- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое боли повече?
Искам мнение на неутрални личности, че с бившия ми не можем да стигнем до консенсусКое е по гадно, да ти изневерят 5 пъти с един и същи човек, но ти да знаеш само за веднъж или да разбереш че са ти изневерили след като ти вече си бил изневерил. Въпреки всичко да го скриеш и да обвиняваш другия докато ти се правиш на невинен, разказвайки на всички за изневярата на другия, но не и за твоята? Кой е по наранен - този, който е изневерил 5 пъти или този, който е скрил ? Нека този безсмислен спор приключи...
това е така, но идеята е дали боли повече изневярата на този, който е изневерил 5 пъти, но за тази изневяра се знае или този, който е изневерил веднъж, но е скрил истината и през цялото време се е изкарвал светец ?
Зависи от човека ... по принцип нито едното от 2те няма да ме боли , а да скривам пък още по няма как да стане , изневерила ли ми е и то с 5 просто до там , въобще няма да я обвинявам и т.н , на нея самата ще и е гадно , а ако аз го направя пък ще си кажа , така съм преценил , така съм направил ... така че и аз не мога да ти кажа , защото ми е все 1![]()
Изневярата си е изневяра. За мен това колко пъти е било е без значение, просто цифра. Важно е, че дори и 1 път се е случило. А единственото по-подло нещо е това да изневериш и ти, но да си мълчиш и да обвиняваш....
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ми хвани единия, удари другия - еднакво ще ви заболи.
Хахаа не боли и от 2-те ,защото няма любов ,а само привързаност!Ако обичаш няма да изневериш !
love is gone!
както и да го гледаш все е гадно,щом говорим за изневяра скрита или не,много болно ще ми стане,ако разбера че са ми изневерявали,а аз не съм знаела ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от Limitless
![]()
Да се излъжеш, да се подведеш веднъж - някак си разбираемо(макар горчиво и трудно за преглъщане), ама да изневеряваш 5 пъти подред... wtf?! Има къде-къде по-нормални начини да си търсиш адреналин, тая игра на котка и мишка, цялото тва наглеене, просто ми идва в повече.
Никой няма да го заболи,щом се е стигнало до изневяра и лъжи от двете стани,едва ли има особени чувства които да бъдат наранени.
вие май си нямате друга работа![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
и от двете боли,но според мен повече от това да са ти изневерили 5 пъти ,а ти да знаеш само за 1 от тях...![]()
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~
при положение, че изневеряваш, как изобщо ти идва на ум, че другия, ако го направи ще те боли? ще ти падне самочувствието, че явно не си достатъчен/достатъчна за две/двама, ама от това да те боли чак - надали.
казаха го и преди - който обича, не изневерява.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."