- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл
бях чел преди време, че по време на цикъл ако свършиш в момичето не може да забременее, но сега вече доста време търся и не мога да намеря темата. Въпросът ми е може ли мацката да забременее след като съм свършил в нея, а е била в 2 ри ден и всичко е нормално с цикълът и ???
Като свършиш в нея, а тя е в цикъл това, което се получава не ти ли прилича на захарна пръчка, каквито за Коледа се правят?
ще разбера поста ти, че явно и ти си го правил ии всичко е било 6 ;д, защото точно на това приличаше ... :Д:Д
Правил съм го, а и много други неща, но в един сериал, който гледах скоро го бяха описали така и се сетих
Малко вероятно е да забременее,но не невъзможно,защото може да има друга зряла яйцеклетка от другия яйчник,която може да бъде оплодена.
Believe in yourself.
Може да забременее! Точка!
е добре, но щом и продължава редовното течение значи няма проблем .. ?
Ще те призная за мъж, когато успееш да я забремениш орално.
ясно разбрах Ви, няма смисъл от притеснения. благодаря
Какво означава няма смисъл от питеснения? Свършиш ли в нея винаги има смисъл от притеснения.Цикъла е променливо нещо, както и овулацията.Първоначално написано от Circuss
е т'ва ме разби!!!Първоначално написано от torVNP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Relax.. take it easy!!
+1Първоначално написано от imamkrasivouho
Това че в момента се изхвърля съдържанието на една яйцеклетка и обграждащата я материя, не значи, че няма зряла яйцеклетка от другият яйчник ( яйчниците се редуват всеки месец ако не знаеш ) в маточната тръба или другаде по пътя.
Абе сложи си плезерватив, щото не само може да забременее, ами и ти ще хванеш някоя инфекция.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Простено ви е, все пак материала по биология относно сексуалната култура се взима за първи път в 8ми клас а ако си в гимназия може и 9ти![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Зависи от дължината на МЦ.
Мацката може да си докара ендометриоза с коитуси по време на М.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
значи може да забременее ясно, но вероятността е по малка ..? пък и имам познат, който го е правил няколко пъти с приятелката си и не са имали проблеми ;х
Тоя познат не си ти обаче. Така че нахлузвай кондома и не си създавай излишни ядове.Първоначално написано от Circuss
утре е 3тия ден откакто се случи ше хода да и взема ескапел за да сме спокойни..
Няма смисъл от ескапел вече. Просто я остави намира и след 12 дни направете тест.
защо да няма смисл нали до 3 дни ;хххх ????
При положение ,че е била в цикъл за къв ескапел говориш?! Или следващите теми да са : Дойде и след 3 дни, дойде и 2 пъти в месеца, или закъснява и дрън дрън! Като ви е плитък акъла , ще си носите последствията!Няма смисъл да я блъскаш с Ескапел,едва ли е бременна. Изчакайте дните за теста и готово!Първоначално написано от Circuss
maDamn
и аз това си мислих но ми каза няма смисъл ВЕЧЕ затова ми стана инт .... както и да е вс е 6