- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- спам тема
Да я видя твоята секс тактика, на практикаа
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
побелях и остарявам, но в сърце те носяя... цял живот аз твой оставам, па макар и просяк, ти си моето имане, ти ми взе душатаа мойй ангел си... и моя мъкаа
Грешнаа съм пред Бога и пред хората, грешна съм в любовтаа мислиш си че ме познаваш,че аз съм ангеееел
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
целувай меее.. целувай мееее.. нека болката да спрее...
спЪм!...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
![]()
Хайде опа, опа опа, опа гледай ме, докосвай ме, xайде опа, опа опа,опа ето ме целувай меee
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
във очите мога да те гледам и да лъжа колко те обичам... във сърцето капка милост нямам вземам всичко и си заминавам...
Дискотекитее за теб умират , софиянките за тееееб се бияяят ,пичовете за тебе пият .. еее най-добрия
и мъжете пак ти пишат... 666... побъркваш за отличен... 666... пак събра очите дори и на жените...
DJ-я ме издаде койй пари му дадеееее
за нищо друго не мога да мисля... и нищо друго по-силно не искам... не искам грешки от време на време... а само още веднъж да си с менее...
Не брой за щастие, че си с мене, не ме познаваш на мене сякаш ми е вродено да наранявам! С много съм била, един не съм могла да заобичаммм...yж, никога сама, а вечно ничияяя
като те имах те ранявах, като те нямах, полудявах, а винаги съм те обичал, но досега не съм го знаел...
Трябваш ми да спра да пия иии отново да открия кояя съм ,много ми трябваш да ми говориш тихо ти и да заспим прегърнати трябваш, адски ми трябваш,но ти ме гледаш ледено за мен ти е все едно тебе веча те нямамммм
300 нощи... 300 нощи 300 дни... самии... 300... нощи... дни и нощи аз и тии...
Тааааааака ме кефиш ле ле лекo грешен ле ле лекoo верен леко невъзпитанн до менн
ща наблюдавам... ща пришпорявамм... ща обладавам цело нощие... полудавам... изящно русаа... отзад се друса като малеби...
Вънн от сърцето ми,заповядвамм ти, бих ти казал и "Майната ти", но на езика ми самоо "Липсваш ми" най-отпредд стои
искаш ли да спра луната... да те искам в тъмнината... лудост е... бих изпил дори реката... лист по лист от там гората.. лудост е...
^феноменалната песен !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Знамм какъв с икаквато аз не съм , знам ч е абсурдноо със теб да съмм ... обичаш малко предимно себе си, но държиш света ми в ръцете ее сиии
не не се обръщай... че ще чуеш ти.. как прошепвам останиии... миг да се забавиш.. и ще видиш ти... най-горещите сълзиии... болката да спраа.. няма как... не не се обръщай паккк...
ако си падалл веднъж летял си, мога пак да го направяя .. само нещо запомниии,недей ме съжалявай
защо си самаа... какво ти сторих нямам винаа... с греха се борих нямам винаа... а ти не разбраа... не знаешш колко нощи съм те чакал азз... колко в нощите съм плакал азз... ти не знаеш...