- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- спам тема
и Белотели е най-тъпия футболист
ъпвали сте ми темата... БРАВО БЕ![]()
от къде я изрови тая тема бе![]()
Never back down !!
от 4-та страница![]()
К'во става пичове и пички ? Знам, че повече от Вас са във ваканция, разбира се, изключвам тези, които са на изпит. Дано да си вземат изпитите ! Знам също, че голяма част от Вас по цял ден (а и по цели нощи) висат на копма или пред телевизора. Знам, че Ви е писнало от тъпия фейсбук и всички подобни тъпотии (аскове, маскове..). Знам, че сте млади, по-голямата част - тинейджъри, и, че не Ви достигат паричките. Знам, че и Вашите се правят на ударени, когато чуят "Мамо, дай 5 лева за кафе!". Това лято и аз търсех начини за изкарване на пари. На 16 и не ми дават да работя, като ми казват, че трябва да си чета произведенията по литература. Все пак открих уникалния начин да си изработя джобните от нета. Не бъдете скептични, просто пишете ЛС или на скайп paid_to_click за повече информация. Приятно лято на всички и много незабравими моменти ! : )
Да, вече всички го правят. Вече всички тинейджъри си изкарват джобните от нета. Пиши на скайп paid_to_click за повече инфо ! Благодаря за вниманието. : )
пф как се слагат картинки![]()
ти ако не знаешш, то аз няма как да знамм![]()
Never back down !!
ми преди беше с [img]/[img] ма сега знам ли![]()
значи ето така е [img][/img]![]()
ми ако го намериш в емотиконите те признавам
цъкни на "отговори с цитат" и виж че е картинка![]()
хахахахх ми тва е линка на картинката http://ugly.skicu.net/ugly/uglyrolleyes.gif![]()
Венци,Венци ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !