.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Как да?

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия

Как да?

Има едно момче от нашия клас което страшно харесвам но съм малко дебела и имам комплекси.Кажете ми някакъв начин да му кажа,че го харесвам но само той да разбере.Изключваме да му каже приятелката ми .Моля ви помогнете.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Първо,ще е добре да дадеш снимка.
    Второ-ако директно му изтърсиш,че го харесваш,освен ако и той не е хлътнал по теб,нищо няма да стане.
    Трето-На колко сте?
    Четвърто-В какви отношения сте с него?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Отърви се от комплексите си първо.
    Това може да стане, ако правиш нещо, за да промениш положението. Спортувай, мини на някоя лека, здравословна диета. Ще се чувстваш доста по-добре в кожата си като знаеш, че правиш нещо по въпроса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Студентки град .. ;d
    Това за приятелката и ние го изключваме .. супер детска история ...
    Просто му предложи да отидете някъде на кафенце това , онова и му кажи ... пък да не ти пука каква си ти ... ако е само заради външния вид с тебе , дори и дая беше някаква супер стройна с 15 сантиметрови токчета и т.н дали щеше да има смисъл ? За всеки има човек , който би те оценявал заради самата тебе

Супер фен Аватара на gabsit000
    определено,когато започнеш да се оценяваш и да се харесваш,ще имаш много повече стимул и сама ще знаеш какво да направиш,за да те хареса...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Събери смелост да се погледнеш в огледалото и да дариш много любов на образа в него. Защото това е едно много красиво и прекрасно същество. Стани по-активна в спорта и позитивно настроена към себе си. Тогава на лицето ти ще грейне една усмивка, която ще завладее света. После ще отидеш при него и ще му го кажеш лице в лице. Той ще се влюби в грейналото слънчице насреща му.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    до 178см и до 49кг иначе забрави
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Добре.Няма смисъл да му го казваш директно.
    Може да се разберете да се видите примерно след даскало като за начало и се опитай да му покажеш по някакъв начин,но няма смисъл да му го казваш.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от svodnika

Лол >.>Бахти повърхностния си ,не е първия коментар с подобно съдържание.Когато си вземаш приятелка само заради мерките,единствено ти си комплексирания в случея и не цениш какъв "човек " всъщност имаш срещу себе си.

По темата:Когато започнеш да обичаш себе си ,заради това което е си,да започнеш да се цениш..ще осъзнаеш колко е по-лесно да изразяваш чувствата си и да не те е срам от тях.Започни да спортуваш,опитвай се да се докажеш сама на себе си,не заради него (той ще те хареса такава, каквато си).Щом събереш куража ,който ти е нужен ще се справиш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на notlike
    Виж, важно е какво мислиш за себе си. Ако обичаш себе си, и другите го правят. Виждал съм потресаващи патки, но си вярват, а за ташак им се и връзват доста.. но съм забелязвал и страхотни дами просто... но са срамежливи и никой не ги отразява.. всичко зависи от теб.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Защо трябва да подхождаш толкова директно?
    Сега са последните топли дни - идеална възможност да го поканиш на разходка в парка... Така ще може да те опознае и ти ще имаш възможност да флиртуваш с него и да му намекнеш за чувствата си.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Уаууу... хаха,....високите момичета не може да са толкова леки, като имаш предвид, че аз съм 175 и тежа 60 кг...тц тц тц
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Господи *tactical facepalm* ...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от skandalenn
    ...пък да не ти пука каква си ти ... ако е само заради външния вид с тебе , дори и дая беше някаква супер стройна с 15 сантиметрови токчета и т.н дали щеше да има смисъл ?
    Аха, значи да не й пука как изглежда, 'щото външният вид не е важен. Трябва да търси човека, който ше я оцени въпреки откровено неподдържаната външност!
    Ако го слушаш, най-много да се съберете с някой комплексиран дебеланко.
    Една умна девойка, която е и красива, не може да бъде 'трофей'. Интелектът ше й помогне да различи момчетата, които просто искат да се фукат с якото 'парче', което са 'забили', от тея, които наистина я оценяват.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pnevmoniq
    ...пък да не ти пука каква си ти ... ако е само заради външния вид с тебе , дори и дая беше някаква супер стройна с 15 сантиметрови токчета и т.н дали щеше да има смисъл ?
    Аха, значи да не й пука как изглежда, 'щото външният вид не е важен. Трябва да търси човека, който ше я оцени въпреки откровено неподдържаната външност!
    Една умна девойка, която е и красива, не може да бъде 'трофей'. Интелектът ше й помогне да различи момчетата, които просто искат да се фукат с якото 'парче', което са 'забили', от тея, които наистина я оценяват.
    Много правилно мнение. Това, че едно момиче се поддържа и се стреми към своята лична перфектност (т.е да се е погрижила за всичко, което зависи от нея, а не от природата), не я прави кифла задължително.
    Напротив. Кеф ми става като видя момичета, които се обличат хубаво (не скъпо, а с вкус), които са се погрижили да са им оформени веждите, които са с хубава чиста кожа и коса и в някаква норма що се отнася до килограми. Не е идеята да си кльощава, въпросът е да си нормална и да имаш фигура. Така си личи, че се интересуваш от външния си вид. И вероятно (освен, ако нямаш някакво заболяване) няма да ти коства кой знае какви усилия - само лек спорт редовно и здравословно хранене.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Ти добре ли си?! Очевидно не, затова спри да пишеш една и съща простотия във всяка тема.

ако той не те харесва не му казвай.. замисли се този човек ще го виждаш всеки ден.. няма да ти е приятно някой да те отреже и в същото време да ти постоянно пред очите.. ще ти е доста тъпичко... ако си сигурна че те харесва просто отиди и го дръпни настрани... преодолей притесненията си..

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    За другите мнения няма как защото съм на 12 години и просто няма как майка ми да ме пусне сама.Дори да пресека някоя улица сама тя ще ми изнесе конско!
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    хахахаха на 12 пълен цирк буш
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Научи се първо сама да се харесваш - направиш ли това няма да имаш нужда странични хора да те съветват какво да направиш и как да се държиш Когато човек сам се обича и харесва и отношението на останалите към него е различно.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от pnevmoniq
    Много правилно мнение. Това, че едно момиче се поддържа и се стреми към своята лична перфектност (т.е да се е погрижила за всичко, което зависи от нея, а не от природата), не я прави кифла задължително.
    Напротив. Кеф ми става като видя момичета, които се обличат хубаво (не скъпо, а с вкус), които са се погрижили да са им оформени веждите, които са с хубава чиста кожа и коса и в някаква норма що се отнася до килограми. Не е идеята да си кльощава, въпросът е да си нормална и да имаш фигура. Така си личи, че се интересуваш от външния си вид. И вероятно (освен, ако нямаш някакво заболяване) няма да ти коства кой знае какви усилия - само лек спорт редовно и здравословно хранене.
    + 1 ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си