- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Историята на живота ми :)
Историята на моя живот започна преди 4 години .Тогава бях на 15 и бях много свита и срамежлива . Приетелките ми вече имаха гаджета , аз дори не бех целувала момче .. всичко това с чувствата леко ме плашеше . Още като малка бях спортна натура и обичах почти всички видове спортове , затова реших да се запиша да тренирам волейбол . В началото ми беше странно , но лесно свикнах и станах много добра ... в сущото време се зяапознах с много нови хора и това леко ме разчупи... Един ден разбрах че има и мъжки волейболен състав и трениорката ни искала да ни запознае с тях .... и тогава го видях за първи път .... беше висок , с бледо лице и имаше строг вид ... нещо в стомаха ми сякаш се преобърна ... не можех да спра да го гледам .. изпитах непознато чувство .... бях влубена и бях сигурна в това .... С течение на времето се запознахме той всъщност беше много срамежлив и затова по - често си общувахме само по SKYPE ... колкото повече го опознавах толкова повече го обиквах , но той гледаше на мен все така приятелски ....Един ден му признах чъвставата си .. той беше много изненадан и ми каза че всъщност има приятелка от отбора в които играех и аз ... Бях сразена и тогава за първи път почувствах онова разочарование ... сякаш света ти се срива .... Реших да се отделеча от него и да запазим приятелските си жзаимотношения , за да не страдам ... НО не го направих изобщо не се отдалечих , а останах там до него като най - добрата му приятелка ... Той споделяше всичко с мен и често ми се налагаше да го успокоявам , когато се караше с нея ... едвам издържах да знам че е на дръга , но не си тръгвах от него ... След време те се разделиха и една малка надежда в мен ме доближи още повече към него... Той почна дасе държи някакси различно с мен ... докато един ден не ми каза че ме обича и иска да е с мен , че вече не ем приемал като приятелка ... Имах чъвството че летя и никой не може да ме спре ... чувставах че цялата болка си е струвала , че си е струвало да остана ..... Щастието ми продължи точно 4 дни .. После той ми призна че ме е излъгал искал е да забрави нея с мен ... Паднах от много високо и тогава реших да си тръгна завинаги ... В продължение на 2 месеца не се чувахме ... и точно през тези 2 месеца аз мисля че срещнах истинската любов ... Запознахме се случайно и всичко беше като в приказка ... , бях безумно щастлива с него ... имахме най - прекрасната любов като тази от приказките ... Той ме обичаше с цялото си сърце както и аз него ... Нямаше караници , нямаше сълзи и двамата живеехме в нашия перфектен свят .... и тази приказка продължи 11 месеца - най - прекрасните в живота ми ... и тогава нешо се случи ... друга се беше появила в живота му ... омая го и той забрави сякаш лъбовта си към мен ... загубих го ... или той загуби мен ... Бях съкрушена не исках да виждам никого , родителите ми бяха отчаяни и не знаеха как да ми помогнат .. Тогава в живота ми се появи той беше разбрал че съм се разделила с приятеля ми и беше дошъл да си ме върне .... хванах се за него като удавник за въже ... той ме посещаваше в къщи доста често и ми правеше компания .. и сякаш всеки път след като го виждах болката намаляваше .... спасяваше ме малко по малко ...Но имаше нещо друго .... аз отново се влубвах в него ... , а знаех че това значи още болка... Един ден той ме покани на разьодка излязохме , а той хвана ръката ми и ме попита дали иска да бъде до мен и да му позволя да ме обича , защото разбрал че аз съм истискаа му любов и искал да си ме върне ... И казах "да" поемайки риска да се разбия и този път в скалите като нетърпелива вълна сред морето ... и така започна нашата връзка .. отново попаднах в друга приказка ... в началото всичко вървеше добре .. обичахме се и бяхме все заедно ... той свикна с мен , а аз със него ... Но злото сякаш ни дебнеше от някъде и проблемите изведнъж започнаха ... Почнахме да се караме , да се раделяме и сдобряваме .. Причините все бяха различни , познавахме се прекалено добре и знаехме кои от какво го боли .. и се наранявахме .. взаимно .. Времето течеше аз го обичах и той ме обичаше , но винаги намирахме за какво да се скараме ... пременахме през много трудности и разногласия ... Вече 1 година и 3 месеца сме заедно ... обичам го както преди 4 години , но мисля че той вече не ме ... не искам историята ми да завършва с това да го изгубя
Довечера ще правите ли секс?
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
точно с това се опитвам да я спася
Много му е дебел нали
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
МОЖЕ ли да не бъркаме темитее !!! ... Мерси
И ние к'во![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Съжалявам, загуби ме като читател с неграмотното си писане....
I'm inlove with a criminal...
дебел ли му е?
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
довечера ша има ли здраво порене
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Прекрасна история, но мисля, че само от теб зависи как ще продължи... както и от половинката ти, разбира се.![]()
Live now, this is your time!
ако го съкратиш.... или напишеш нещо като резюме на всичкото това, може и да го прочета....... засега с нищо не мога да помогна
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не можеш да спасиш връзката си със секс. Някога говорили ли сте на тази тема открито ? Всеки да каже какво точно изпитва към другия и какво очаква в бъдеще. А и какво те навежда на мисълта, че той вече не те обича или поне, не по същия начин ? Заради караниците ? - той може да си мисли същото за теб...
Точно така - говорете! В една връзка, както и в ежедневието, проблемите не бива да се подминават, а да се решават. Споделете си всичко. Не оставяйте неясноти помежду си. Ако разчиташ секса да реши проблема - няма да се получи...Първоначално написано от Goddess
Live now, this is your time!
Колко филмирана история.Все едно изчетох "Здрач". Без да се обиждаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Колкото и да се опитваш да си спасиш връзката, той ако вече е изхладнял към теб дори и със секса няма да си го върнеш. Поговорете си за това.. обсъдете го.. Не малко време сте заедно.. Ти как разбра, че вече не е същия към теб? Какво прави.. как се държи? - по странно ли, не ти обръща внимание?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Със секс всичко става![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Наистина доооста филмирана история.. Момиче защо си толкова наивно предлагат ти се и ти веднага се хващаш... И със секс не мисля, че ще спасиш връзката си... Или поговорете и си изяснете всичко / и без да му се връзваш на всичко винаги имай 1 на ум / или го заебваи и си намери ИСТИНСКАТА любов а не наивни детски работи / може и да не си дете но си наивна като такова /![]()
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Като за начало - не си създавай илюзии , че със секса ще оправиш проблемите. Не , няма да стане. Даде ни излишни подробности, но не и най - важната: откъде стигна да извода , че той вече не те обича ? И да , както ти казаха: поговори с него. Заедно сте от доста време. Винаги в началото всичко е по мед и масло , после ако го няма доверието , разбирателството и обичта - няма да продължи много.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
благодаря на всички , благодаря и на тези които ми се подиграха.. многос ем говорили и той каза че още ме обича , но това че е изгубил андежда да го направиме го отблъсква от мен
Основната ни грешка на нас момичетата някой път е, че си мислим, че със секса можем да задържим един мъж.
А и няма мъж, който да търси само секс, има жени, които друго не могат да дадат.
Доста вярно. На някои просто им пише на челото "аз съм секс играчка". Е, какво друго да искаш от такава? Напълно нормално е, когато жените използват секса, за да постигнат нещо, да ги възприемат само като сексуален обект. "Мило, ще ми купиш ли тази гривничка? - Разбира се, разтваряй краката!"Първоначално написано от robles
Да, въобще не си давате сметка, че всички жени предлагат секс. Рано или късно винаги ще изскочи някоя, която той намира за по-привлекателна от вас и която ще му се предложи. Обаче, ако връзката ми е подплътена с други неща, няма толкова лекомислено да й се нахвърли.Първоначално написано от robles