- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини рокли
Знаете ли каде продават хубави мини рокли,които да не са пошли и селски с някакви деколтета до коленете и т.н...Като съответно да не са 100 лв ...
Има подобни в Манго и Зара.
Queen of the Damned
Ако става въпрос за онлайн магазини, тук има доста симпатични модели и са на добри цени ...
http://shopping-terapia.com/33/37/page_1.html
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Абсолютно същата като първата- Тали Вейл. Аз си взех страхотна рокля от там и супер намалена-13лв, направо не мога да повярвам, за никакви пари, а е сууупер яка.
Everything changes, but beauty remains ...
в сайта на кокетна...
Живота е рисуване без гума за триене... : )
От Страдивариус съм си купувала подобна,вчера и в Зара гледах. Общо взето на доста места има![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
От кокетна не ми ги предлагайте..Там дрехите са меко казано "селски''поне за мен...на цените ,на които ги предлагат..
Преди точно 1 седмица последно бях там. Тази от първата снимка специално и аз я гледах, обаче нещо не ми хареса на живо, не знам защо, но може и да си я купя. Към 20лв беше.Първоначално написано от vampire_girl_
Някой може ли да ми каже някакъв онлайн магазин за дрехи само че и за мъжки дрехи?![]()
А първата като дължина горе-долу до къде се пада,защото на мен ми изглежда късичка ама май не е ..Първоначално написано от PullMeCloser
Не знам, не я пробвах. Май е някъде колкото тази, която си взех-може би 4-5 пръста над коляното. Не е от най-късите определено, за мен това е идеалната дължина за рокли.Първоначално написано от mey_si
ОО за мен е средата на бедрото идеалната дължина,който си има хубави крака-доста добре се подчертават.
Да де,или до средата, или много малко под средата на бедрото са. Пробвай, то така не може да се разбере.
В магазините на TALLY WEIJL !
Стига бе...не се бях сетилаПървоначално написано от Delala
![]()
още другата седмца хуквам ! Дано ги има още, страшно сладурски са , и ако наистина са до средата на бедротоо ... ааааПървоначално написано от mey_si
![]()
![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Сега ме накарахте утре да се замъкна до Тели Вейл.![]()
Ирония или съм помогнала?Първоначално написано от mey_si