- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това не го очаквах...
Здравейте.Пиша си с едно момче от моя град от около 3 месеца и се виждаме доста често.Даже вече може да се каже, че "ходим".Много е готин и държа на него.Не се бяхме виждали 2-3 седмици,защото се налагаше да замине за малко, а аз през това време се реших и сложих брекети.(на 16 съм).Не бях говорила с него по тая тема,защото не знаех как ще реагира.И дойде си той,видя ми брекетите и реакцията му беше:Вечерта си влизам аз в скайпа и той ми пише,че ще е по-добре да не се виждаме вече...Питах го дали е заради брекетите и той каза:може би.
Какво лошо има в това, че искам да си оправя усмивката,въпреки че в момента е възможно да приличам на андроид.И откога подяволите чувствата зависят от зъбите.
Явно е прекалено комплексиран човек. По-добре го остави. Явно не му харесва факта, че си с "желязна" усмивка.. /не приличаш на андроид/
Щом не те възприема така значи малко му е трябвало да те остави!!
Продължи нататък без него!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Идиот ! заеби го...Ако наистина те харесваше нямаше да реагира така!
love is gone!
Има хора, които въпреки че могат да си позволят да сложат брекети, предпочитат да си останат както са си. Тоя вместо да оцени, че инвестираш в бъдещата си красива усмивка, те зарязва. Пълен, пъъъъълен идиот. Не си заслужава грам.
Е*аси тъпака,търсел си е повод,сега изясни ли ти се колко е "готин"!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Кажи му, че е тъп..щото си е тъп и то бая ...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
О, да.
Ебаси недораслото неандерталче..![]()
![]()
защо момиченцата си падате по този тип момчета?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
О Боже, олигофрени всякакви .. просто не се занимавай с него, явно не си заслужава...
Винаги съм смятала, че е много добър,мога винаги да разчитам на него и т.н.Просто не разбирам как приятелите ми казаха, че ми седят супер сладко и изобщо да не им обръщам внимание,а той го прие толкова зле.Все пак са само временно...
само така поздрави го от мен
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Аз ако бях на твое място, щях да се радвам, че ме е оставил.
Така поне вече знаеш що за стока е. Ако не си беше сложила брекетите сега, кой знае още колко дълго време щеше да живееш в някаква жестока заблуда относно него.
Въобще да не ти пука за такива пикльовци.
И спря да се върти за миг земята..
въобще не се влияй от това,че той не ти е харесал,после след като свалиш и с онази 24 каратова усмивка му се покажеш,ще ти припне пак по д-то,а ти тогава трябва да бъдеш гадна и да му кажеш,че ако продължава така да съди по корицата хората,много ще изпусне ..![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ама авторката и тя си държи на своето!!
Еми айде занимавай се с такива "готини",само ядове ще си имаш!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ти сега да не вземеш да се разстроиш....То бива идиотщина ама то вече... И такъв повече да не си хванала!
![]()
Icebulllet14
Уаххахах ти честно ли еСмятай за к'во зле говорим. Не се хаби, мацко. Няма смисъл, тегли му една българска и да не те ебе xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
офтопик : маааааааааааат,мат,мат,мат, матПървоначално написано от xPafx
![]()
а по темата вече се изказа народът, момчето е недорасляк, не се занимавай и не го мисли.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Вие сега пишете ,че е зле ,че е тъп и така нататък ама съм сигурен че и повечето от вас са такивамалко е повърхностно ама няма начин
радвам се ,че не съм такъв защото до скоро и аз носех брекети
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Явно те оценява само заради външността, затова така е постъпил. Явно не те обича истински, заради самата ти същност... Остави го, не е той за теб!
Live now, this is your time!
Благодаря за подкрепата.Аз ако знаех, че е толкова "готин" нямаше да се занимавам с него.Просто наистина имах усещането, че е добър човек, на който може да се разчита.Единсвеното,което ме успокоява сега, е че след време ще си се радвам на хубавата усмивка.. : ) (дори и да си седя сама през това време)
^ Според мен няма да седиш сама. Не всички момчета гледат така на нещата.
Успех!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Повечето момчета на тая възраст гледат само външността, истинска рядкост е да харесват момиче, заради нещо повече.
Погледни поне от хубавата страна - на време си разбрала какъв е всъщност и колко те "цени".
Явно мисли, че няяяяяя да му подхождаш с брекети...няма да си достатъчно хубава за него... нях тоя е пълен тъпанар!!Добре, че навреме си разбрала какъв е![]()
so sad ...
Пишете си доста често и излизате доста често , а даже май ходите.. Стегни се бе момиче на 16 години си![]()