.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Помощ

Помощ

Здравейте така нека не се отклоняваме от темата та по въпроса. На скоро се влюбих в едно момиче и 2-3 седмици подържахме контакт като приятели но една сутрин видях, че ме е блокирала в феизбука и в скаип като я видя навън неми говори и незнам какво да правя питах най-добрата и приятелка какво мисли за мен и тя ми каза, че се измяла и влязла в час. Моляви помогнете ми тя е моя живот незнам какво ще правя без нея

P.С Изинете ако има правописни грешки но използвам кирилизатор от интернета моя се багна

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    и ние ша ревем
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Като начало спри с филмите от типа "тя е моят живот".
    Няма да се получи с нея просто.

Guest
    Ще ти го кажа ясно.
    не и пиши, че искаш да я оправиш пред майка и.
    не и казвай, че толкова хубави цици само в por*nhun си виждал
    не я питай дали си прави скреч мислейки за теб
    не я карай да се снима гола, защото си имал нужда от нов аватар в някой сайт
    Най-важното обаче е да не и казваш, че след като я оправиш раждането на дете ще мине леко, защото то е по-малко

98?
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от GOODNESS
    98?
    абе тихо... не разбра ли,че тя е неговия живот .... пич има много варианти защо го е направила...предлагам ти да си учищ уроците и да не се занимВаш с няква овца,че по мойте сметки си 7ми клас имаш по-важни неща.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Ама защо си се отчаял толкова? Тя няма да ти бъде, нито първата, нито последната.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    На колко си... 13 ?
    Вероятно от "любов" си започнал твърде много да и досаждаш и се чудила как да те отреже и след като не е могла, или ти си бил твърде тъп, за да загрееш, че тя не иска да се занимава с теб, те е блокирала ...

Живей си живота... не, всъщност щом тя е твоя живот, а ти не можеш да я имаш - самоубий се!

Хепи енд ^^

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от pnevmoniq
    Като начало спри с филмите от типа "тя е моят живот".
    Няма да се получи с нея просто.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

помисли къде си сбъркал примерно..

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    На колко си... 13 ?
    Вероятно от "любов" си започнал твърде много да и досаждаш и се чудила как да те отреже и след като не е могла, или ти си бил твърде тъп, за да загрееш, че тя не иска да се занимава с теб, те е блокирала ...

Живей си живота... не, всъщност щом тя е твоя живот, а ти не можеш да я имаш - самоубий се!

Хепи енд ^^
    1.И какво като сам на 13
    2.Аз вопще несам и споделял, че я харесвам
    3.Вечерта си писахме но незнам какво е станало и ме е блокнала не съм бил досаден ! поне така мисля де :X Като сам и писал и тя не мие отговаряла не съм писал от сорта "там ли си" "ехоо" "имали някои" и т.н.т може и моя фр да е направил нещо щото се скарахме и

1 ... на 13 си си... не се вживявай, едва ли е целия ти живот...
    2 ... не е нужно да и споделяш, че я харесваш.. може просто да не е глупаво момичето и по начина по който си и писал сама да се е осетил
    3 ... това, че не и пишеш ехо, там ли си... не значи, че не си и станал досаден и не се е чудила как да ограничи контакт с теб...

Кой пише първи.. ти на нея или тя на теб...

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    1 ... на 13 си си... не се вживявай, едва ли е целия ти живот...
    2 ... не е нужно да и споделяш, че я харесваш.. може просто да не е глупаво момичето и по начина по който си и писал сама да се е осетил
    3 ... това, че не и пишеш ехо, там ли си... не значи, че не си и станал досаден и не се е чудила как да ограничи контакт с теб...

Кой пише първи.. ти на нея или тя на теб...
    Зави си кога аз кога тя

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    LOLOLOLOLO!!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от martin98
    тя ми каза, че се измяла и влязла в час.

К'во е направила ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

на 13 о.О както и да е явно ти е първата "любов" и си мислиш, че ти е всичко и понеже си влюбен мога да ти кажа, че сигурно и пишеш глупости, но не можеш да се осъзнаеш .... Има мнооооооооооооого други момичета, защо се бориш за 1, всяка друга може да ти даде по-хубави целувки, секс (е може би не точно в случая) и прочие ....

Цитирай Първоначално написано от asdzxccc
    на 13 о.О както и да е явно ти е първата "любов" и си мислиш, че ти е всичко и понеже си влюбен мога да ти кажа, че сигурно и пишеш глупости, но не можеш да се осъзнаеш .... Има мнооооооооооооого други момичета, защо се бориш за 1, всяка друга може да ти даде по-хубави целувки, секс (е може би не точно в случая) и прочие ....
    Немие 1-вата а 2-рата любов коята небеше много дълга а и беше като бях в 1-ви клас

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Немие 1-вата а 2-рата любов коята небеше много дълга а и беше като бях в 1-ви клас
    Ти правиш ли разлика между любов и детски лигавщини?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ти правиш ли разлика между любов и детски лигавщини?
    Абе каквото искате мислете товаче сам на 13 не означава, че немога се влюбя а и само аз усещам чуствата към нея не вие!!! И не е лигащина[/b]

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    тя ми каза, че се измяла и влязла в час.

К'во е направила ?
    Измяла се е ... как може да не знаеш какво значи това ;хх

Абе каквото искате мислете товаче сам на 13 не означава, че немога се влюбя а и само аз усещам чуствата към нея не вие!!! И не е лигащина
    Сиси май го каза за първата ти "любов" .. в 1ви клас о.О

На мен ли ми се струва или само си вообразявам, че ме харесва. Така като бях вчера вечерта на вънка с приятели и я видях е една нейна приятелка. Един мой приятел заговори приятелката и тя направи както аз се държа като я видя се едно ме няма или несам я видял. Нещо ми се стори, че изпитва нещо към мен но несам сигорен

Супер фен Аватара на badsector
    Вероятно е забила някой батко и сега просто те е отрязала. Като те гледам, добре е направила.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    - само това мога да кажа!...Прекалено много се филмираш!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ти ако по принцип си такова нагло попче, каквото си и тук да питаш, и после сам да си отговаряш, и да не се съгласяваш с останалите хора, нито пък дори да оценяваш това, че се опитват да те светнат малко хора, които са с бая годинки повече опит от теб...КАК НЯМА ДА ТЕ БЛОКИРА !

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    ахаха на 13 и вече се влюбил истински такъв а е ти добре ли си е пич ?

чуда се как не го е направила по - рано
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си