.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Бройката

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Ако при въпрос "С колко момчета си спала?" на момиче 16-18 години тя ми отговори 4-5 ставам и си заминавам ! Лично мнение !

Някоя с такъв опит пък е умряла за тебе
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на badsector
    С всеки човек, с който правиш секс, губиш частица от себе си. Като навъртиш километричната бройка и вече не си ти. Вече имаш ново "аз", което е изпразнено от съдържание. Затова бройката да е колкото се може по-малка. И от двете страни. Като плюс, може да се добави, че колкото по-малко партньори е имал индивида, толкова повече се привързва към човека до него. Което в една връзка е решаващо. Изцепките от типа "еднократно клатене" са изключени, защото където е текло пак ще тече, а все пак не искаме половинката ни да ни изневерява, макар и еднократно, нали?

Град
    Пловдив
    Предпочитам приятелят ми да има опит, но не държа да знам точната бройка. Не би ми станало приятно, ако разбера, че е спал с половината град, но няма да го оставя заради това, стига да не се занимава с други... Пък и както каза някой, предпочитам да си е поживял преди мен, за да не му се прииска да пробва с други, докато сме заедно.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Обикновено с човек с повече "бройки" както казвате се разбираш по добре защото се е нагледал на типове характери, придобил е известен опит и е шлифовал и собствените си недостатъци. Така че донякаде ако търсите мирни, спокойни отношения може би ще ги намерите с човек именно с по богат сексуален и житейски опит.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Супер фен Аватара на Ermic
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Абе ако не е някаква фрапантна цифра що да ми пречи ? Особено не би трябвало да им пречи на тия от типа "fuck 'n run" Предпоставка, че лесно пуска...
    fix'd

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Какво толкова ви притесняват тия бройки?! Живеем в 21ви век, не е ли време да се отървем от предразсъдъците?! Мен бройката не ме интересува, затова никога не питам. Не задавам този въпрос, а ако на мен ми го зададат просто не отговарям. Защото според мен това е лично и толкова. За мен няма значение с колко е спал преди мен и аз с колко съм спала преди него, важното е да сме заедно, а миналото си е минало. Просто е тъпо човек да си вади заключение относно някой въз основата на някаква си цифра!
    Не е до предразсъдъци, а до комплекси и несигурност.
    Не бих сметнал момиче, спало с Х индивида (било то от мъжки или от женски пол) за "лека" или някакво по-обидно определение. Обаче, както повечето хора, имам комплекси и, ако искам да съм с нея (не само от сексуална гледна точка, а и от емоционална) и държа на нея, би ме човъркало отвътре...
    Това е проблема, не оценката на обществото (майната му на конформизма).
    ...

Цитирай Първоначално написано от L31h4z
    Какво толкова ви притесняват тия бройки?! Живеем в 21ви век, не е ли време да се отървем от предразсъдъците?! Мен бройката не ме интересува, затова никога не питам. Не задавам този въпрос, а ако на мен ми го зададат просто не отговарям. Защото според мен това е лично и толкова. За мен няма значение с колко е спал преди мен и аз с колко съм спала преди него, важното е да сме заедно, а миналото си е минало. Просто е тъпо човек да си вади заключение относно някой въз основата на някаква си цифра!
    Не бих сметнал момиче, спало с Х индивида (било то от мъжки или от женски пол) за "лека" или някакво по-обидно определение. Обаче, както повечето хора, имам комплекси и, ако искам да съм с нея (не само от сексуална гледна точка, а и от емоционална) и държа на нея, би ме човъркало отвътре...

Точно ако държиш на нея няма да ти пука с колко е била преди теб. А и ако те излъже и ти каже някакво малко число, ти ще си си спокоен и къв е смисъла?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от L31h4z

Точно ако държиш на нея няма да ти пука с колко е била преди теб. А и ако те излъже и ти каже някакво малко число, ти ще си си спокоен и къв е смисъла?!
    Смисъла, че като примерно сте в една компания с приятели ще питаш за нея от къде каква е и като ти кажат, че половината град я "познава" някак си мислиш ще си намеря друга, или айде за бройката
    БХ ми е

^^ Тука само мога да кажа "Тръгне ли слух, че сестра ти е к*рва иди обяснявай, че нямаш сестра!"
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си