.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Имам нужда от любовен съвет

Ето го следното . Лятото когато излизах в квартала се запознах с едно момиче , и в същия момент много ми допадна като вънешен вид , реших да пробвам да я опзная и постепенно да се опзнаваме и опознаваме и евентуално да се пробвам за връзка с нея Ето го и сега моят проблемм . Когато излизахме в квартала сме стоаяли по пейките играхме карти игри и т.н , но проблемът е , че никога не сме оставали 2-мата в смисъл да сме насаме примерно да поговорим или подобно . Научих много неща за нея когато си писахме по скайп и навънка и т.н тя също ме опозна г/д добре . Искам съвет как да постъпя за вбъдеще ( по скайпа си писахме целувки мелувки прегръдки , стояхме до късно да си пишем и подобни ) искам да походя по добър начин защото тя е момиче което си заслужава

П.П : моля за смислени коментари и по темата . Благодаря предварително Извинете ако някъде имам правописни грешки

ами просто я покани да излезете само двамата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пиши и някой път да излезете само двамата - близо е до акъла.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    защо не и предложиш да излезете двамата? ама само двамата. така ще научиш повече от колкото си мислиш, че знаеш до момента. и не, не е трудно.

P.S това с "целувките и милувките по скайпа" е леееееко детско.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria

Re: Имам нужда от любовен съвет

Цитирай Първоначално написано от RisenAngeL
    целувки мелувки

По темата:
    Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    Ако те е срам директно да я поканиш,пробвай като за начало да оставаш по-честно насаме с нея. Например когато сте заедно в градинката (или там където беше) ,питай я да дойде с теб до магазина или нещо от сорта... и такива някви... (:
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Това какво си пишете няма никакво значение...Има момичета,които никога не бих целунал и пак си пишем целувки...Кво от тва?...Да не повтарям горните коментари ... Излезте.Ако откаже се отказваш и ти.Като излезете ако си човек с реална преценка,а не замъглена ще разбереш дали има някакъв шанс да се получат работите

Guest
    Правете любов, а не война

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ако си търсиш повод,просто следи филмите в киното и ѝ кажи "Ей,гледа ли ти се .... някой път?" .В киното трудничко ще говорите,но след това ще си имате и още една тема за разговор.Това е възможно най-баналното,което може да направиш.Иначе като знаеш мацката,можеш и нещо по-оригинално да измислиш.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

Ееее, мислех че само аз ще се сетя за това *sad face*.

П.П. - иронията е към автора, не към теб
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Ако си търсиш повод,просто следи филмите в киното и ѝ кажи "Ей,гледа ли ти се .... някой път?" .В киното трудничко ще говорите,но след това ще си имате и още една тема за разговор.Това е възможно най-баналното,което може да направиш.Иначе като знаеш мацката,можеш и нещо по-оригинално да измислиш.
    Емии и аз за това мислех , незнам . Исеедеадбодиес мислиш ли , че не съм се сетил за това сам ? И като я поканя да излезем за какво по точно да говорим като аз знам така да се каже доста за нея и тя за мен ? Какво по точно да обсъждаме ?

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от RisenAngeL
    И като я поканя да излезем за какво по точно да говорим като аз знам така да се каже доста за нея и тя за мен ? Какво по точно да обсъждаме ?
    Никога не може да знаеш всичко.. По скайп неможеш да опознаеш един човек достатъчно или когато играете карти..Винаги ще се намери интересна тема за разговор.. : ))
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

защо толкова се притеснявате винаги за темата на разговор.. то ще си дойде само, ако си с готин човек и ако си допадате няма как да не си намерите теми .. просто не се притеснявай .. и недей през цялото време да мислиш "какво да кажа какво да кажа.. " и така нататък.. отпусни се и не се прави на някого когото не си ( щото повечето се преструват) и ще мине супер и със сигурност ще има и втора среща

защо толкова се притеснявате винаги за темата на разговор.. то ще си дойде само, ако си с готин човек и ако си допадате няма как да не си намерите теми .. просто не се притеснявай .. и недей през цялото време да мислиш "какво да кажа какво да кажа.. " и така нататък.. отпусни се и не се прави на някого когото не си ( щото повечето се преструват) и ще мине супер и със сигурност ще има и втора среща
    Мерси за страхотния съвет

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    няма да е лошо да си кажеш годините....
    киното е банално не ходете на кино!!
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

няма по тъпо нещо от това на първа среща да отидете на кино.. седите и мълчите и гледате някакъв филм.. а идеята на първата среща е да си говорите, да видите дали ще си допаднете и да се поопознаете в крайна сметка.. в киното това няма как да стане..

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    няма да е лошо да си кажеш годините....
    Да като цяло доста неща зависят от годините ви
    Един съвет ще ти дам надявам се да ти помогне ИМПРОВИЗИРАЙ М**КА МУ направи нещо спонтанно не го мисли толкова тия работи се не мислят а се действа пробвай би трябвало да подейства

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си