- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРОБЛЕМ С ЛИЦЕТО
Здравейте,от доста време се боря с едни пъпки,получени ми от един скапан фон дьо тен,какво ли не съм ползвала сякакви мазила,хума,салицилови спиртове,но нищо.. чудя се дали не са запушени,но не знам как изглеждат запушените пори. Който е имал същият проблем с какво го е излекувал? Казаха ми за трици,дали спред вас ще помогнат?![]()
1 шишенце салицилов спирт 1% ( за да не ти изсуши прекалено кожата ) + 5-6 таблетки Хлорнитромицин (продава се в аптеката на блистерче около 1,70лв най-много) разтваряш слагаш в хладилника,после вадиш разклащаш го добре,защото хлорнитромицина се утаява.. мажеш се и пак си го прибираш в хладилникаотгоре можеш да се намажеш с някакво леко кремче,за да не ти се суши прекалено кожата.
на мен лично страшно много ми помогна.Успех,дано съм помогнала
![]()
Малеее, много компетентни сте, бе.Първоначално написано от Slynchiicee
Не препоръчвайте неща, на които не знаете какъв е ефекта след 2 години ( а повярвай ми, аз знам ). Все още не мога да си оправя лицето от този спирт и хлорнитромицин, както и още няколко човека около мен.
Препоръча ми го козметик,който повярвай ми си знае работата,това че ти си имала проблем не значи,че всички имат+ това го ползвам редовно от супер много време и може би надминава 2 години да ти кажа още не ми е паднало лицето
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пробвай лосиона на Акне Аут или Гарниер пюр актив ексфобръшър![]()
И аз така се лекувамПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
Женско съм ;]
и аз със спиртче се лекувам
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Да си чувала за памет на кожата, нещо? Че ше спре да ти действа? И тогава идва ада! И пак ще си говорим като всичко приспано в кожата излезе наяве, тогава нищо не помага.Първоначално написано от Slynchiicee
Да живее малоумната ти козметичка!
![]()
Според мен най-добре отиди на козметик, за да ти каже от какво точно има нужда лицето тиИначе аз съм много доволна от Acneout
Тука има много истина!Първоначално написано от koshtramba
Вземи си качествена козметика.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хмм първо според мен си дай почивка от фдт, за да се изчистят порите.
За мазане .. пробвай с медицинска козметика.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ИВОСТИНПървоначално написано от Hilary_
Лелеее ужас и на мен ми го препопръча една аптекарка и се мажех с него : X какви са ефектите след време? ужаас!Първоначално написано от koshtramba
на мен пъпки ми излязоха след като се измих с 3в1то на гарниер
и в момента са рани...![]()
ебати гадното е..
да ги еба и в гарниерите..
дайте нещо да се мажа ..мия се с клийн енд клиър едно зелено с лимонена трева,ексфолиант за всеки ден
мазах се с един матиращ ама нищо не стана
сега пробвам с една арника за всичко..в розова кутия е..
Аз преди седмица си купих едно нощно кремче на Ивостин за мазна и склонна към акне кожа. Е за тази една седмица има коренна разлика.
И аз съм пробвала този спирт, няколко пъти само на 1-2 пъпки, които в последвтвие се оказаха от комар(май). Резултата беше-обелена кожа по ЦЯЛОТО чело и ЦЕЛИЯ нос, при положение, че мазах САМО пъпчиците, а теб яха малки и малко.
Everything changes, but beauty remains ...
Не знам вече.. какво ли не съм пробвала.. салицилов спирт и този антибиотик,акне аут,гарниер пюр,клин енд клиър,крем здраве,лосион на Нивеа,хума..никакъв ефект върху тези пъпки,не са гнойни,но си личат :{{{ не знам казаха ми за трици,дали ще помогне? кощрамба,аз си спомням,че ти беше писала преди време,че ти се запушили порите от некачествено почистване на грима,имала ли си моят проблем и какво би ми препоръчала ти?![]()
Аз пък съм с измиващия гел на Ивостин за мазна кожа.
Меги я кажи в какво точно се изразява разликата?
Аз съм доволна от гела,не изсушава кожата и почиства добре
Иначе bloodyF и аз го ползвам този ексфолиант.ЛЮБИМ МИ Е!
Обаче,ако имаш ранички,не знам до колко е добре да го ползваш.Можеш да пробваш гела на Ивостин.
Ами пъпките, които имах просто значително намаляха и в момента, да чукам на дърво, почти не ми излизат.
Благодаря!
Ми, едно на ръка, че е прекалено силно (наистина действа докато го ползваш), но самия антибиотик може да се каже, че "приспива" кожата и така не образува пъпки, а нечистотите и пъпките си остават под кожата. И всичко, което е трябвало да излезне... просто се приспива под кожата, и си седи там. Когато, обаче, продължаваме да си го обожаваме и преобожаваме "лосиона", го ползваме постоянно... до момента, в който спира да действа (след 2-рата година горе-долу, всъщност е индивидуално, зависи кога кожата свикне с него) Тогава опъваш кожата на лицето и виждаш МИЛИУМИ.. и пъпките започват да избиват. Тегаво е. И на козметик ходих и пак щетите са налице 4та година и още не съм се изчистила напълно. Хората около мен по същия начин. Така че, съветвам ви, не си вкарвайте такъв автогол.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
На мен адски мн ми се бели кожата и все си мислех,че това не е хубаво за кожата ама... а какво би препоръчала в моя случай? :\Първоначално написано от koshtramba
хаха еми аз проблеми не съм имала, а относно привикването не се мажа всеки денПървоначално написано от bloodymirror
а само когато видя малка пъпчица третирам само мястото
![]()