- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!!!
Довечера с моя приятел мислим да го направим за първи път , но и аз и той сме дествени ... неговия член е доста дебел ... и ме е мн страх от това ... какво да правя ????
Ами гледай да се отпуснеш максимално и си вземете лубрикант. За първия път помага доста. И задължително с презервативи.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да естествено , за това с презарватива , но мн ме е страх че аз съм тесна , а той наистина е доста дебел и ме е страх да не би да стане нещо![]()
![]()
![]()
какво да стане? Нищо, което няма да стане и с друг член.
Незнам точно .. чъвала съм за възможни кръвоизливи в такива случаи
Важно е да си много отпусната и влажнаПо-добре си купете лубрикант.Това по презерватива няма да е достатъчно.
благодаря ти много![]()
![]()
надявам се да се успокоя и отпусна
Предлагам ти да пийнеш една-две чашки алкохол (но не и да се напиеш) преди актът...Като те гледам колко си притеснена ще ти помогне доста.
Вазелин и плюнки баце![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
благодаря на всички .. да наистина много съм се притеснила![]()
![]()
![]()
Отпусни се, успокой се... както казаха, може да пийнеш една чашка, за успокоение, но не да прекаляваш ... повече любовна игра, трябва да си максимално възбудена ... ползвайте лубрикант, презервативи задължително .. Общо взето това е, отдай се на момента и точно тогава въобще не го мисли, да спичаш ..
Не пий, ако не носиш на алкохол. Ще пресъхнеш бързо/изобщо няма да се навлажниш и ще стане сакатлък.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Във ваната тогава щом те съветват да си маскимално мокра.
Благодаря за съветите
кажи му да бъде наистина внимателен..