Всъщност не знам,дали по-подходящото място на тази тема е в Спорт и здраве,но реших да я постна тук. ;Д
Таа за това неприятно нещо.... аз обичам да бягам,но не го правя всеки ден,ами няколко пъти в седмицата(сега в студа още по-рядко,само по физическо). Проблемът е,че както си бягам по едно време се изморявам и ме заболява главата отзад. о.О Това необичайно ли е? Случвало ли ви се е? Защото друг път като съм бягала и се изморя - само се задъхвам и най-многото да ме заболят краката.
Миналата година пролетта като тренирах лека атлетика се случи нещо подобно,обаче тогава доста ми прилоша и първо ме заболя главата отзад,после навсякъде... о.О Беше ужасно.
Има ли някаква връзка с нещо това или е нормално при изморяване?
Зимата бих тичала на пътеката на фитнеса и при хубаво време-в парка. Даже си мечтая догодина да учавствам в някой маратон... но как ще стане това... !?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn