- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 7 дена
Ако ви остават 7 дена до края на живота и знаете това, как бихте живяли ?
какво бихте направили,къде бихте отишли и какво бихте казали в последните си дни живот?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ако до края на света остават седем дни.
И няма време за лъжи и полуистини.
Така ли пак ще мъчиш любовта?![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Ако имах само 7 дни бих ги прекарала с най-скъпите ми хора - семейството и приятелите ми...![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Ми ще се наживея. Не че 7 дни ще ми стигнат, но ще се постарая да направя колкото се може повече неща. :р
I'm inlove with a criminal...
едва ли ще правя нещо по-различно от обикновеното ми ежедневие.... и така си го харесвам![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ще се опитам да върна Самара в кладенеца, за да махна проклятието преди да е изтекло времето ми.![]()
NOH8
Ще прекарам повечето време със семейството и близките си.
Ще кажа всичките неизричани неща,които съм таяла дълго в себе си.
Ще направя най-щурите неща,без да ме е страх и без да се съобразявам с нищо.
Ще бъда откровена с всеки.
Неща,които и без да ни остават 7 дни живот трябва да правим.
ще кажа едни неща на един човек и ще се самоубияПървоначално написано от Wwwooow
ще ти е 'ного кофти, ако всичко това е поредната медийна простотия....Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от Soraq
![]()
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
аз примерно бих направила всичко това:
1.бих отишла да погледам морето и бих влязла да се изкъпя (независимо от времето)
2.бих посетила някои градове из България
3.нямаше да си губя времето в сън ,нерви или сълзи и оплакване,че са последните ми мигове
4.ще нацелувам и напрегръщам цялото си семейство и всички хора, който обичам.Ще им кажа,всичко и колко се радвам,че съм живяла с тях и че ги познавам !
5.ще кажа на някои определени хора неща,които не бих им казала в близкото бъдеще
6.ще изляза навън и ще се разходя в Морската градина.
7.ще скоча с бънджи
8.ще се порадвам на всичко,което обичам
9.ще се поглезя за последно с неща,които обичам да правя
и такива неща..![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
fucking crazy shitsняма да си губя времето да спа,ще правя само луди работи без въобще да ми пука
а и ще си бия свръх доза малко по рано от седемте дни(мразя някой да ми казва какво и кога да правя нещо )
Първо ще се сбогувам със семейството си, казвайки им много неща. После ще отида, ще взема колелото и малко пари и ще тръгна. Ще правя обиколка, секс и около час спане. Ще правя неща, които не бих направил, ще направя обир и ще отида в планината, където да издъхна... остава ми само надеждата да не би да се окаже, че диагнозата ми е грешна.![]()
Ще пробвам всички видове твърди наркотици, ще участвам в оргия, ще плесна шамар на Чък Норис, така и така ще мра, поне да съм направил нещо значимо![]()
Първоначално написано от Jessie
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
+ ще направя нещото, за което нямах смелост предиПървоначално написано от an0niimka
![]()
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ако ми оставаха седем дни живот, разбира се, че бих казал на всички хора, на които държа, колко ги обичам; на тези, които мразя - не, защото не искам да ме запомнят с лошо, може би само щях да понабия някои хора, щях да взема пари назаем от някой олигофрен или ако съм пълнолетен - кредит и щях да си живея като ''цар за седем дни" и накрая бих пратил нашенския политически елит там, където му е мястото, като преди това определено бих употребил всички известни на човека субстанции, докарващи до еуфория =]]]]
Тегля си 2 милиона от банката и си живея животчето за тея 7 дни само купони с най- яките хора и семейството ми !!! На последния ден обаче ще си остана у дома пред камината и телевизора и ще правя любимото ми занимание- ще ям и мързелувам![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата