- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Повярвай ми, наистина някой ден ще съжаляваш, че точно първият ти път, който трябва да е най красивият и запомнящ път, си го направила с някой, който ти е абсолютно чужд, непознат.![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Еййй не ... ще ме извиняваш, но ти си ултра тъпичка ;/ ... Замисли се малко какво правиш ... ако бях на твое място щеше да ме е страх да излезна на среща с непознат, от ИНТЕРНЕТАкамоли да си му дам девственоста (не съм мацка -- само хипотетично
) ... сега едва ли го осъзнаваш .... но съм сигурен, ще минат няколко години ... и дано ... ама ДАНО ... да разбереш какъв тотален идиот си била ... щото мамата си трака
![]()
Purvo iskam da se izvinq che pisha na latinica, no prosto mi se e precakal bulgarskiqt .. ;x
Ne iskam da puskam nova tema , samo za 1 vupros i reshix da pisha tuk.Gadjeto mi iskashe da mu pusna, no az kazax che sum malka i togava iskashe samo da mastrubira smisul tova deto e kato chikiite:d Ne znam kak da vi go obqsna ;d .. Sled tova se izprazni estestveno ne na mene ne mu dadox ;d i se izprazni na legloto i iskam da vi popitam dori ako e vleznalo suvsem malko sperma vuvv vaginata, no ne sum otvorena , nqma shans da sum bremenna ili neshto ..?! Vuprosa mi e MNOGO glupav, no naistina nqmam nikakva idea i reshih da popitam tuk.Mersi ako nqkoi mi otgovori. ^^
![]()
еееещо не си му пуснала ?
Creative Technologie
????Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Ти явно си няква никва.Моят съвет е да се застреляш.По възможност с ak47.
и на 18 си станала и пак не си дорасла, как може с някой,който не познаваш да ти е първият...![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не го прави!!!! това беше най-голямата глупост,която някога съм чела...Изчакай,за да не съжаляваш.
Има шанс. Скачай на един крак, за да падне.Първоначално написано от plammennaaaa
МИДАТА!!!Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
![]()
![]()
maDamn
Моля ти се... много те моляПървоначално написано от granger
![]()
, махни тоя п*****с от там!