.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Десктоп..

Десктоп..

Здравейте , може ли да ми кажете как става това : на едни приятели на майками на десктопа се сменят картинките .. примерно една седи 20 минути и следмалко се сменя с друга и така се менкат две примерно

С каква ОС си?
    Сподели снимка http://snimka.info

Мисля, че това е една опция която става САМО на windows 7.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Ако си на ХР защо не си събереш 20-тина картинки, направи един .gif,и го слагаш като wallpaper

Guest
    Дори ОС не си познавате, защото същото става и на XP и избираш през, какво време да се сменят.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Дори ОС не си познавате, защото същото става и на XP и избираш през, какво време да се сменят.
    а как става???
    яко shit

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Ти като си големия разбирач и познавач, защо не го каза :Д
    Всичките ти мнения са само критика, нито в едно твое мнение не съм видял отговор, на въпрос зададен от друг потребител :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Guest
    Защото не помня, но преди година и половина като седнах за пръв път на компа си точно скрийнсървър със сменящи се снимки бях сложил, а след това не знаех как да го махна.
    Мисля, че трябва да добавиш папка със снимките, които искаш да се сменят и след това да зададеш през колко сек/мин да се въртят.
    Сега не мога да проверя, защото рендвам нещо и ми е на почти 100% натоварен, а всяка промяна в контрол панел може да ми блокира работата.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Мисля че я има в 7-цата
    http://www.snapfiles.com/get/WallpaperMaster.html
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Мисля че става въпрос за десктоп не за скрийнсейвър иначе това го има само 7... май и виста го имаше, не помня.

Guest
    И каква е разликата между двете, за да казваш, че ставало за десктопа?
    Скрийсървъра нали е точно сменящи се картини.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    скрийнсейвър и десктоп е различно мисля че човека иска докато си пише в скайп например докато е на десктоп да му се сменят картинките а не като остави компа да му се включи скрийнсейвъра... и пак казвам за смяна на картинките в скрийсейвър го може всеки уиндоус, а за десктопа да се сменят само 7

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    скрийнсейвър и десктоп е различно мисля че човека иска докато си пише в скайп например докато е на десктоп да му се сменят картинките а не като остави компа да му се включи скрийнсейвъра... и пак казвам за смяна на картинките в скрийсейвър го може всеки уиндоус, а за десктопа да се сменят само 7
    +1
    яко shit

Защото не помня, но преди година и половина като седнах за пръв път на компа си точно скрийнсървър със сменящи се снимки бях сложил, а след това не знаех как да го махна.
    Мисля, че трябва да добавиш папка със снимките, които искаш да се сменят и след това да зададеш през колко сек/мин да се въртят.
    Сега не мога да проверя, защото рендвам нещо и ми е на почти 100% натоварен, а всяка промяна в контрол панел може да ми блокира работата.
    Ти си адски,мега,малоумно-задръстен,невнимаващ,посто янно-дразнещ тип ! Прочети ЗАГЛАВИЕТО (ДЕСКТОП) , и прочети ти за какво пишеш ( SCREENSAVER) . Пък после казвай че ние сме тъпи и неграмотни

Опцията я има cамо на 7 и Виcта (май!). Вземаш една папка картинки, маркираш вcичките и задаваш да ca ти бекграунд И ce връткат. Аз имам към 400 които ce въртят така. На XP не може да cе направи..

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    Дразня ли ви, а поне разбрах кой от какво точно разбира и смята, че е нещо, което си заслужава да се знае.
    Скайп ползвам веднъж в седмицата и почти само по работа, а дори не знам причината да искаш да ти се сменя десктопа, докато седиш, гледаш си го, и не правиш нищо друго(разговорите в скайп за мен са само загуба на време)

Съжалявам , че не писах нямаше ме .. аз съм на уиндоус XP ...

Дадох ти идейка как може да стане. Правиш 20-30-500 картинки на един .gif, И ги слагаш за background.Не е същото ама върши работа

Guest
    Направи gif от 200мб(той ти предлага да сложиш 100 снимки, които трябва да са с резолюцията на екрана ти, за да има смисъл)) и кажи сбогом на машината или влизането в нета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си