- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Усмивка
Искам да се опитам да се разбера като споделя.
Забелязвам, че се чувствам по-горда и обичаща като правя неща, за които биха ме нарекли "боклук". Мисля, че ставам по-разбирателна, много по-разбирателна, толерантна, търпелива, добра и обичаща още повече. (това не е самовлюбеност, просто не се чувствам като парцалче)
Другото нещо, е че обичта ми тежи адски много. Ако не я давам на друг тежи и ставам нервна, превъзбудена и трябва да освободя всичката обич, обич, обич, за да се... заредя. Всмис... това отдаване ме зарежда.
Лошото в цялата ми система е, че хората около мен не разбират природата ми, начина ми на обичане и изразяване на всичките ми мили чувства и биха ми се обидили страшно много. А аз всъщност нямам никакви лоши и лъжливи чувства и намерения. Как да се справя с това, че не ме приемат такава каквато съм и биха ме помислили за ужасна, неразумна и несериозна... всмис не това ме натъжава, а това, че съм сама в разбиранията си..
Как да се обясня и изложа (като изложение, не в другия смисъл =О), така че света да разбере, че аз просто обичам и живея, за да обичам и мога да обичам повече от един човек, или евентуално докато не срещна човека, който стои на върха на всичко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пипам си вените по ръцете и ти се усмихвам![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Не го прочетох, но начина ти на изразяване сиг. го ползват във ФБР, като искат да измъчват заловени чужди агенти, като им казват 100000 думи за нещо от рода на "пие ми се ракия".![]()
n00bs
Якуза, кога ше си смениш грозния аватар?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Че кво му е на аватарчето?![]()
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Никога ?Първоначално написано от ShtrudeL
сиг. съм единствения дето не си е сменял автара с години.
n00bs
michael jai white ftwПървоначално написано от yakuza_
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN