- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от любовен съвет
Ето го следното . Лятото когато излизах в квартала се запознах с едно момиче , и в същия момент много ми допадна като вънешен вид , реших да пробвам да я опзная и постепенно да се опзнаваме и опознаваме и евентуално да се пробвам за връзка с неяЕто го и сега моят проблемм . Когато излизахме в квартала сме стоаяли по пейките играхме карти игри и т.н , но проблемът е , че никога не сме оставали 2-мата в смисъл да сме насаме примерно да поговорим или подобно . Научих много неща за нея когато си писахме по скайп и навънка и т.н тя също ме опозна г/д добре . Искам съвет как да постъпя за вбъдеще ( по скайпа си писахме целувки мелувки прегръдки , стояхме до късно да си пишем и подобни ) искам да походя по добър начин защото тя е момиче което си заслужава
П.П : моля за смислени коментари и по темата . Благодаря предварителноИзвинете ако някъде имам правописни грешки
![]()
ами просто я покани да излезете само двамата
Пиши и някой път да излезете само двамата - близо е до акъла.
защо не и предложиш да излезете двамата? ама само двамата. така ще научиш повече от колкото си мислиш, че знаеш до момента. и не, не е трудно.
P.S това с "целувките и милувките по скайпа" е леееееко детско.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от RisenAngeL
![]()
По темата:
Ако те е срам директно да я поканиш,пробвай като за начало да оставаш по-честно насаме с нея. Например когато сте заедно в градинката (или там където беше) ,питай я да дойде с теб до магазина или нещо от сорта... и такива някви... (:Първоначално написано от 2miss4sixty8
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Това какво си пишете няма никакво значение...Има момичета,които никога не бих целунал и пак си пишем целувки...Кво от тва?...Да не повтарям горните коментари ... Излезте.Ако откаже се отказваш и ти.Като излезете ако си човек с реална преценка,а не замъглена ще разбереш дали има някакъв шанс да се получат работите![]()
Правете любов, а не война
Ако си търсиш повод,просто следи филмите в киното и ѝ кажи "Ей,гледа ли ти се .... някой път?" .В киното трудничко ще говорите,но след това ще си имате и още една тема за разговор.Това е възможно най-баналното,което може да направиш.Иначе като знаеш мацката,можеш и нещо по-оригинално да измислиш.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от 2miss4sixty8
Ееее, мислех че само аз ще се сетя за това *sad face*.
П.П. - иронията е към автора, не към теб![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Емии и аз за това мислех , незнам . Исеедеадбодиес мислиш ли , че не съм се сетил за това сам ? И като я поканя да излезем за какво по точно да говорим като аз знам така да се каже доста за нея и тя за мен ? Какво по точно да обсъждаме ?Първоначално написано от brutaLxxbunny
Никога не може да знаеш всичко.. По скайп неможеш да опознаеш един човек достатъчно или когато играете карти..Винаги ще се намери интересна тема за разговор.. : ))Първоначално написано от RisenAngeL
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
защо толкова се притеснявате винаги за темата на разговор.. то ще си дойде само, ако си с готин човек и ако си допадате няма как да не си намерите теми .. просто не се притеснявай .. и недей през цялото време да мислиш "какво да кажа какво да кажа.. " и така нататък.. отпусни се и не се прави на някого когото не си ( щото повечето се преструват) и ще мине супер и със сигурност ще има и втора среща
Мерси за страхотния съветПървоначално написано от 2miss4sixty8
![]()
няма да е лошо да си кажеш годините....![]()
киното е баналноне ходете на кино!!
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
няма по тъпо нещо от това на първа среща да отидете на кино.. седите и мълчите и гледате някакъв филм.. а идеята на първата среща е да си говорите, да видите дали ще си допаднете и да се поопознаете в крайна сметка.. в киното това няма как да стане..
Да като цяло доста неща зависят от годините виПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
Един съвет ще ти дам надявам се да ти помогнеИМПРОВИЗИРАЙ М**КА МУ
направи нещо спонтанно не го мисли толкова тия работи се не мислят а се действа
пробвай би трябвало да подейства
![]()
![]()
Първоначално написано от 2miss4sixty8
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'