- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- спам тема
онази с касите гащички нали е от твоя клас
6б3З10
Къде отидохте бе хора? Никой не пише.![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
Аз съм тука![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
добре де айде уреди ми среща с нея и ще си уредим сметките с теб
6б3З10
Офф, ся ми е тъпо .. После ще ми се спи![]()
ми ела до механото еАнчеееее и на мен ми се спи
а и ти
bootyboy видях,че си писал тук и реших да вида,какво ... таа
абе не те ли е срам на 20+ си така си мисля и да караш някой да ти урежда срещи не можеш ли да излезеш и да се запознаеш с някое момиче ? смешен си ми ;ххх
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нищо не знаеш..не се бъркай
6б3З10
така си мисля поне пък и да не е,какво кара някво момче на 17 да му урежда срещи с 14 годишни момиченца пък и той иска само секс сигурна съм ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ти на колко години си ?![]()
на колкото си искам..а курвите бургаски си го заслужават
6б3З10
+тва не си ми толко нужен за да ги накажа
6б3З10
ми наказвай ги![]()
защо си мислиш,че искат само секс,а те може да си мислят същото,че вие искате само секс и това така
ще ми кажеш ли на колко си ? ;***
незаслужавате да знаете нищо..мислете каквото искате..майната ти
6б3З10