- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое боли повече?
несподелената, много ясно. щото е удар за егото и се сдухваш.
пък ако отшуми... значи вс е свършило, демек няма кво да те боли, надживял си го и нямаш нужда да си гадже с този човек.
all day... all night... what the fuck?!
Второто, особено ако несправедливостта ви е разделила. Живота понякога е гаден...
За несподелената любов, какво да кажа, човека ако те е отрязал няма смисъл повече да се унижаваш. Не си целувал, докосвал и не си се събуждал всяка сутрин до въпросният обект. Нямате общи спомени заедно. Ако сам не се натискаш отново и отново ще си спестиш много болка.
Аз не говоря за непсоделена любов изразяваща се в отрицателен отговор на въпроса - Искаш ли да ми станеш гадже ИЛИ Аре да ходи! Хахах.Първоначално написано от Rebirthing
Говоря за случаи , като например да си влюбенв гаджето на свой приятел и в името на приятелството никога да не споделиш за тези чувства. Или например си влюбенв свой приятел, за когото знаеш че обича друг/а и т.н. Не винаги несподелената любов значи да кажеш и да ти откажат, по-скоро за мен несподелена е любовта за която дори и ти не събираш смелост да споделиш... Не успях да кажа какво точно имам в предвид, но.... Надявам се се получи малко поне разбираемо.
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Когато си обичал тоя човек, но любовта си е отишла, е по-леко някакси, защото е ставало постепенно. Друг е въпросът ако те отреже и не си го очаквал/а, но мисля, че такива неща като цяло се усещат предварително.