- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Запитване
Знам, че темата ми е меко казано глупава, но все пак искам и странично мнение.
Поринцип съм тясна от долу, ханша ми е тесен и съм слабичка, но днес го правих с момче, което беше прекалено надарено и в дължина и в обиколка ( особено това ). Искам да попитам дали секса с него ме е разширил отдолу и ако е така ще се оправили с времето.
пс няма да повторя с него
Малоумните отговори и тъпизми запазете за себе си![]()
Съвсем възможно е. Само че не мога да разбера какъв е проблема...
Според мене няма нужда нещо да сеоправя,важното е да ти е хубаво.
Проблема е, че не искам това да става. Когато съм по тясна мога да доставям доста по голямо удоволствие на партньора, а и по този начин на себе си. В смисъл ако ми се падне някой с по тънък увисвам яко ... нищо няма да усещамПървоначално написано от imamkrasivouho
пс необвързана съм, затова го казвам така ако ми се падне
Ами съжалявам за лошите новини тогава.
Мацко, сериозно ли говориш? Все пак само 1 път съм го правила с него и мисля, че беше за по малко от час ( не сме засичали време ).Първоначално написано от imamkrasivouho
Мацко като сама си знаеш защо питаш? Ние ли да знаем колко ти е широка п*тката?Първоначално написано от CandyInViolet
Излагаш се, честно.
Ханшът няма значение, той така или иначе ще се разшири, но няма никакво отношение към това колко си широка.
Не те е разширил, шлякайте се на воля.
Тренирай си устата, за да имаш как да заместиш след още два пъти
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
![]()
Да , след едното ебане си станала ЯМА!
Facepalm!
maDamn
Само от един път не ми се вярва ... Виж, ако вече редовно го правиш с него, тогава вече е възможно да те разшири.
Това е мускул, свива се. Няма как от един път да се разшири. Успокой се)
Един ластик колкото повече го разтягаш, толкова по-халтав става...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Дам.Първоначално написано от lolabunny7
И не зависи от ханша.Моя не е чак толкова тесен,а пак съм прекалено тясна ,така че..споко![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от lolabunny7
awerw♥
от веднъж нищо няма да ти стане.. ако е постоянно много ясно че ще се разшири малко или много..
Няма от кво да се притесняваш, след секс вагината се връща в нормалните си форма и размер.
+++1Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
хубаво пожелание
![]()
Не! Според мен вече си осквернена бездънна яма!![]()