.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
 1. #1

  Как да изберем перфектните слушалки!

  Как да изберем перфектните слушалки?  Независимо от това дали сте у дома или в движение, много от нас прекарват голяма част от времето си слушайки музика през слушалките си. Ако желаете да отидете по-далеч от това, което предлагат слушалките на iPod-a ви и да инвестирате в хубав чифт слушалки тук е показано как да изберете перфектния комплект за вас.

  Бележка 1:
  Темата е написана от мен като за източници съм използвал статии и ревюта по темата. Моля не разпространявайте без мое съгласие. За контакт StefanVidenov@gmail.com

  Бележка 2:
  Ако вие желаете и имате някакви слушалки, усилватели или DAC-ове моля напишете обективно ревю за тях в коментарите, а аз ще го добавя в темата, показвайки името ви!

  Бележка 3:
  Ако вие намерите каквито и да е неточности по темата, моля ме уведомете на ЛС или в коментарите

  Бележка 4:
  Темата не е завършена. Остава:
  1.
  2.
  3. Ревюта на техника, която ние имаме
  4. Допълнителна информация за това как да увеличим качеството на звука от слушалките си:
  а)
  б) формати музика
  Това ръководство е насочено към хора, които не са задължително експерти в слушалките, а просто искат да си купят чифт качествени, може би малко по-скъпи слушалки. Някой от експертите в областта можете да намерят това ръководство доста просто, но тъй като вече сте напреднали и без това не ви трябват указания. Моля, споделете вашите мнения относно любимите ви слушалки в коментарите.

  Типове слушалки

  Слушалките могат да бъдат различни видове, които ще пасват на ушите ви и ще звучат различно когато ги носите. Първото нещо, което искате да определите, когато мислите за купуване на слушалки е какъв тип искате да бъдат. Бихте искали да определите това не само от това къде ги използвате ами и каква музика слушате.


  Earbuds


  Earbuds са слушалки, които се закрепват в ушите ви. Вие сигурно сте запознати с тях, тъй като по-евтините модели идват най-често в комплект с музикални плейъри и телефони (както iPod-а). Earbuds често стоят в купичките на ушите ви, докато "in-ear" моделите влизат в ушния канал.

  За
  Earbuds са супер портативни, което е страхотно ако слушате в движение. In-ear моделите също предлага и изолация от външен шум, което е чудесно ако сте в самолет или шумни автобуси. Също така са по-комфортни от големите слушалки, ако носите очила или имате стърчащи уши (-:.

  Против:
  Можете да си намерите доста свестни in-ear слушалки, но сигурно няма да звучат толкова добре, колкото over-ear слушалки на същата цена. Също така някой хора ги намират неудобни, защото се чувстват некомфортно слагайки неща толкова навътре в ушите си. Комфорта е персонално предпочитания що се отнася до earbuds - всеки ги усеща сам за себе си. Доста от тези модели имат навика да изпадат от ушите ви и за това не са подходящ тип за спортуване.


  Ear Pad слушалки


  Ear Pad слушалките бяха на мода доста преди появата на iPod-a, но те още имат много добри качества, които ги прави достойни за разглеждане. Тези слушалки обикновено имат малки възглавнички, които не покриват цялото ухо. Те са по-скоро 'отворени' модели, което значи че пропускат звук и в двете посоки - вие можете да чуете външен шум, както и заобикалящите могат да чуят музиката ви. Разбира се има изключения.

  За:
  Най-често това са най-удобния тип слушалки, тъй като те стоят точно на външността на ухото ви. Няма да зачервят ушите или да ги залепят за главата, което е доста голям плюс пред големите слушалки. Те предлагат чудесен звук и са особено подходящи за тренировки, защото ви позволяват да разберете за побърканата баба, която кара със 100км/ч зад вас. Обикновено те са доста портативни, което ги прави чудесни за слушане в движение

  Против
  Тъй като някой от повечето Ear Pad слушалки са отворени, те няма да са подходящи за особено шумни места като самолет, защото няма да блокират идващия шум. Също така не бихте искали да ги използвате и в библиотека, защото други хора ще могат да чуват музиката ви. Доста хора предпочитат Ear Pad заради тяхното качество на звука, голяма част от моделите не предлагат силни и чисти баси. Има и затворен вид Ear Pad слушалки, но те не са толкова ефективни, колкото големите затворени слушалки биха били.  Full Size слушалки


  Full Size слушалките имат чашки, които заобикалят ухото ви напълно. Често те са доста, големи и могат да бъдат отворени и затворени. Техният размер ги прави идеални за домашна употреба.

  За
  Full Size слушалките предлагат страхотни баси, чист звук и изолация от шум. Възглавничките на повечето модели е доста голяма за това са доста удобни за повечето глави.


  Против
  Тъй като Full Size слушалките са доста големи те обикновено не са лесно преносими. Също така могат да се окажат неудобни за някой хора, особено тези с големи глави. Случва се ушите ви да се зачервят, което никога не е приятно!  Специални характеристики

  Освен от основния фактор за формата има и други особености, които вие бихте искали да вземете в предвид когато купувате вашите слушалки. Обикновено тези решения са базирани на ситуациите, в които вие ще ги използвате.


  Изолация на шума

  Често се бърка с отменящи звука слушалки. Трябва да знаете, че шумо-изолиращите слушалки блокират шума чрез физическа бариера между тъпанчето на ухото и източника на звуците. Този метод не е толкова ефективен колкото отменянето на шума, но не изисква батерии и също така можете да намерите свестни модели на доста по-ниска цена.

  Отменяне на шума (Noise Cancellation)

  да не се бърка с изолиране на шума
  Отменящите шума слушалки изследват звуците около вас и изпращат обратна вълна на тези звуци в ушите ви, така че вие да не ги чувате. Положителната страна на такива слушалки е, че са много ефективни, но също така и скъпи - това е нещо, което трябва да имате предвид ако възнамерявате да си купите отменящи звука слушалки. Всички слушалки от този вид имат нужда от батерии за да могат изпращат обърнати звукови вълни в ушите ви. Има ги в два варианта - Ear Pad и Full size, вие сигурно бихте желали да си изберете големите, защото освен отменяне те предлагат и изолация на шума.

  Безжична връзка (wireless)

  Безжичните слушалки нямат нужда от обяснение - те нямат жици, които ви позволяват да обикаляте насам-натам без риск да се обесите. Повечето безжични слушалки в наши дни използват Bluetooth технологията, която често ви позволява не само да слушате музиката си без физична връзка между слушалките и предавателя, ами и да пускате, спирате или прескачате песни само от слушалките. Проблема с безжичните слушалки е че трябва да ги зареждате или да сменяте батериите доста често. Също така качеството на звука е рядко толкова добро, колкото на слушалките с жици. Ако имате други безжични устройства у дома или пък на мястото в което сте е възможно да получавате и смущения. Те се предлагат в домашни версии включващи големи предаватели и в портативен вариант с малки устройства, които се закачат за плейъра. От този вид слушалки има ползи - например когато тренирате и не искате да се препъвате във висящите от вас кабели.  Как да тестваме слушалките, признаци за качество


  Докато това, което пише тук е добре да се знае вие не бихте искали да си купите слушалки без да ги тествате преди това. Няма как да знаете дали звука е точно по вашия стандарт, дали изолират шума добре или пък дали са удобни само като гледате в Интернет. Ето няколко съвета за това как да вникнете в същността на всеки модел.

  Най-добрият план за купуване на слушалки в Интернет е следният:
  1) Избирате какъв тип и цена.
  2) Четете ревюта в Интернет и стеснявате до няколко модела.
  3) Отивате в магазин за техника и изпробвате моделите, които сте избрали.
  4) Поръчвате фаворита през eBay или друг подобен сайт


  Четете ревюта в Интернет
  Не е добра идея да си изберете слушалки само от онлайн ревюта, но това е чудесен начин да стесните избора си до няколко модела и също така да разберете какви проблеми съпътстват различните модели. Добри сайтове за отзиви от клиенти като вас са Newegg и Amazon, а също така cNet,
  MacWorld и Head-Fi за професионални ревюта.


  Откъде да купите
  Най-добрият начин за избиране на слушалки е да намерите специализиран за аудио магазин близо до вас и сами да пробвате няколко чифта слушалки. За съжаление в България няма много такива магазини и алтернативата е технически супермаркети като Технополис или Техномаркет, но в тях цената е от 20 до 300% по-висока от тази в Интернет.

  Как да купя слушалки от Ebay
  Като за началото прочетете тази тема. В нея ще разберете основните неща. Тук ще покрия точките, които не са добре обяснени или не са обяснени въобще.
  1) Как да си извадим карта
  Не се притеснявайте ако сте под 18. Повечето от банките могат да ви създадат сметка ако имате 14 години. За целта трябва да отидете в банка и да попитате за услугата за отваряне на сметка.Служителите ще ви обяснят всички подробности. Когато правите това носете си документите, които съм изброил по-долу за да не са наложи да ходите 2 пъти.

  Аз си извадих карта в банка ДСК. Не мога да ви кажа дали услугите им са добри или лоши, защото нямам база за сравнение, но за сега няма излишни затруднения. (ако някой може да допълни тук или да даде информация за други банки ще съм благодарен)


  За сметка ДСК трябва да отидете в банката, носейки:
  Лична карта
  Свидетелство за раждане
  Лична карта на родител (само ако сте под 18 )
  Също така трябва и някой родител да присъства (само ако сте под 18 )

  Ако сте под 18 wи издават teen карта - мисля че е абсолютно същата като обикновена карта, но парите вътре може да са само левове (не се притеснявайte, при покупки в Интернет валутата сама се обменя при официалния курс без никакви надценки).

  За отваряне на сметка не се плаща никаква такса - просто трябва да вложиш някакви пари вътре - и 1 левче ще свърши работа.
  Поискайте и виртуална карта (попитайте служителите за повече информация). Това е друга сметка с отделна карта, към която можете да прибавяте пари и изтегляте пари само онлайн. Целта е преди покупка да прехвърлите само точната сума (Става лесно чрез сайта ДСК Директ) във виртуалната карта + 1-2 лева за всеки случай, така че ако случайно стане някакъв инцидент за взимане на повече пари отколкото струва продукта да нямате почти никакви загуби.

  Двете карти ще са готови до 10 работни дни - ще ви се обадят по телефона да отидете да си ги вземете от клона, в който сте подали заявката.  2) Вносни такси - Мито и ДДС (на англ. Duty Tax и VAT) .
  Като начало трябва да знаете,че митото е винаги различно но най-често се върти около 5% от стойността на продукта, а ДДС-то винаги е 20%.

  Не е безизвестно, че българската митница е една от най-корумпираните (Италианската е безспорен шампион) и в крайна сметка е късмет дали ще трябва да плащате ДДС и мито - всичко зависи от служителя, който пуска пакета към пощите. В 80% от случаите пакета стига до вас без да плащате нито стотинка повече, но ако нямате късмет сигурно бихте искали да сте запознати с дадената информация по-долу.

  Ето как стоят нещата официално към дата 05.11.2011:
  < ?10, за стока с цена по-ниска от еквивалента на 10? в лева не се плаща нищо.
  >?10; <?100 за стока с цена по-висока от 10?, но по-ниска от 100? се заплаща само ДДС 20%
  >?100 за стока с цена по-висока от 100? се заплаща ДДС 20% и мито около 5%

  Ето няколко 'трика', с които вие можете да увеличите шанса си да не платите мито и ДДС:
  Пишете на продавача да:
  а) изпрати стоката като подарък (gift)
  b) сложи ниска стокова цена - най-често 20$ върши работа. Тук вече вие трябва да прецените. Ако получавате голям пакет а на цената пише, че е под 10? със сигурност ще се осъмнят, ще го отворят и ще разберат истинската цена.
  c) да го изпрати като човек, а не като фирма. Ако продукта е голям т.е. счита се за колет да направи обратното.

  Издръжливост и гаранция
  Най-честата причина за покупката на нови слушалки е това, че старите са се счупили по някакъв начин. Когато отидете в магазин вижте колко са издръжливи слушалките, които възнамерявате да закупите - ако чувствате, че продуктът е евтино направено то сигурно това е така и няма да издържи толкова колкото вие бихте искали.
  Дори по-важно е да проверите каква е гаранцията. Доста от слушалките се предлагат с гаранция за година или две, което е наистина чудесно ако случайно се счупят. Сигурно гаранцията не е нещо, което ще повлияе на преценката ви какви слушалки да изберете, но определено е нещо, с което трябва да сте запознати. Говоря ви от личен опит - не хвърляйте слушалки, независимо дали са счупени, едната свири по-силно от другата или имат изкривявания в тоновете, преди да проверите за гаранция.

  Комфорт
  Когато за пръв път пробвате слушалки не ги махате веднага - постойте с тях 15тина минути, дори повече ако имате възможност - защото начинът, по който ги усещате с началото често се различава с този по-късно. Много видове слушалки могат отначало да са удобни, но след кратка употреба да ви заболят ушите. За съжаление не можете да стоите 2 часа с тях в магазина, но все пак това е начин да добиете една горе-долу точна представа за това какво ще усещате когато са ви на главата!

  Звук
  Най-накрая вие бихте искали да тествате и най-важната характеристика - как звучат. Когато си избирате слушалки пробвайте този тест от плейъра си (запишете файловете или други подобни на mp3-ката си) преди да излезете от магазина. Това ще пусне някой честоти, които би трябвало да съвпадат с описания си звук, например "Pink Noise"трябва да звучи като дъжд, падащ на покрив. Ако не отговорят звука, който излиза от слушалките не отговаря на описаното, може би бихте искали да подминете тези слушалки.

  След това пуснете си някаква стара музика. Дори и вие обикновено да не слушате музика от 70-те, пуснете си такава в магазина - тя е по-добър индикатор в сравнения с модерната музика за възможностите на слушалките. По-новите изпълнения са често силно компресирани и старата музика ще ви позволи по-добре да тествате възможните честоти на слушалките. Класическата музика е още по-добър вариант, тъй като има много различни инструменти и чрез тяхното ясно или мръчкаво разграничаване можете да определите качеството на слушалките си.

  Накрая пуснете си и музиката, която вие ще слушате най-често на слушалките. Ако сте техно маниак сигурно бихте искали басите да са по вашите стандарти или пък ако обичате акустичната музика вие бихте желали от слушалките си една китара да се чува точно по начина по който трябва 'трябва' да се чува. На повечето слушалки им трябват поне 50-100 часа работа за да достигнат реалния си звук - за това можете да попитате продавача от кога слушалките стоят в магазина.

  Aудио Усилватели за слушалки

  На този модел виждате 2 жака - един за сигнала от плейъра, а другия за слушалките. Също така има Equilizer с 3 степени, който може да усили басите или дискантите. Под батерията се намира превключвач за ниско или висока консумация на енергия.

  Какво?
  Аудио усилвателят представлява електричен усилвател, който увеличава ниско мощни звукови сигнали до такива с по-голяма мощност без да изкривява качеството на звука. Докато входния сигнал е само няколко микровата, изходния може да бъде стотици, дори хиляди вата P[W]. Аудио усилвателите са различни видове - за домашни, студийни, концертни и за слушалки. В следващите редове ще разгледаме ползата от портативните усилватели за слушалки. Джобните усилватели най-често не са на нивото на стационарните, но ако искате хубава музика в движение трябва да притежавате един такъв. Размерите на джобните аудио усилватели варират, но най често представляват малка кутийка с размерите на средно голям smartphone - има и по-големи има и по-малки. Устройствата се зареждат по отделно със собствена зареждачка и средно изкарват 8-9 часа, но има модели, които достигат и до 100часа непрекъсната работа. Всички модели имат допълнителен бутон за контрол на силата на звука, а някой и за усилвате на басите и дисканта. Свързват се със плейъра посредством кабел с два мъжки чинча, имат и отделен жак за слушалките.

  Защо?
  По-скъпите слушалки се нуждаят от по-голямо количество мощност P [W] за да работят, тъй като при тях съпротивлението R [Omega] е доста високо. Обикновените източници на музика (освен ако не е споменато, че самия плейър има вграден усилвател, но това са устройства за над $700) - mp3, mp4,компютъра ви, iPod, iPad, iPhone и всички други подобни нямат възможност да доставят необходимите ватове на по-скъпите слушалки и за това в тях звукът се чува приглушен, затихнал, рязък, остър и т.н. Доста често липсата на усилвател е причината за мръчкава музиак и неразграничимост на инструментите. Някой усилватели имат специални технологии, с които избистрят допълнително звука премахвайки нежелани шумове.


  За сега това е от мен, очаквайте още скоро

  Поздрав от мен за любителите на музиката
  http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ&ob=av2e

 2. #2
  Голям фен Аватара на ZloboMiR
  Регистриран на
  Aug 2011
  Мнения
  672
  Поздравления за ентусиазма, но една малка забележка - не очаквай ревюта, ако изискваш специално разрешение за ползване на статията. Така ще откраднеш чужд труд, независимо че ще е посочено името, правото над цялата статия ще е твое. Според мен е достатъчно просто посочване на автора и източника (което ти самият не си направил с твоите източници!).

  За да дам началото с нещо по самата тема, един от минусите на затворените слушалки, особено тапите, е че създават затворен въздушен стълб върху тъпанчетата. Това, особено при пълно усилване, може да доведе до трайно увреждане на слуха.

  Също така, моят опит относно кабелите, защото все пак не бих инвестирал значителна сума в слушалки - най-издръжлив се оказва плетен памучен, или поне силиконен (да не е пластмаса). Моите любими слушалки, които мога да препоръчам, са Sony MDR-908M.V . За цената си смятам, че са отлични (под 20 лв), даже моите да се окажат реплика.

 3. #3
  Повече от фен Аватара на WarBlaze51
  Регистриран на
  Nov 2011
  Мнения
  320
  Тук съм страшно съгласен с ZloboMiR. Наистина тези "Тапи" развалят слуха и не бих ги препоръчал на никого. Аз лично, ползвам Full Size слушалки от години и мога да кажа, че звукът е много по-добър и щадящ слуха, но само не разбрах, от къде мога да си закупя такъв усилвател за слушалки и горе-долу колко пари ще ми излезе?
  Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!

 4. #4
  Уникална тема! Евала отвсякъде! Много полезна наистина! Поклон!

 5. #5

  mine.
  ❝ Аз те моля, затвори очи,
  ти недей да плачеш, знам че те боли,
  от мойта стая бяла с безброй врати
  защо избяга?..❞


 6. #6
  Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
  Регистриран на
  Jan 2010
  Град
  Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
  Мнения
  26 776

  mine

 7. #7
  Повече от фен Аватара на vassy
  Регистриран на
  Feb 2011
  Мнения
  331
  гледайте жака да е позлатен
  моите не мога да ги намеря, но едните са нещо такова http://sp.sony-europe.com/da/7/3334.jpeg
  Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

 8. #8
  Супер фен
  Регистриран на
  Jun 2010
  Град
  София
  Мнения
  1 496
  Тези са моите, вмомента съм с тях ^^ D

  http://www.google.com/imgres?q=Phili...9,r:2,s:0,i:70

  На Филипс са, страшно съм доволна. Има невероятен обемен 3Д звук, странични звукове не се чуват. Обгръщат ухото, меки са, стават за всякакви размери и форми на главата.. Т. нар. Full size
  Женско съм!
  Цитирай Първоначално написано от Ванката
  Депресиращо си тъп бе, Саше!
  ^^

 9. #9

  Аз ползвах тези от iPod-a си (http://files.tested.com/uploads/0/1761/11002-mb770.jpeg) но ми ги откраднаха и сега карам със слушалките от телефона ( Galaxy s2 ) http://hpchina.org/wp-content/upload...1POGYlwWBL.jpg

 10. #10
  Мега фен Аватара на prosto_chovek
  Регистриран на
  May 2012
  Мнения
  7 490
  АКГ, Шуър, Беринжър, Зенхайзер - хубави марки, но скъпи. Мое лично мнение е, че едни 22килоомови слушалки на, да кажем, сони, самсунг, не вършат по - лоша работа от професионалните, стига да не се занимаваш професионално с музика

 11. #11
  Голям фен Аватара на jumpin
  Регистриран на
  Dec 2009
  Град
  In my happy place
  Мнения
  523


  My beauties ..


  Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

 12. #12
  Беринжър сто процентаааа. Брат ми е диджей и ползва само техните неща

 13. #13

 14. #14
  Купувате си едни Beats By Dre Solo HD и не се занимавайте с глупости

 15. #15
  Много полезна темичка : )

 16. #16
  Голям фен Аватара на jumpin
  Регистриран на
  Dec 2009
  Град
  In my happy place
  Мнения
  523
  Цитирай Първоначално написано от Mim40z Виж мнението
  Купувате си едни Beats By Dre Solo HD и не се занимавайте с глупости
  Beats By Dre са пълна порнография ..


  Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

 17. #17
  Голям фен Аватара на explosion_
  Регистриран на
  Apr 2012
  Мнения
  575
  Цитирай Първоначално написано от Mim40z Виж мнението
  Купувате си едни Beats By Dre Solo HD и не се занимавайте с глупости
  Точно такива ми продъниха ушите ейй!
  Моите на компа за http://www.devilwear.co.uk/store/jac...k-p-67756.html
  Пък на телефона са някви no fear или нещо такова, ама си бачкат яко..

 18. #18
  Тъкмо се бях навила на Monster Beats и видях негативни коментари
  Може ли някой да сподели повече опит/инфо за марката http://o-connect.com/front/catalog/viewItems/labelId/93. Иначе, спряла съм се на тези: http://o-connect.com/m456-beats-by-d...eadphones.html, освен ако не ме разубедите

 19. #19
  Супер фен Аватара на MrCreeper
  Регистриран на
  May 2011
  Мнения
  2 122
  Mи Beats By Dre са оувърпрайснати слушалки, които стават единствено за гъзария. Както каза просто_човек малко по-горе АКГ, Шуър, Беринжър и Зенхайзер са хубави марки, НО сонита или каньонки ще ти свършат перфектна работа.
  Don't hate the hacker,
  hate the code!

 20. #20
  Голям фен Аватара на jumpin
  Регистриран на
  Dec 2009
  Град
  In my happy place
  Мнения
  523
  Цитирай Първоначално написано от desi.ivanova Виж мнението
  Тъкмо се бях навила на Monster Beats и видях негативни коментари
  Може ли някой да сподели повече опит/инфо за марката http://o-connect.com/front/catalog/viewItems/labelId/93. Иначе, спряла съм се на тези: http://o-connect.com/m456-beats-by-d...eadphones.html, освен ако не ме разубедите
  Зависи за какво,ще ги използваш.Ако е само така да си слушаш музика,просто ми се струва абсолютно ненужно,да си взимаш слушалки по-скъпи дори и от 100 лв.Ако ще си вадиш хляба с тях,имаш огромен избор.
  http://www.musicworld.bg/bg/c_2034/i..._K_272_HD.html
  http://www.topoffer.bg/headphones/16...eadphones.html
  http://www.dekom.bg/?page=product_de...nstanceID=2009
  http://electron.bg/sony-mdrv700dj-p-...l#.UECToRdabOI

  Но моля те,не си взимай тази порнография,наречена Beats by Dre.


  Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

 21. #21
  Благодаря за съветите, ще помисля отново

 22. #22
  Имам Razr Piranha и за гейминг са много добри, защото изолират всеки един звук отделно и са удобни за продължителна работа. Лошото е, че не са затворени и не изолират околния шум достатъчно добре, а и не предават много качествен бас. Кабелът има оплетка, но е много мек и чуплив и има огромна опасност от пречупване и прекъсване (всъщност се случи веднъж и трябваше да запоявам всички кабели). Дистанционното е много удобно, микрофонът също. Няма позлатени жакове (което е минус за гъзарията, иначе почти няма значение) и кабелът излиза направо от жака, няма водач и това води до голяма опасност от пречупване. USB портът служи за захранване на подсветките на падовете и дистанционното, тоест няма адуио пред USB.

  + много удобни
  + идеални за гейминг
  + микрофон и дистанционно
  + красива подсветка
  + достатъчно дълъг кабел
  + свестен бас

  - нискокачествени жакове
  - нискокачествен кабел и оплетка
  - не изолират шума напълно
  - нямат audio via USB

  Другите ми слушалки са AKG K44 - най-ниският клас на AKG, но въпреки това са страхотни за музика и филми. Предават кристално ясен и чист звук, с относително добър бас. От затворен тип са и изолират шума много добре, но падовете са направени от твърд материал и след много дълго носене ушите болят. За сметка на това са изключително леки, но са направени от висококачествена пластмаса. Жакът е обикновен 3,5 мм. и в пакета пристига с преходник за 5 мм. Кабелът няма оплетка, но е много твърд и здрав и не се огъва и пречупва, дори да минеш стотина пъти през стола (както съм правил ). Не са на студийно ниво, но за цената си от около 50 лв. са много добри.

  + идеално съотношение качество/цена
  + ясен и чист звук
  + отлична шумоизолация
  + качествена изработка с много добър кабел
  + леки

  - падовете не са меки и не се сменят
  - изморяват след дълга работа
  - можеше да имат по-добър бас

 23. #23
  ОЩЕ МНОГО ПРОФЕСИОНАЯЛНИ МОДЕЛИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ И ТУК: http://microslushalka.eu/
  ТЕЛ: 0897516793
  Блутут часовник без никакви кабели работещ и с най-малката магнитна микрослушалка. В съзможност за намаляване и увеличаване на звука, бутон за вдигане и набиране.

 24. #24
  Аз продавам едни перфектни случалчици със страшен звук и качество - Beats by Dr. Dre Solo HD. Слушалките са перфектни просто аз съм си харесала друга глезотия и ми трябват парички спешно!!! За цената можем да се договорим някак. Ако някой има интерес да пише.

 25. #25
  Кирилица
  Последно редактирано от Sh@d0w : 12-15-2012 на 17:12

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си