.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Първи път

Първи път

Здравейте, съвсем на скоро станах на 18г, а все още не съм го правила. Имам огромно желание да го направя, само за това мисля от седмици насам, чувствам се готова и смятам тази вечер да го направя. Повечето момичета искат първият им път да е с някой близък, предполагам. Но аз не съм такава. Искам да е с непознат, да го направим и после край. Затова и се запознах с един мъж в сайт за запознаства. Още преди 3 дни се разбрахме за днес вечерта, но колкото повече наближа, толкова повече се притеснявам.. но пък го искам. Той е близо 10 години по-голям от мен и това също малко ме притеснява. Та не знам, може ли малко съвети?
    Време ми е и на мен да живея, няма повече да те чакам, това да го знаеш!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Няма лошо да е с човек,с когото не ходиш,но непознат????? От интернет? Сигурна ли си,че точно него искаш?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Пфхах.
    Пиках на химна!!!

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    А ако е спинозен? Педофил? Сериен изнасилвач?

Може да е опасен. Недей! Направи го с близък. За това са гаджетата, да се учите един друг. Недей.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Няма лошо да е с човек,с когото не ходиш,но непознат????? От интернет? Сигурна ли си,че точно него искаш?
    Не съм сигурна, но по дюволите трябва и искам да го направя вече.

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Цитирай Първоначално написано от Joseffinnee
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Не съм сигурна, но по дюволите трябва и искам да го направя вече.
    Мастурбация.

Ще съжаляваш някой ден. Не се поддавай на натиска на обществото/приятелския кръг, не е срамно да си девствена на 18-19-20. И не, не трябва да го направиш вече. Нищо не трябва да правиш. Ако имаш нужда да бъдеш задоволена сексуално - има други начини, както някой по-горе спомена.

Повярвай ми, един ден ще съжаляваш, че не си преживяла това с някого, на когото си държала. Загубването на девствеността не е само една дефлорация и секса след нея, има и психологическа и емоционална страна. Колкото и да "не си такава", първия път си е специален. После бъди цинична към секса, все пак е въпрос на избор, но не и преди да си наясно със материята.

Просто приятелски съвет, не е нужно да ме отразяваш. Но знам как се чувстват хора, които не са споделили това с човек, на когото са държали... или поне не с напълно непознат.
    ...

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    темата е измислица уе
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Ако темата е истина- ти си идиот.
    Ако ли не - добър трол си.
    Толкова ли нямаш симпатични съученици, колеги, съфорумници дори, които са горе-долу на твоите години? Чудо голямо- било девица на 18.
    Ми като толкова ти се е доебало пусни една тема, да ти качват снимки и си хвани, който искаш за ушите. Кифленска му работа...

Мисля,че темата е шега(и се надявам да е),но ако не е не го прави с непознат от сайт за запознанства.По-добре го направи го с някой с който сте само приятели.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

anonymous708973
    Guest
    Така.
    Ти си на 18 и от 3 дена се разбираш с 28-годишен (мухльо) да спи с теб?! Той знае ли, че си девствена?
    Изобщо..

Вземи поработи над външния си вид (и над акъла си) и ще си намериш нормално момче, с което да правиш секс.

да не е с гадже - става, но с непознат.. ??? чуваш ли се??? кой знае какъв ненормалник е.. запознали сте се по интеренет.. и после защо се случват разни неща на момичетата.. трябва да знаем как да се пазим.. и най-малкото кое е безопасно и кое не.. ако го праиш за тръпка недей няма смисъл.. има 1000 други начина.. осъзнай се =)

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И като те заключи някъде и се гаври с тебе 2 дена поред много по-голяма и яка ли ще се почувстваш?
    Я се чуй бе.
    Самият факт, че някакъв е на 28 (възраст, на която повечето мъже мислят вече за семейство), а кисне в сайтове за запознанства и отваря девственици, не ти ли говори, че нещо не му е нормално?
    Мисли малко преди да вършиш пълни тъпотии в това опасно време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Ако темата не беше фейк, бих отговорил именно така

Мега фен Аватара на Biskfitka
    По-добре го направи с някой приятел.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Пусни на някой 14 годишен и на двамата да ви мине мерака.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

АПФХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХ От интернет вика! Сайт за запознанства! Очаквай утре да си натоварена на камиона за Италия или Испания, или...Просто някоя магистрала
    На познат човек не можеш да се довериш, ама на някой дето никога не си го виждала през живота си-защо не?! Олеле не ще пукна от смях
    Може да си на 18, ама грам мисъл не влагаш в действията си.

Град
    София
    Ъъъъ ок ,но мисля че имаш по голям шанс да не попаднеш на изрод или някакъв извратен ако просто забиеш някое момче на улицата
    Качеството винаги бие количеството !

Може би просто не я бива на външен вид и няма познати,които да й пуснат

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Трол !

Ако темата не е фейк... все пак се пази, тоя непознат може да е всякакъв! Помисли малко преди да правиш каквото и да е!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Предполагам, че повечето бяхте прави, затова и не направих нищо.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Пфхах.

Колега, да включваме ли следващия зрител
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Не го прави, просто ей така....
    awerw

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми