.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Пазарджик

Литература

интерпретация на Декамерон и Дон Кихот /може и да няма определена тема / трябва ми до неделя. Влагодаря предварително

Фен
    Град
    Pasadena, CA

True story.

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Просто трябва да пишеш най-големите глупости които ти дойдат на акъла...и ще получиш хубава оцента...а и да повтаряш ключови думи по 100000000000000000000000000000000000000 пъти...от сорта на - сакрално, автора иска да каже, лирическия герой,нашия човек е голям пич, лошия чиляк е баси мангала...аз така пиша и изкарвам к`вито треЪ оценки...литературата е предмет лишен от смисъл...отговаряй със същото!
    Im back...

Мега фен
    ^лишен от смисъл е животът ти ,селяндурчо.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ^лишен от смисъл е животът ти ,селяндурчо.
    Ама ти още ли съществуваш...бях забравил за твоето жалко съществуване...е ти се опитваш да издрапаш, ама не става някак си...
    Im back...

Мега фен
    Пей ми славейче

Banned Мега фен
    Харесва ми да пиша собствени пътеписи , разкази , съчинения Обичам да чета някои книги (tova ne oznachava che cheta mnogo- zashtoto me murzi)
    Обаче учителката по литература като тръгне със своите ... не мога да кажа баш глупости,но нищо не и разбирам , нищо не ми е интересно
    Тъпа работа
    Мразя да правя всякакви есета и съчинения
    Мразя и да ми напяват всякви тези , чужди размисли,, глупости, мнения за определени творби !!!!!!!!!!!!

В някой случаи се говори пълни глупости , които не съм съгласен
    Има обаче и теми в литературата,които са полезни - за родовите и майчините ценности

Мега фен
    ^ съвсем правилно ,и аз обожавах да си дремвам в часовете по БЕЛ ,а имах между 6 и 11 седмично в периода 9-12 клас.

ОБАЧЕ ...

Сега ,поглеждайки назад ,мога да ти кажа ,че МАКАР действително да изглеждат непотребни ,в изучаването на тези 'неща' има смисъл.
    Най-същественото е в това ,че макар да ти се 'натрапват' чужди интерпретации ,за да напишеш ЛИС е необходимо да 'преразкажеш' наученото ,което на практика обогатява първо - езиковата ти култура и второто и по-важното - изкривява чуждите разсъждения през твоята 'призма'.
    Накратко - учиш се да обмисляш чуждото мнение. Не просто да го приемаш или отричаш ,а да разсъждаваш.
    Неслучайно изпитите по история и БЕЛ са приемни за специалности като Право ,МО и прочие.

Естествено есетата са доста по-добър вариант за постигането на това ,но ... какво да се прави.

Единственото полезно нещо е обогатяването на езиковия речник...
    Иначе ученето да не се мисли, а да се затапява и копира е на високо ниво...
    Im back...

Мега фен Аватара на NomNomNom

И за двамата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване