- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- спам тема
не чуватее ли , не виждате ли, че не разбирамм кого ли убивам .. залагате ли, спечелихте ли? че аз умирамм ,а вас ви презираааам
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
само едно е слънцето в небето... едно в мене е сърцето, една е любовта за мен... само тееб мое слънчево момиче, сега и вечно ще обичам аз, безумно в шумната вселена... с любов уви... несподелена...
От сълзите стават ли париии? Тях ти връщам .. твоите скъпоструващи лъжи, вземаи също .. ще си вземеш раните дории, тях ги помня. Да си плащал болките , кажи? Купи си сбогооом
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
не не плача аз, вече нямам глас, нямам нищо аз на този свят, този свят студен, от лъжи сломен, искам само ти да си до мен... да ме галят твоите коси, да ме гледаш с черните очи...
Ти си ми късал дрехите, сега ти късам нервитее и тази вечер тръгвамм на лов да търся някои нооов
вярвай ми ти... не мога да се моля... знам че боли... но ме мога да се боря... вярвай ми ти.. не мога да съм твоя.. и ще бъдеш само.. само моя...
за мене мислиш ли нощееем, кажи ми честно кажи .. за мене страдаш ли още, кажи ми честнооо кажииии
мистерия е любовта, гори в истини, тя във нас руши... мистерия е любовта с лъч от светлина, тя във нас гори...
На линияя или на две, със мене или не ..на линия , не искаш малко искаш точно менн
като те имах те ранявах, като ми вярваше те лъгах... като ме молеше не чувах, като си тръгна, съжалявах... като те имах те ранявах, като те нямах... полудявах... а винаги съм те обичал... но досега не съм го знаел...
Този път няма изход - с тебе съм и съм ничияя ,.. имах право на избор с някой да съм обичана .. лошото се отегли и май сама си го търся, имам нужда от грешкии,а ти от мен любовв ли искааааш
защо очите ти са толкова красиви, защо ли казваш думи винаги лъжливи, защо ли моето сърце така наказа, защо обичам те и истински те мразя....
Ах леле ле ax ля ля ля искам да те съблекаа, ах леле ле ax ля ля ля ако може веднагаа
през лед и огън... любовта ни преминава, и идва есента, с жестоката раздяла... за да възкръсне пак, след миг от самотата, щом огън от любов, гори ни във сърцата...
пролетт, лято ,есен зима в характера ти има.. в теб се сменят изведнъж, ту слънце, сняг, ту дъждд
накарай ме сега, с теб да полудея да се разтопя, накарай ме сега...
А някой гледа там от небетоооо.. и всичко чува и всучко вижда, за цялата н излоба в сърцетоо идва ден и всичко се връщааа
обичам те както първия ден... на целия свят... ще разкажа, обичам те, заклевам се, обичам те... ще ти докажа...
Виждал си как гори кожата с допирр от цигараа..така и мен изгарят ме целувките ти с дъх на изневяраа
за мене... за мене... за мене забрави...
спам
Nana nananana nana-na-eh nana nananana nana-na-ehhhhhh