.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Моята изповед

Та, приятели, дойде моята изповед.
    Преди един месец срещнах идеалното момиче - мургавичко, с изрусена до бяло коса, красиви черни очи, сини сенки, черен грим и яркочервено червило и големи цици.

Но в последствие се оказа, че положението е ужасно. На първата ни среща всичко беше прекрасно. Ходих до едно кафене с нея. Там сервираха кафе в чаши немити с години, но не се уплаквах. Не исках да я нараня. Тя беше всичко за мен. И на двамата ни хареса връзката ни. Целунахме се. Страстно. Еротично. Но не искахме да избързваме.

Тогава дойде и втората и третата. Четвъртата беше незабравима. Петата - съблазнителна. Но ето, че дойде шестата. Тогава бяхме у тях. Беше празно. Единственото, което помня, е, че имаше чай. После - бели петна в паметта ми. Събудих се чисто гол в една кофа, цялото ми тялобеше в кръв. Гениталите имаха странни образувания. Разбрах, че трябва да изляза БЪРЗО от там. Излязох и усъмнах пред дома ми. Прибрах се, измих се. Седнах и започнах да мисля. Но не можех да си припомня каквото и да е. Тогава звънна телефона. И вдигнах. Беше един добър приятел. Каза ми, че във фейсбук са изпратени множество снимки на които съм аз... и някакви хора, които са голи ... и ...
    те ме ебат. Не можех да повярвам. Тогава отидох на компютъра, влязох в профила си и ... не намерих нищо. Затова отидох при приятеля си и той ми ги показа.

Около мен бяха накацали разни хора, мъже и жени. Лицата им не се виждаха. Бяха голи и се виждаха как ме ебат анално, орално... жените искрено се забавляваха да ми пъхат вибратори навсякъде. Имаше и видео. На едно от тях се виждаше как падна една перука, досущ като косата на любимата ми. Накрая изляха нещо прозрачно върху чатала ми .... не мога да повярвам. Мама също е сред получателите.

Отидох в полицията, но не могат да стигнат до никъде. Помощ.

Какво да правя?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Отиди на битака, вземи си нелегално оръжие за 10 лева, зареди и гледай да се уцелиш.

Дай линк да видим видеото
    so sad ...

Супер фен Аватара на sashko705
    Cool story bro, tell it again!

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Fail
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си