Здравейте така нека не се отклоняваме от темата та по въпроса. На скоро се влюбих в едно момиче и 2-3 седмици подържахме контакт като приятели но една сутрин видях, че ме е блокирала в феизбука и в скаип като я видя навън неми говори и незнам какво да правя питах най-добрата и приятелка какво мисли за мен и тя ми каза, че се измяла и влязла в час. Моляви помогнете ми тя е моя живот незнам какво ще правя без нея![]()
P.С Изинете ако има правописни грешки но използвам кирилизатор от интернета моя се багна![]()
и ние ша ревем
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Като начало спри с филмите от типа "тя е моят живот".
Няма да се получи с нея просто.
Ще ти го кажа ясно.
не и пиши, че искаш да я оправиш пред майка и.
не и казвай, че толкова хубави цици само в por*nhun си виждал
не я питай дали си прави скреч мислейки за теб
не я карай да се снима гола, защото си имал нужда от нов аватар в някой сайт
Най-важното обаче е да не и казваш, че след като я оправиш раждането на дете ще мине леко, защото то е по-малко
98?
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
абе тихо... не разбра ли,че тя е неговия животПървоначално написано от GOODNESS
.... пич има много варианти защо го е направила...предлагам ти да си учищ уроците и да не се занимВаш с няква овца,че по мойте сметки си 7ми клас имаш по-важни неща.
Ама защо си се отчаял толкова? Тя няма да ти бъде, нито първата, нито последната.
На колко си... 13 ?
Вероятно от "любов" си започнал твърде много да и досаждаш и се чудила как да те отреже и след като не е могла, или ти си бил твърде тъп, за да загрееш, че тя не иска да се занимава с теб, те е блокирала ...
Живей си живота... не, всъщност щом тя е твоя живот, а ти не можеш да я имаш - самоубий се!
Хепи енд ^^
Първоначално написано от pnevmoniq
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
помисли къде си сбъркал примерно..
1.И какво като сам на 13Първоначално написано от dream1707
2.Аз вопще несам и споделял, че я харесвам
3.Вечерта си писахме но незнам какво е станало и ме е блокнала не съм бил досаден ! поне така мисля де :X Като сам и писал и тя не мие отговаряла не съм писал от сорта "там ли си" "ехоо" "имали някои" и т.н.т може и моя фр да е направил нещо щото се скарахме и
![]()
1 ... на 13 си си... не се вживявай, едва ли е целия ти живот...
2 ... не е нужно да и споделяш, че я харесваш.. може просто да не е глупаво момичето и по начина по който си и писал сама да се е осетил
3 ... това, че не и пишеш ехо, там ли си... не значи, че не си и станал досаден и не се е чудила как да ограничи контакт с теб...
Кой пише първи.. ти на нея или тя на теб...
Зави си кога аз кога тяПървоначално написано от dream1707
![]()
Първоначално написано от martin98
К'во е направила ?![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
на 13 о.О както и да е явно ти е първата "любов" и си мислиш, че ти е всичко и понеже си влюбен мога да ти кажа, че сигурно и пишеш глупости, но не можеш да се осъзнаеш .... Има мнооооооооооооого други момичета, защо се бориш за 1, всяка друга може да ти даде по-хубави целувки, секс (е може би не точно в случая) и прочие ....
Немие 1-вата а 2-рата любов коята небеше много дълга а и беше като бях в 1-ви класПървоначално написано от asdzxccc
![]()
![]()
![]()
Ти правиш ли разлика между любов и детски лигавщини?Първоначално написано от martin98
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абе каквото искате мислете товаче сам на 13 не означава, че немога се влюбя а и само аз усещам чуствата към нея не вие!!! И не е лигащина[/b]Първоначално написано от SisiStrange
Измяла се е ... как може да не знаеш какво значи това ;ххПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Сиси май го каза за първата ти "любов" .. в 1ви клас о.ОАбе каквото искате мислете товаче сам на 13 не означава, че немога се влюбя а и само аз усещам чуствата към нея не вие!!! И не е лигащина
На мен ли ми се струва или само си вообразявам, че ме харесва. Така като бях вчера вечерта на вънка с приятели и я видях е една нейна приятелка. Един мой приятел заговори приятелката и тя направи както аз се държа като я видя се едно ме няма или несам я видял. Нещо ми се стори, че изпитва нещо към мен но несам сигорен
![]()
![]()
![]()
Вероятно е забила някой батко и сега просто те е отрязала. Като те гледам, добре е направила.
![]()
![]()
- само това мога да кажа!...Прекалено много се филмираш!...
![]()
![]()
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ти ако по принцип си такова нагло попче, каквото си и тук да питаш, и после сам да си отговаряш, и да не се съгласяваш с останалите хора, нито пък дори да оценяваш това, че се опитват да те светнат малко хора, които са с бая годинки повече опит от теб...КАК НЯМА ДА ТЕ БЛОКИРА !![]()
![]()
![]()
ахаха на 13 и вече се влюбил истински такъва е ти добре ли си е пич ?
чуда се как не го е направила по - рано![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...