хахахахаха.Първоначално написано от Zaharinka
Така както сте се разлигавили,земете влездре в някои бутик бе - GARDE ROBE,препоръчвам .Първоначално написано от Vannesa
![]()
Харесвам дрехите от тези магазини. Наистина се намират многоо многоо хубави нещица.. Най-харесвам магазин Мания, защото винаги е зареден и има съвсем нови неща. Е разбира се когато ги доставят сутринта има невероятни неща. 1 път успях да отида в 9:30 там и си взех страхотна блузка, потник и няколко жилетки. Толкова са хубави и на всичкото отгоре и маркови. Обожавам Теранова, Бершка и останалите марки ... обожавам да да пазарувам от там, но понякога наистина си струва повече да си купиш от 2ра употреба ако намериш това, което ти трябва вместо да пръскаш куп пари за дрехи, които се изтъркват и не си струват дадените пари.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥