Здравейте! Интересува ме дали сте ходили в този ( http://feeria-bg.com/?%D0%A4%D0%B8%D...%D0%BB%D0%B8,4 ) фитнес и дали ви харесва, по конкретно залата до Петте кьошета. Ако сте ходили/ходите или знаете от ваши познати, моля дайте мнение. Мерси![]()
ПС: Питам, защото в момента си търся фитнес, но за сега съм се спряла на този![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Една приятелка ходи преди няколко месеца там и каза, че и харесва![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
В този на петте ли ? Ми то всъщност и аз си мисля, че ще е хубав, все пак си е фитнес,амаПървоначално написано от j_adore2
Благодаря ти ?
Няма ли и други ходили там?![]()
Аз съм ходила там, фитнеса не е лош, но вече не го посещавам, далече ми е. Фитнес като фитнес.![]()
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Амн, не е задължително да е точно дамскиПървоначално написано от Rebirthing
Просто не ми е толкова далече. Иначе каква е разликата м/у дамския и мъжкия, май не е особена ..
Да, точно за това питам, за да събера мнения докато се реша да отидаПървоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
Сигурно уредите ще са позлатени и ще имат огледала (самите уреди) и докато правиш упражненията някой робот ще те гримира или нещо такова.
Какво по-различно може да има ? ..
Има разлики.
Първо - очевидната - че е предвиден за жени, а не за мъже. Вярно е, че има отделни съблекални в другите фитнеси, но все пак някои ползватели на фитнеса от противоположния пол могат да бъдат доста неприятни![]()
Второ - има някои различни уреди. Аз в класическите т.нар. "мъжки" фитнеси не съм виждала неща като Power Plate.
Трето - това би трябвало да е така - малко по-различната специализация на фитнес инструкторите. Има разлика между женския и мъжкия фитнес. Аз например не искам силни ръце и гръб. И не става с просто "не правиш такива упражнения" - трябва да се правят правилните, за да не изостава никоя част от тялото. Много фитнес инструктори прилагат едно и също и към мъже, и към жени.*
Четвърто - мога да ти кажа със сигурност, че жените предпочитат да са в компанията на жени. Искат мястото да мирише на ароматни пръчици и т.н. Глезотий, женки глупости - да, така е. Точно за това се прави отделен фитнес за жени!
Пето - жените обичат и неща като Зумба, танци и всякакви такива. Да се социализират и подобни.
*не говоря за жените, които имат афинитет към културизма примерно
А към авторката - според мен, ако си начинаеща, търси добър фитнес инструктор. А фитнесът няма нужда да е последен писък на модата.
Да знаеш, че беше много забавен и оригиналенПървоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
ЗНАЧИ ДО СЕГА НЕ СЪМ ХОДИЛА НА ФИТНЕС И НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ. КОНКРЕТНО ТОЗИ ФИТНЕС МИ Е НАБЛИЗО И МЕ ИНТЕРЕСУВА ПО- СКОРО САМАТА ОБСТАНОВКА ИЛИ ПОНЕ ЧИСТИЧКО ЛИ Е И ХОРАТА ДОБРОНАМЕРЕНИ ЛИ СА (), УРЕДИТЕ ДОБРИ ЛИ СА, ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИТЕ СЪЩО. И ЗАЩО НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ДА НЕ МИ ПОМОГНЕ?! ВСЕ ПАК ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗА КАКВО ЩЕ СИ ДАМ 10тте КИНТА, КОЕТО ПО 2-3 ПЪТИ СЕДМИЧНО ПРАВИ НАД 100 ЛЕВА МЕСЕЧНО.. ^ 'АЙДЕ ЦЕЛУВКИ И СЪС ЗДРАВЕ !
ПС: На следващия пост ще отговоря по - късно, че в момента трябва да стана от компютъра за малко![]()