- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройката
Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
![]()
Някоя с такъв опит пък е умряла за тебе![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С всеки човек, с който правиш секс, губиш частица от себе си. Като навъртиш километричната бройка и вече не си ти. Вече имаш ново "аз", което е изпразнено от съдържание. Затова бройката да е колкото се може по-малка. И от двете страни. Като плюс, може да се добави, че колкото по-малко партньори е имал индивида, толкова повече се привързва към човека до него. Което в една връзка е решаващо. Изцепките от типа "еднократно клатене" са изключени, защото където е текло пак ще тече, а все пак не искаме половинката ни да ни изневерява, макар и еднократно, нали?
Предпочитам приятелят ми да има опит, но не държа да знам точната бройка. Не би ми станало приятно, ако разбера, че е спал с половината град, но няма да го оставя заради това, стига да не се занимава с други... Пък и както каза някой, предпочитам да си е поживял преди мен, за да не му се прииска да пробва с други, докато сме заедно.
Обикновено с човек с повече "бройки" както казвате се разбираш по добре защото се е нагледал на типове характери, придобил е известен опит и е шлифовал и собствените си недостатъци. Така че донякаде ако търсите мирни, спокойни отношения може би ще ги намерите с човек именно с по богат сексуален и житейски опит.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Не е до предразсъдъци, а до комплекси и несигурност.Първоначално написано от marilyn
Не бих сметнал момиче, спало с Х индивида (било то от мъжки или от женски пол) за "лека" или някакво по-обидно определение. Обаче, както повечето хора, имам комплекси и, ако искам да съм с нея (не само от сексуална гледна точка, а и от емоционална) и държа на нея, би ме човъркало отвътре...
Това е проблема, не оценката на обществото (майната му на конформизма).![]()
...
Първоначално написано от L31h4z
Точно ако държиш на нея няма да ти пука с колко е била преди теб. А и ако те излъже и ти каже някакво малко число, ти ще си си спокоен и къв е смисъла?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Смисъла, че като примерно сте в една компания с приятели ще питаш за нея от къде каква е и като ти кажат, че половината град я "познава" някак си мислиш ще си намеря друга, или айде за бройкатаПървоначално написано от marilyn
![]()
БХ ми е
^^ Тука само мога да кажа "Тръгне ли слух, че сестра ти е к*рва иди обяснявай, че нямаш сестра!"
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5