.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: въпрос

въпрос

Така ще ходя с момиче на първа среща на кино искам да попитам трябвали да и купя нещо и дай го дам като се срещне ме и цялата сметка ли да платя в киното.
    п.п и двамата сме на 17г.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    нищо няма да и носиш тя тряя да ти носи и да плати сметките
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Супер фен Аватара на lubovvv
    не е задължително ти да плащаш сметката, понеже си на 17 години и все още едва ли си започнал работа за да имаш самостоятелни доходи. Можете да направите следното: примерно ти да платиш билетите за киното, а тя да купи пуканките- да си разделите разходите по равно.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    Giannitsa
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    не е задължително ти да плащаш сметката, понеже си на 17 години и все още едва ли си започнал работа за да имаш самостоятелни доходи. Можете да направите следното: примерно ти да платиш билетите за киното, а тя да купи пуканките- да си разделите разходите по равно.
    къде са 2 билета къде са някви пуканки тя тряя да му земе 10кг пуканки да си върне инвестицията момчето в най-лошия случай той да вземе пуканките

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Здравей! Ще е добър жест,ако ти платиш билетите и т.н. но,ако нямаш възможност можеш да и кажеш да си разделите разходите както казаха по-горе.Ще е хубаво ако и подариш примерно цвете или нещо от сорта,ако знаеш какво харесва.Успех!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Giannitsa
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Здравей! Ще е добър жест,ако ти платиш билетите и т.н. но,ако нямаш възможност можеш да и кажеш да си разделите разходите както казаха по-горе.Ще е хубав ако и подариш примерно цвете или нещо от сорта,ако знаеш какво харесва.Успех!
    да може да откъснеш от някъде някво цвете

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не слушай сводника.

Ти я каниш и я водиш. Купуваш билетите. За пуканките и другите работи по време на киното може или ти, или тя.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Guest
    Питай я дали след киното ще ти пусне, а понеже е есен и няма цветя може и с някоя шишарка да минеш.

въпрос

за цвете то малко банално ми се вижда така че мисля да не и взимам нищо
    но не знам дали тя ще очаква да и взема нещо.

Град
    Giannitsa

Re: въпрос

Цитирай Първоначално написано от durex1993
    за цвете то малко банално ми се вижда така че мисля да не и взимам нищо
    но не знам дали тя ще очаква да и взема нещо.
    пределно ясно е че ша очква да и носиш , но се прави на луд

Супер фен Аватара на gabsit000
    няма какво да взимаш,билета да й платиш като за начало е добре,вие отивате на кино,не на среща,ако няма нещо повече между вас де..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Svodnika,ти си много "УМЕН"!!
    По темата - плати и билета,после ако отидете във някакво заведение,може да си я разделите!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Задължително. Даже билетчето за автобуса си длъжен да й платиш. Може и малко храна за домашния й любимец да вземеш, ако няма такъв... вземи й нещо за вечеря, белким тя хапне поне.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

За първо излизане киното не е добра идея. Носенето на цвете пък съвсем. Където и да отидете обаче, се подготви ти да поемеш разходите. След тва вече почвате да си делите сметките.

въпрос

значи да си приготвя 50лв. добре е

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от svodnika
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    къде са 2 билета къде са някви пуканки тя тряя да му земе 10кг пуканки да си върне инвестицията момчето в най-лошия случай той да вземе пуканките
    Съжалявам, но много повърхностно мислиш. Толкова ли е важно за теб материалната изгода, когато го правиш за човек, когото харесваш?
    Live now, this is your time!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    и киното ли ти беше най-оригиналната идея като заначало ...... или го предпочиташ, 'шото е грозна ... нее наистина.. кино, братле... хипер изтъркано е
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Недей плаща нищо.Кой както си го научиш.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Недей плаща нищо.Кой както си го научиш.
    Абсолютно. Все още никаква не ти е, че да я черпиш, а и дори да ти беше, не си длъжен.
    Всеки да си плаща билета. При добро желание купи едни пуканки за 2-3 лв.

не купувай нищо предварително, но плати киното.. това е първа среща все пак... не слушай глупости за разделяне на сметката пък тя да плаща пък незнам си какво.. нали искаш момичето да продължава да те харесва не да те помисли за егоист и т.н. постарай се малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си