- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос
Така ще ходя с момиче на първа среща на кино искам да попитам трябвали да и купя нещо и дай го дам като се срещне ме и цялата сметка ли да платя в киното.
п.п и двамата сме на 17г.
нищо няма да и носиш тя тряя да ти носи и да плати сметките
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
не е задължително ти да плащаш сметката, понеже си на 17 години и все още едва ли си започнал работа за да имаш самостоятелни доходи. Можете да направите следното: примерно ти да платиш билетите за киното, а тя да купи пуканките- да си разделите разходите по равно.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
къде са 2 билета къде са някви пуканки тя тряя да му земе 10кг пуканки да си върне инвестицията момчето в най-лошия случай той да вземе пуканкитеПървоначално написано от lubovvv
Здравей! Ще е добър жест,ако ти платиш билетите и т.н. но,ако нямаш възможност можеш да и кажеш да си разделите разходите както казаха по-горе.Ще е хубаво ако и подариш примерно цвете или нещо от сорта,ако знаеш какво харесва.Успех!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
да може да откъснеш от някъде някво цветеПървоначално написано от dPa3HuTeJl
Не слушай сводника.
Ти я каниш и я водиш. Купуваш билетите. За пуканките и другите работи по време на киното може или ти, или тя.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Питай я дали след киното ще ти пусне, а понеже е есен и няма цветя може и с някоя шишарка да минеш.
за цвете то малко банално ми се вижда така че мисля да не и взимам нищо
но не знам дали тя ще очаква да и взема нещо.
пределно ясно е че ша очква да и носиш , но се прави на лудПървоначално написано от durex1993
няма какво да взимаш,билета да й платиш като за начало е добре,вие отивате на кино,не на среща,ако няма нещо повече между вас де..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Svodnika,ти си много "УМЕН"!!
По темата - плати и билета,после ако отидете във някакво заведение,може да си я разделите!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Задължително. Даже билетчето за автобуса си длъжен да й платиш. Може и малко храна за домашния й любимец да вземеш, ако няма такъв... вземи й нещо за вечеря, белким тя хапне поне.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
За първо излизане киното не е добра идея. Носенето на цвете пък съвсем. Където и да отидете обаче, се подготви ти да поемеш разходите. След тва вече почвате да си делите сметките.![]()
значи да си приготвя 50лв. добре е![]()
Съжалявам, но много повърхностно мислиш. Толкова ли е важно за теб материалната изгода, когато го правиш за човек, когото харесваш?Първоначално написано от svodnika
![]()
![]()
Live now, this is your time!
и киното ли ти беше най-оригиналната идея като заначало...... или го предпочиташ, 'шото е грозна
... нее наистина.. кино, братле... хипер изтъркано е
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Недей плаща нищо.Кой както си го научиш.
Първоначално написано от eliyiy
Абсолютно. Все още никаква не ти е, че да я черпиш, а и дори да ти беше, не си длъжен.Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всеки да си плаща билета. При добро желание купи едни пуканки за 2-3 лв.
не купувай нищо предварително, но плати киното.. това е първа среща все пак... не слушай глупости за разделяне на сметката пък тя да плаща пък незнам си какво.. нали искаш момичето да продължава да те харесва не да те помисли за егоист и т.н. постарай се малко