- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това не го очаквах...
Мен,ако питаш не е било заради брекетите. Просто е било потенциален повод и се е възползвал.
Просто ,ако е заради тях ,трябва да е най-големия тъпанар![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Въобще не се занимавай с него, очевидно е прекалено повърхностен и не си заслужава нито нервите, нито вниманието. Човек, който не може да оцени и приеме нещо подобно, е страшно ограничен.
Аз ако бях на теб, после щях да се разходя покрай него с възможно най-широката и перфектна усмивка, просто за да види колко е тъп и какво е изпуснал (в случай, че не се е осъзнал по-рано, което ме съмнява).
въобще не се занимавай повече... след някакво време ти ще си с уникални зъби и усмивка, а той вече те е изпуснал.. той губи..
Повърхностен глупак. Изобщо не му обръщай внимание и не си занимавай с него
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мх.. Толкова му е акъла. Явно е доста повърхностен и комплексиран. Но не всички мъже са такива. Аз носих брекети за 4 години, но съм имала приятели и ухажори - брекетите не са пречка. Отделно познавам една много красива девойка, която мъжете много харесват, и тя също е с брекети и то железни.
Просто брекетите не те определят. И дори не се връзвай на коментари тип "след време.."
Усмивката ти и сега е красива. Усмивката ти няма да е грозна с брекетите.
Повярвай ми, и правите зъби могат да са грозни, ако са неизмити и по тях е полепнала плака.
За да си максимално красива, просто трябва да си поддържаш брекетите чисти. Единственият начин да те загрозяват, е ако са неизмити и неподдържани.
Така че не се шашкай. Човек не може да е загрозен само от едни брекети. И те не могат да са пречка за едни красиви човешки отношения.
Даже се радвай, че си ги сложила, защото държат настрана повърхностните идиоти с комплекси, какъвто е тоя!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Значи е много повръхностен ... изобщо да не ти пука, не си заслужава ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Това значи,че той не държи на теб.Вярно,че е гадно с брекети-аз знам и тази ситуация,но не си трови душата за БОКЛУЦИ като него.![]()
![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ебаси нещастника .. изобщо да не ти пука! Очевидно не си е заслужавал!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
БУНАК тегли му 1 майна и да се спасява..
п.с: мн харесвам брикети ^.^ честито
Не съм перфектен но си струвам!
Изглежда всички писали сме на едно мнение... ЕГАТИ НЕЩАСТНИКА
ДА му имам логиката ,човек с брекети-не е човек' Пълен смотаняк и комплексар,нямам думи,такива като него не заслужават да се раждат !Жалкоо..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Някой момичета изглеждат дори по-сладко с брекети. Не се ядосвай! Не си е струвало нищо с този човек![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()