Цитирай Първоначално написано от badsector
Цитирай Първоначално написано от badboy28
А като говрим за тази конфигурация - http://www.technomarket.bg/products/...ct_id=09018022 ,няма ли да стане малко бавен?
Леле Това как може още да се продава и то на тези пари?!?! Тия трябва да ги съдят!
Авира е най-леката, ако се ъпдейтва редовно става, но е мако параноична.
Аваст малко по-тежък, но напоследък дръпнаха и вече е ок.
НОД ми писна на уя постоянно да му търся username и парола.
Сега ползвам microsoft security essentials, на моменти леко дразни като тръгне да ми сканира всичко, което свалям от нета, ама за по-бърза машина не се забелязва. Като сигурност става.
Имай предвид, че няма 100% сигурна ативирусна. И каквото ползваш, го ползваш задължително в комбинация с malware bytes. Може да не включваш резидентния щит, но поне да я обновяваш редовно и да пускаш да сканира. И гледай какво точно ти хващат тия програми, защото в 90% от случаите са някакви кракове, или настройки от регистрите които ти си правил (ако бараш там де).
Добре е да се научиш и да работиш с hijack this, въпреки, че ако опре работата до него, по-добре да преинсталираш.
Според мен Avira може да е най-леката,ама нищо не прави!!! Нод-а не съм го ползвал,ама мисля че не е лош,а Avast си е супер.На нея се доверявам най-много заради тези щитове,който проверяват всичко каквото правиш в нета или skype-а.Малуаре Байтс я използвам винаги (само че нямам код да и активирам пълната защита,някой ако знае от къде мога да си дръпна последната версия която има код,ако може да ми даде линк) !!!! След всяко сканиране на компа с антивирусната.А hijack this това подобие ли е на Malware Bytes?