- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- спам тема
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
I’m into you i’m into you i’m into you, yeaaaaah
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
магистрална минцифайка спира варненска чайка, лафчета свежарски бута за една 10-ка, майка айде на таблото за OCB-то, натисни ма, майка ти си с камера следи ма и ма снима...![]()
All the moves like jaggere I'vee got the movess likeee Jagger i've got the mooooooooves like Jagger
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
костюма ти подарък... медальона ти е жалък, не ядеш и ше си умреш такъв живееш като малък... за другите оставам кренвирша лекия, плюнка мажем и фащате мекия... леко леко и ние ще ви настигнем, ще ви ебем, без грам да мигнем...![]()
брой, брой и мен ме брой ще останеш ли силно мой ..
Never back down !!
в гей афери нашия май оплел си са... зад теб съм чавел а ти леко навел си са... песни за сълзии... мерси отказах ги...
Wantt youu to makeee me feel like I'm the only girl in the worlddddd
ало... на главата със цукало, твоето паткало, по-мало... от моето бутало
Алооо Мадона дай микрофонаа
слушай как ще разцепим озонаа![]()
I am lost, I am vain
I will never be the same without you...
Never back down !!
Плачааатт четири стени,плача заедно със тях..стаята е пълна с дим,пълнаа е със самотаа...!Тъмно е... Навън вали, чакам да се върнеш ти,в стая с четири стени, обвита във цигарен димммм.
^нереална песен, нема такава![]()
Влюбена съмм,ама не във тееееб,а в живота влюбенаа съм лудооо.. и от него пия все на ексс..хей животее, ти си цяло чудоо
ще ме имаш пак - друг път . ще ме лъжеш пак - друг път .. ще ме видиш пак - друг път..в леглото сии
хапеш ли, викаш ли, значи си за мен ... лялял
Never back down !!
ебаси хората сте аз съм навън а вие спамите без мен![]()
забивате ми нож в гърба![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здр бубкеПървоначално написано от bubkaa93
що си сад?![]()
ще изядете по един банн скоро
нищо ми няма![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !