.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Нещо странно, което ми се случва от скоро.

Така аз съм на почти 14 и маст**бирам от 11 годишен. Преди 3 години самолетът подскачаше само от мисълта за жена(гъ**и,дупе и др.),а сега вече като видя женско дупе, дори и то да било хубаво не се вдига. На по*но вдигам самолетът, но на всичко останало не. Както споменах нито като гледам гъ*дите на мацките, нито от дуп*нцата(готините), нито от нищо. Надявам се да не е някакъв сериозен проблем. Обичам да масту*бирам често(прес ден,два), случвало ми се е и ден след ден да го правя. Чудя се дали е от това? Някой по-възрастен или пък някой на мойте години имал ли е такъв проблем, ходил ли е при доктор и помогнало ли му е нещо? Възможно ли е аз да си втълпявам, че немога да го вдигна и това да е проблема на психологическа основа? Отворен съм за коментари и мнения.

Ъ, и ти какво, очакваш цял живот да се дървиш от всичко ли? :д Нормално е на 10-11 да ти става от подобни неща, защото тогава започваш да им обръщаш по-сериозно внимание.. Иначе си намери приятелка и ще се учудиш колко лесно ще го вдигнеш само от прегръщане..

То това ми е ясно, ама искам да чуя дали вие го вдигате на апсолютно всичко или всичко това е нормално и вече няма да мога да вдигам само като погледна готините дупета през дънките. Аз миналата година страшно много мастурбирах всеки ден и... Надявам се при всички да е така да не е някакъв проблем. Иначе относно това за приятелка мисля, че на 14(още ги нямам) другия месец ще ги правя ми е рано за това, което имаше предвид. Но за сви***и може би не е вече едвам се сдържам .

Като ти гледам аватара
    Иначе по проблема спокооойно бе добре си .. И аз съм на 14 преди бях същия, НО с възраста привикваш и някакси така е по - добре.
    Всъщност на големите (така да се каже) след 10 мин. любовна игра още не им се е отлепил от пистата самолета ..
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми на 14 не винаги на всички при вида на еди какво си им щръква бе Като пораснеш и си хванеш гадже и правите квото правите,не вярвам да имаш проблеми.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си