.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Самотна !

Самотна !

Какво правите когато се чувствате самотни , беззащитни и около вас е пълно с влюбени и щастливи хора , за който няма нищо друго значение освен човекът до тях и това как си прекарват страхотно един с друг ....... Такива неща ме подтискат .. Карат ме да задържам хора , към който нямам чувства само и само да не съм сама ... Ако някой някога се е чувствал като мен , подтиснат , самотен , отчаян , който иска да бъде обичам и оценен , може и да ме разбере какво имам в предвид . Просто исках да ви попитам какво правите в такъв момент ? (затваряте се в себе си , докато разберете какво точно искате или зарязвате разни драми и си живеете живота , въпреки , че на следващия ден отново се събуждате отчаяни ) ..... :\ :\

Моля да си спестите излишните подигравки и т.н. Хората който се чувстват като мен може и да ме разберат за какво говоря . Благодаря за вниманието !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като се чувстваш така, правиш обстоен анализ на какво точно се дължи, опитваш се да промениш нещо и воала - вече ще си по - добре.

Самозатварянето в себе си не е решение.

Guest
    Алкохол, дрога, секс с непознат/и помага

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Това е въпрос до вътрешна настройка. Ако възприемаш нещата така, ще ти е гадно, да. Когато аз бях необвързана, се успокоявах с идеята, че разполагам с цялото време на света, за да се самоусъвършенствам. Тичах всяка сутрин, грижех се за себе си, учех се на нови неща, развивах нови интереси и хобита и така. То е ясно, че с човек до теб, животът е много по-хубав, но това не значи да увисваш в депресия само, защото точно в този момент си сама. Мисли позитивно и гледай по-леко. Така ще си и по-приятна компания и по-лесно ще се харесаш на някого.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    Съгласна съм със Sh@d0w. Много точно го каза.

Аз като скъсах с бившия се чувствах така. Имах чувството, че всички останали са обвързани и щастливи. Много тегаво усещане. Имаше един момент дори, в който всички ми се струваха привлекателни. Обаче си стоях кротко на задникa и се чудех какво ми става. В крайна сметка открих къде ми е проблема и успях да се справя с него за отрицателно време.
    Малко след това намерих това, което търсех, но в друг човек.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Научаваш се сам да се кефиш на живота Така привличаш хората към себе си и -воала-.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Много ви благодаря . Ще послушам съветите ви

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Продължаваш да живееш и изчакваш момента когато и ти срещаш любовта. До тогава не се съсредоточавай върху това,което нямаш ,а върху това,което имаш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Правилния въпрос има ли хора които никога не са се чувствали така ? Отговора съм 100% сигурен, че е - Не няма !

А какво да правиш - еми най-различни работи, не мисля че има нужда да изреждам.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Когато съм нещастна и прочие си има причина и не мисля да натовармам някого със това А и никога не бих задържала човек към , който нямам чувства.. Може ако ми хване окото да ударя един флирт но до тук На влюбените около мен? Ами радвам им се, и си пожелавам тяхното щастие
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ох Божке! Никой не се нуждае от някой, който да му натяква постоянно колко е обичан и бля-бля-бля! Намери си занимание вместо да анализираш "мижавият си самотен живот" и да завиждаш на разните хора, че си били намерили "половинката" аман.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    добре че покрай мене нема влюбени хора майна, че ше зема да се депресирам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Нали... и аз т'ва си помислих по едно време.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Кви са тия филми? Съжалявам, ама така си е. И кво като си сама, има си и яките страни определено. И кво - трябва ти непременно да имаш някой, за да се чувстваш добре Пълни глупости! Не се вкарвай в такива филми! Защо трябва да ти има нещо, за да нямаш гадже? Просто обстоятелства и липса на подходящ. Щом нямаш, значи, че не ти трябва в момента Не се стягай и не го мисли толкова. А през това време не си играй с момчета, само за да има някой, гадно е!
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    темите стават доста малоумни напоследък
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

чувствала съм се така много пъти.. и аз държах хората с мен за да не съм сама а не защото искам да съм с тях, което се оказа много егоистично от моя страна.. абе това е голям застой.. забрави за всички с които си поради някаква нужда.. и си гледай живота.. смисъл приятели училище и т.н. изясни се с себе си .. потърси разни неща които ти доставят удоволствие и това е .. занимавай се с тях .. и без да се усетиш животът ти ще се подреди .. и ще срещнеш някого в момента когато най-малко очакваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си