Темата ми е изключително смесена и не знаех къде точно да я направя, но реших тук.. тъй като може би и е доста включена любовта във всичко!
Моля ви се който наистина може да ми помогне да пише, без простотии т.н. наистина имам нужда от помощ!!
Аз съм едно 13 годишно момиче, което просто вече не може да издържа нищо! Ужасно нервна съм, ужасно тъжна съм от всичко случващо се около мен. От няколко месеца насам се разболях.. няма ден в който да не съм зле /няма да обяснявам какво ми е/ болестта ми ме съсипва всеки ден във всеки момент. Чувствам се ужасно безполезна. Имах страхотен живот .. колкото и да е за 13 години. Няколко пъти съм се влюбвала, но последния път беше най-тежко. От всички очаквания, които имах - бях забравена и захвърлена в нищото. Потъвам в дупката все повече и повече, не мога да изляза и това е. Не намирам смисъл в това да продължа да се боря срещу живота. Никога не съм очаквала, че точно на тези години света ще ми се стовари отгоре. Не ми казвайте - ти си на 13 .. живота е пред теб, всичко ще се оправи.. Не вярвам вече, че ще се оправи.. по-сериозно и по-сериозно става всеки ден, всеки момент. Всичката болест която ми се стовари имам чувството, че е от него.. от всичко, което ми причини и аз го приех много тежко.. таих го в себе си.. на никой не казвах колко ми е тежко и то ескалира върху мен.. и върху родителите и близките ми. Всички са тотално съсипани и аз не мога да ги гледам повече по този начин. Всичко около мен е сълзи и мъка. Сърцето ми не издържа повече да продължава по този начин. не знам какво трябва да направя. В училище оценките ми се понижиха.. и това не мога да понеса.. притесня ли се.. хайде пак всичко отгоре ми. Това момче малко по малко го забравям и знам, че ще остане рана дълго, дълго време, но това ще мине. Силно се надявам да ми мине, но просто вече не издържам .. Моля ви за съвети.. изпадали ли сте някога в такава ситуация.. Дълго време съм в този форум и знам колко тъпо и жалко е да четете такива теми ... също съм си казвала, че никога няма да изпадна в подобно състояние, но явно много съм се залъгвала!!