.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    несподелената, много ясно. щото е удар за егото и се сдухваш.
    пък ако отшуми... значи вс е свършило, демек няма кво да те боли, надживял си го и нямаш нужда да си гадже с този човек.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Второто, особено ако несправедливостта ви е разделила. Живота понякога е гаден...
    За несподелената любов, какво да кажа, човека ако те е отрязал няма смисъл повече да се унижаваш. Не си целувал, докосвал и не си се събуждал всяка сутрин до въпросният обект. Нямате общи спомени заедно. Ако сам не се натискаш отново и отново ще си спестиш много болка.

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Второто, особено ако несправедливостта ви е разделила. Живота понякога е гаден...
    За несподелената любов, какво да кажа, човека ако те е отрязал няма смисъл повече да се унижаваш. Не си целувал, докосвал и не си се събуждал всяка сутрин до въпросният обект. Нямате общи спомени заедно. Ако сам не се натискаш отново и отново ще си спестиш много болка.
    Аз не говоря за непсоделена любов изразяваща се в отрицателен отговор на въпроса - Искаш ли да ми станеш гадже ИЛИ Аре да ходи! Хахах.
    Говоря за случаи , като например да си влюбенв гаджето на свой приятел и в името на приятелството никога да не споделиш за тези чувства. Или например си влюбенв свой приятел, за когото знаеш че обича друг/а и т.н. Не винаги несподелената любов значи да кажеш и да ти откажат, по-скоро за мен несподелена е любовта за която дори и ти не събираш смелост да споделиш... Не успях да кажа какво точно имам в предвид, но.... Надявам се се получи малко поне разбираемо.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

anonymous708973
    Guest
    Когато си обичал тоя човек, но любовта си е отишла, е по-леко някакси, защото е ставало постепенно. Друг е въпросът ако те отреже и не си го очаквал/а, но мисля, че такива неща като цяло се усещат предварително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си