- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Н. Лозанова
И аз така си мисля.Незнам дали ми се струва,обаче през цялото време тая така се превземаше,че просто нямаше как повече.Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от Zaharinka
ДА, ДА, ДА, ДАА !!!! Мерси, Не можах да ги намеря ;д
Момиче ^^
Не е първа красота- ниска е, има силикон навсякъде, неествествена е. И на всичко отгоре е страшно себична. Все едно тя е най най...
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
NEWS На последната снимка,тоя русия травестит тя ли е![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Добре, че се е усетила и се е боядисала в кафяво, че иначе... но комент![]()
Красива е!![]()
Don't worry be Happy
Имаше една анкета във фейсбук,дали харесвате Николета Лозанова и повечето хора отговориха положително.
Симпатична е,направи ми впечетление,че не се страхува от змии,паяци и тен подобни гадинки,а и също когато пазарува не забравя да казва благодаря,моля,извинете,из аква си търпеливо за нещо,не забравя да се усмихва,впечетли ме търпението и,когато шофира,защото дава път на пешеходците това го казвам,защото я гледах в едно предаване на нова ТВ-''Черешката на тортата''.
Личният и живот не ме интересува,имала материална възможност и можела да си позволи да си купува играчки,това ли ви дразнк,бе хора?
Това е в Бълагрия някои да стане ли по-известен почват да го плюят,не е както в чужбина или по-точно в Америка там звездите са наистина звезди,и хората им се радват,и ги уважават,е има и такива,които завиждат.
На същото мнение съм. : )Първоначално написано от Rebirthing
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Харесва ми как се гримира- на нея и отива. Иначе визуално не ми харесва особено. Не бих я нарекла красавица, но иначе тя е типична плеймейтка.![]()
Николета от кога е звезда ?! Какво е направила за да бъде звезда ? Звезди в България не съществуват, е, освен ако не са падащи.Първоначално написано от SunsetGirl
Не съм й гледала банковата сметка, не ме интересува на каква стойност са й дрехите и обувките, за мен тя изглежда евтино. Ако я смятах наистина за красива, дори с чувал щеше да ми е симпатична, а тя не е. Не виждам за какво мога да и завиждам ?!
Към тези,които я харесват-качете поне една снимка,на която изглежда стилно и класно(или просто добре по вашите критерии).
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Еми,не знам за теб може да е грозна,но за мен невероятна чаровница ,гледам и тялото,гледам и лецето,гледам и косата и не мога да и намеря косур,млада,готина нещо повече дори без грим изглежда готина.Първоначално написано от Rebirthing
Без грим има едно такова детско и невнно излъчване,погледни и лицето без грим няма нито една пъпчица,погледни светло кафеникавия и тен колко свежа я прави,а като се усмихне всичко покрай нея грейва,и на човек му става приятно.
То,като че ли всеки човек,който се усмихва изглежда по-лъчезарен поне за мен.
Много е повърхностно да се обсъжда външния вид на човек,но тя и с това се занимава модел е все пак освен това като човек е лесноранима,не знам не мога да кажа на бялото,че е черно.
Колкото до облеклото,и до това как се облича всеки си има вкус,и стил,и въпреки различията пак може да се облича хубаво.
Гарантирам,че на живо е по-хубава,отколкото на снимка,при всеки човек е така![]()
Каквото и да си говорите тя е пълна курва. Евтина стока е, дават за нея много пари само пълните идиоти. ОК, красива е, хубаво. Нищо друго не е тя.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Само погледни тук кви са й гърдите.Първоначално написано от vampire_girl_
Много ясно, нали я снимат?! За сметка на това, в реалния живот се опитва да вземе чуждо място за паркиране, подмазвайки се на разни момчета.Симпатична е,направи ми впечетление,че не се страхува от змии,паяци и тен подобни гадинки,а и също когато пазарува не забравя да казва благодаря,моля,извинете,из аква си търпеливо за нещо,не забравя да се усмихва,впечетли ме търпението и,когато шофира,защото дава път на пешеходците това го казвам,защото я гледах в едно предаване на нова ТВ-''Черешката на тортата''.
vampire_girl_,харесвам я на същите снимки,на които и Rebirthing-4 и 5. SunsetGirl,тя не е модел(поне в смисъла,в който аз разбирам думата модел).На какви корици на списания е била освен нa еротични?Модел е Жизел Бюндхен.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Е, то всеки като отиде да го снимат за професионална фотосесия и като хвърлят луди пари по него ще изглежда така. Пак напомням, вижте снимките и на предишната страница, изглежда като всички останали хора, даже на някои снимки и по - зле.
Тя е една долна к***а...
Парадира и в утробата си носи бебето на някакъв малоумник...
Разбила е семейството на Алисия, и пише глупави коментари на статуса си... 'спя с мъжа ти, кучко...'
Алисия: 'спала съм с мъжа ти, кучко...' <-- тя може да каже същото...
Оф, като почнете така, че всеки, който го гримират, обличат и снимат професионалисти ще изглежда така. Друг път.
Тая мацка харесва ли ви ? И тя е плеймейтка, и нея я гримират и фризират професионалисти...
http://kliuki.bg/wp-content/uploads/...12/wacheva.jpg
http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69369278_4.jpg
http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69369284_7.jpg
Според мен пък един човек ако е грозен или ако няма чар и излъчване, който ще да го снима, който ще да го прави - магаре застанало, магаре излезнало. Чертите не са всичко за красотата, но на Николета са й перфектни, а според мен има и излъчване и чар. Всеки може да не я харесва, но мисълта ми е, че в никакъв случай не може да се нарече грозна.
Била лека жена,ами на мен не ми пречи,че е лека жена даже не ме интересува,че е такава,аз дори и на най-голямата уличница не бих и казала,че е такава,не бих я отблъснала,не бих я обидила,не ме интересува личният и живот,по-важно е дали е точна.Първоначално написано от sladkish_14
Дори да е такава не бих се държала лошо с нея,или да и се подигравам,напротив бих и говорила като на човек и това не се отнася само за нея винаги се опитвам да разбера хората,и да се поставя на тяхно място,много лесно слагате етикети не знам си каква била,ама както за нея,така и за вас се слагат етикети,та вие дори не я познавате,и надали ви е сторила нещо лошо.
Тея,които си мислят,че е грозна вероятно имат много разчанчен вкус дори ненормаленПървоначално написано от Goddess
Това предполагам си го виждала с очите си щом го твърдиш?!Първоначално написано от PinkPan7her
А и нима има нещо лошо?!Ами и аз ако съм в голям град и няма къде да паркирам ще се направя на миличка и ще се усмихна 2-3 пъти на някое момче за да ми отстъпи неговото място ... Няма да си забутвам колата на 100 преки от мястото,където съм я!Това си е женска хитрост
А иначе по темата:
За пореден път хората тук потвърждават мнението ми,че са супер ограничениЕ част от хората де!!!
Ей,майка му да е*а,не се научихте,че щом на вас дадено нещо не ви харесва,то на друг не може да му хареса ... Като няк'ви луди само повтаряте едно и също в постовете си,вместо просто да изразите СОБСТВЕНОТО си мнение и да приключите с темата ... И не,това не се отнася само за тези с отрицателно мнение към Лозанова,а и за тези с положително ...
То по същата логика всяка една от нас е лека и евтина ако стила й е различен от вашия![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В един по - нормален свят, където тя е по - умна и не излага простата си голота пред обектива, може би бих коментирала външната й красота, която е неуспорима. Но имайки предвид колко ниско - интелигентна жена е и всичко производно на това, изобщо не ми дреме за външността й.