- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здравейте, съвсем на скоро станах на 18г, а все още не съм го правила. Имам огромно желание да го направя, само за това мисля от седмици насам, чувствам се готова и смятам тази вечер да го направя. Повечето момичета искат първият им път да е с някой близък, предполагам. Но аз не съм такава. Искам да е с непознат, да го направим и после край. Затова и се запознах с един мъж в сайт за запознаства. Още преди 3 дни се разбрахме за днес вечерта, но колкото повече наближа, толкова повече се притеснявам.. но пък го искам. Той е близо 10 години по-голям от мен и това също малко ме притеснява. Та не знам, може ли малко съвети?
Време ми е и на мен да живея, няма повече да те чакам, това да го знаеш!
Няма лошо да е с човек,с когото не ходиш,но непознат????? От интернет? Сигурна ли си,че точно него искаш?![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
А ако е спинозен? Педофил? Сериен изнасилвач?
Може да е опасен. Недей! Направи го с близък. За това са гаджетата, да се учите един друг. Недей.
Не съм сигурна, но по дюволите трябва и искам да го направя вече.Първоначално написано от Biskfitka
Ще съжаляваш някой ден. Не се поддавай на натиска на обществото/приятелския кръг, не е срамно да си девствена на 18-19-20. И не, не трябва да го направиш вече. Нищо не трябва да правиш. Ако имаш нужда да бъдеш задоволена сексуално - има други начини, както някой по-горе спомена.
Повярвай ми, един ден ще съжаляваш, че не си преживяла това с някого, на когото си държала. Загубването на девствеността не е само една дефлорация и секса след нея, има и психологическа и емоционална страна. Колкото и да "не си такава", първия път си е специален. После бъди цинична към секса, все пак е въпрос на избор, но не и преди да си наясно със материята.
Просто приятелски съвет, не е нужно да ме отразяваш. Но знам как се чувстват хора, които не са споделили това с човек, на когото са държали... или поне не с напълно непознат.![]()
...
темата е измислица уе
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Ако темата е истина- ти си идиот.
Ако ли не - добър трол си.
Толкова ли нямаш симпатични съученици, колеги, съфорумници дори, които са горе-долу на твоите години? Чудо голямо- било девица на 18.
Ми като толкова ти се е доебало пусни една тема, да ти качват снимки и си хвани, който искаш за ушите. Кифленска му работа...![]()
Мисля,че темата е шега(и се надявам да е),но ако не е не го прави с непознат от сайт за запознанства.По-добре го направи го с някой с който сте само приятели.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Така.
Ти си на 18 и от 3 дена се разбираш с 28-годишен (мухльо) да спи с теб?! Той знае ли, че си девствена?
Изобщо..
Вземи поработи над външния си вид (и над акъла си) и ще си намериш нормално момче, с което да правиш секс.
да не е с гадже - става, но с непознат.. ??? чуваш ли се??? кой знае какъв ненормалник е.. запознали сте се по интеренет.. и после защо се случват разни неща на момичетата.. трябва да знаем как да се пазим.. и най-малкото кое е безопасно и кое не.. ако го праиш за тръпка недей няма смисъл.. има 1000 други начина.. осъзнай се =)
И като те заключи някъде и се гаври с тебе 2 дена поред много по-голяма и яка ли ще се почувстваш?
Я се чуй бе.
Самият факт, че някакъв е на 28 (възраст, на която повечето мъже мислят вече за семейство), а кисне в сайтове за запознанства и отваря девственици, не ти ли говори, че нещо не му е нормално?
Мисли малко преди да вършиш пълни тъпотии в това опасно време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Ако темата не беше фейк, бих отговорил именно така![]()
По-добре го направи с някой приятел.
Шофирай разумно - стигни жив!
Пусни на някой 14 годишен и на двамата да ви мине мерака.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
АПФХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХОт интернет вика! Сайт за запознанства!
Очаквай утре да си натоварена на камиона за Италия или Испания, или...Просто някоя магистрала
![]()
На познат човек не можеш да се довериш, ама на някой дето никога не си го виждала през живота си-защо не?! Олеле не ще пукна от смях
Може да си на 18, ама грам мисъл не влагаш в действията си.![]()
Ъъъъ ок ,но мисля че имаш по голям шанс да не попаднеш на изрод или някакъв извратен ако просто забиеш някое момче на улицата![]()
Качеството винаги бие количеството !
Може би просто не я бива на външен вид и няма познати,които да й пуснат![]()
Ако темата не е фейк... все пак се пази, тоя непознат може да е всякакъв! Помисли малко преди да правиш каквото и да е!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Предполагам, че повечето бяхте прави, затова и не направих нищо.
Първоначално написано от MuRocLaW
Колега, да включваме ли следващия зрител![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не го прави, просто ей така....![]()
awerw♥